»

Naj vam bo lahko pot v šolo...

Slo-Tech - Jutri, dne septembra prvega, bomo šolarji, dijaki in nekateri študentje prisiljeni spet vstati malo prej kot ponavadi, se počasi "primajati" do šole in znova sesti v šolske klopi. Glede na to, da je počitnic konec in, da vas večino daje nejevolja ob jutrišnjem dnevu, vam ekipa Slo-Techa vseeno želi srečno novo šolsko leto in čim več dobrih ocen in čim manj "špricanja". Srečno!

Blagor študentom, ki imajo še en mesec počitnic ... :)

Tomi pa pravi, da imajo študentje mogoče izpite. Jim še vedno zavidate?

28 komentarjev

Osemkanalni zvok

vir: Bjorn3D
Bjorn3D -

Na Bjorn3D so objavili test zvočne kartice z imenom Hercules Gamesurround Fortissimo III 7.1, ki, kar ste verjetno ugotovili že iz imena, podpira osemkanalni prostorski zvok. Na kartico lahko priklopite analogne ali digitalne zvočnike, prozivajalec pa poudarja, da kartica pokaže vso svojo moč šele s priključitvijo slednjih. Če bi torej radi imel najnovejše čudo zvočnega sveta v svoji kištici, si test le oglejte, a ne pozabite, da imate navsezadnje le dve ušesi.

8 komentarjev

Novice...

Jaz - Damn, opažam, da so se fantje v moji odsotnosti polenili in cele dneve samo čagirajo, modificirajo svoje kištice in se na splošno zabavajo, namesto da bi vas obiskovalce zalagali z novicami. Pol vse delo pade na little-o-me, ko se primajem iz službe. Si bo nekje treba zrihtat neki bič, da jih vsake tolko opomnim na delo .

1 komentar