»

Nova anketa!

Slo-Tech - Ker smo po 1200 preštetih glasovih ugotovili, da imate še vedno najraje sivomodro barvno shemo Slo-Techa, smo se odločili, da je danes dober dan za zamenjavo ankete. Kot veste, je problematika javnega objavljanja vašega e-mail naslova postala mestoma že moteča, saj si veliko spletnih strani kar same vzamejo pravico, da vaš e-mail naslov objavijo na javnem mestu, brez da bi jim vi to dovolili, oziroma brez da bi bili o tem sploh obveščeni. Zanima nas, kaj mislite o tem.

15 komentarjev

Nova anketa!

Slo-Tech - Naš Anketoid™ alien-w je trenutno na dopustu, kjer premleva, koliko točk mu bo nanesla matura, tako da ga ne smemo motiti. Zategadelj sem ta teden jaz zadolžen za ažurno anketo. Glede na rezultate, glasovalo vas je 2100, imate še vedno najraje Internet Explorer (61 %), sledi mu Mozilla (24 %), nato Opera (8 %), in tako dalje. Niti ne tako presenetljivo. No, nova anketa je radi počitniškega vzdušja usmerjena bolj humoristično [:D].

27 komentarjev

Nova anketa

Slo-Tech - Ker smo naših izjemno subjektivno naravnanih anket že siti, smo se odločili za popolnoma nov pristop k temu problemu. Tokrat bomo nadvse objektivno ugotavljali, kakšno mnenje imajo naši obiskovalci o njih samih. Kot prvi subjekt ocenjevanja smo vzeli nekaj najbolj pomembnega na njih - njihovo pamet.

3 komentarji

Še en e-mail črv...

ComputerUser - E-mail črvov ni in ni konec. Zdaj se je pojavil še eden, imenovan "BabyPic", naslednik slavnega LoveLetter-ja. Črvek prispe na vaš e-mail v obliki priponke, imenovane MYBABYPIC.EXE, spisan pa je bil z Visual Basicom.
In kaj ta črvek stori, potem ko ga zaženete? Seveda poleg tega, da se pošlje vsem v vašem adresarju v MS Outlook-u. Pokaže vam animacijo z dojenčkom, ki ima khm... penis veličine odraslega. Animacija pa je v tem, da je ta penis v dveh položajih. Črvek se tudi nastani v vašem registru, tako da se starta vsakič, ko vi poženete računalnik.
Pa da ne boste mislili, da je to vse. Zaenkrat že zna ta pametni črvek izključiti ali vklopiti NumLock, CapLock in ScrollLock tipke, lahko pa tudi pošlje razna sporočila. Poleg tega pa ta črvek pokvari filetke z VBS, VBE, JS, JSE, CSS, WSH, SCT, HTA, PBL, CPP, PAS, C, H, JPG, JPEG, MP2, in MP3 končnicami.
Mah, nekateri ljudje res nimajo kaj pametnega za počet v svojem prostem času......

8 komentarjev

Jaome

HardOCP - Heh, na Slo-Techu smo se ob raznih Ameriških izpadih agresivnosti nad ubogimi komponentami vedno zgražali in jih označevali za st00pid narod. No, če vam je uničevanje pri srcu, si enostavno morate ogledati to stran. Na njej je galerija nekega Japončka, ki se je spravil nad malo morje procesorjev, od prvih Celeron preko Pentiumov3 do Duronov in TBirdov. Vseeno pa tukaj ne gre za brezsmiselno uničevanje, saj je tipo hotel pokazati, kaj vse se nahaja v procesorjih in kako so zgrajeni. Zelo priporočam!

0 komentarjev

Težave s prijavo

Jaz - Zadnja dva dni dobim povprečno 10-15 e-mailov na dan, v katerih mi sporočate, da imate velike težave s prijavo v našo bazo uporabnikov, oziroma da ne dobite aktivacijske kode. Še enkrat bi vas rad opozoril, da svoj e-mail naslov pravilno vtipkajte in prej 3x preverite, če dela! Skripta je case-sensitive ( dela razliko med malimi in velikimi črkami ), tako da morate paziti tudi na to. Da je z določenimi e-maili res nekaj narobe potrjuje tudi PaJo, ki dobiva celi kup sporočil, da kode ni bilo možno dostaviti.Torej, še enkrat: bodite pazljivi ob registraciji in resnično preverite, ali ste vpisali pravilen e-mail naslov!

1 komentar