»

Nova anketa!

Slo-Tech - Ker ste se odločili takole ...
V prihodnje bi rad glasoval na anketo:
le enkrat na anketo (neprijavljeni uporabniki ne glasujejo nikoli)77%
(565)
tolikokrat kot mi srce poželi (tako kot sedaj)23%
(171)
Skupaj glasov: 736


... je bila danes za Vas napisana nova skripta za ankete. Sedaj lahko vsak prijavljen uporabnik glasuje le enkrat na anketo, medtem ko neprijavljeni uporabniki ne morete glasovati nikoli in lahko le gledate potek glasovanja. Še niste registrirani? Registrirajte se!

Nova anketa vas že čaka, pričakujte pa vsaj pol manj glasov kot ste jih bili vajeni do sedaj. Sicer pa je tokrat anketa v stilu novic zadnjih dni.

17 komentarjev

Nova anketa!

Slo-Tech - Ker smo po 1200 preštetih glasovih ugotovili, da imate še vedno najraje sivomodro barvno shemo Slo-Techa, smo se odločili, da je danes dober dan za zamenjavo ankete. Kot veste, je problematika javnega objavljanja vašega e-mail naslova postala mestoma že moteča, saj si veliko spletnih strani kar same vzamejo pravico, da vaš e-mail naslov objavijo na javnem mestu, brez da bi jim vi to dovolili, oziroma brez da bi bili o tem sploh obveščeni. Zanima nas, kaj mislite o tem.

15 komentarjev

Nova anketa

Slo-Tech - No, anketa nekako kaže, da nam bo uspelo pri predavanjih napolniti amfiteater (150 sedežev), kar je zavidnja vreden dosežek. Upam le, da boste prišli s svojimi računalniki že v soboto, saj se bodo igrice igrale že iz noči s sobote na nedeljo. Na idejo za današnjo anketo sem prišel včeraj ob dokončevanju testa Geforce4 Ti4400 (objavljen bo v kratkem). Kaj menite?

5 komentarjev

AMD LED logo

Overclockers Australia - Ali veste, kako spoznate fanatičnega podpornika določenega podjetja? Tako, da ga vprašate, če je naredil logotip ljubljenega proizvajalca. Tip na tej strani zagotovo spada med trdne podpornike - in to AMD-jeve, saj je iz LED diod sestavil čisto pravi AMD-jev logotip. Ne verjamete? Poglejte si sliko.

4 komentarji

Nova anketa

Jaz - Ker je stara anketa bila aktivna že kar nekaj časa, sem se odločil ter vnesel novo. Ta podatek nas zanima predvsem zato, ker so se nekateri ljudje že hudovali nad nami, saj smo napisali enostavno preveč novic. So pa bili tudi dnevi, ko na Slo-Techu novic kar ni in ni bilo. Tako da - sprašujemo vas.

6 komentarjev