»

Srečno v novem šolskem letu

Slo-Tech - Jutri se bo zopet začel pouk za vse osnovnošolce in srednješolce, medtem ko imajo tisti na fakulteti prosto še en mesec. Ekipa Slo-Techa vam želi srečno in uspešno prihajajoče šolsko leto 2004/2005.

Seveda ne pozabite, da vas v forumu vedno čaka oddelek Šola, v katerem lahko potarnate o vaših težavah ali pa samo povprašate, kako se reši fizikalna naloga.

Že en dan, ki ga boste posvetili šoli (in ne špricanju), vas bo oplemenitil z neizbrisnim bogastvom.

32 komentarjev

Predsedniško soočenje - preko interneta

Yahoo News - Po tem, ko je trenutni ruski predsednik in hkrati tudi favorit na prihajajočih volitvah, Vladimir Putin, zavrnil pozive Irine Hakamade k javni debati preko televizije, ga je ta pahnila v internetno s tem, ko mu je na svoji spletni strani zastavila vrsto kontroverznih vprašanj.

Žal nikakor ni do kraja izkoristila medija. Spletni forum naprimer odpira celo paleto doslej neizkoriščenih možnosti, a bo moral počakati do naslednjih volitev, nekje. Je pa to vsekokor nujen korak pri vključevanju interneta v politiko.

Človek si le zaželi, da bi kdaj poskakovali, ne le capljali kot kakšna siva miška, neizbežni prihodnosti naproti.

6 komentarjev

Nov oddelek: Mobilne tehnologije

Slo-Tech - Mobilniki in tehnologije povezane z njimi so že močan del vsakdanjika. Dejstvo, da se veliko ljudi ne počuti dobro, če slučajno pozabijo svoj mobilni telefon doma ali pa mu zmanjka baterije, odseva tudi naš forum. V zadnjem času smo opazili veliki porast tem v zvezi s tem, za katere se avtorji kar ne morejo odločiti, v kateri del računalniško usmerjenega foruma bi jih postavili. Da te zmede ne bo več in da bomo lahko skupaj začeli ustvarjati novo zakladnico znanja, smo se odločili odpreti nov oddelek -- Mobilne tehnologije, kjer boste lahko diskutirali o mobitelih, dlančnikih, operaterjih mobilne tehnologije in še čem. Vabljeni!

3 komentarji