» »

Se izplača ta osciloskop?

Se izplača ta osciloskop?

Zavo ::

Tukaj link:

Osciloskop

Dr_M ::

pomoje se splaca, ker sm jih glih zdej 1x gledu (sicer mal boljse) in se cene gibljejo okol 200-300k sit.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

OnTheMic ::

Pred parimi leti sem v HTE za podobno ceno kupil 20MHz Goldstar (pravzaprav je na las podoben temu LG-ju) in moram reči, da mi služi odlično. V primerjavi z boljšimi osciloskopi za nekaj 100kSIT mu lahko očitam le manjše napake, npr. žarek pri GND ni popolnoma vzporeden s črtami na enkranu (visi za kakšen milimeter), pa med meritvami moraš kdaj preverit kalibracijo, ker se s segrevanjem malo spreminja, recimo takoj po vklopu je drugače kot po dveh urah meritev... in podobno...
Za ta denar res ne dobiš boljšega in če nisi zelo zahteven uporabnik, ti bo popolnoma zadostoval.

Sicer pa se (po mojih izkušnjah) s fanti v HTE da zmenit za kakšno nekajdnevno testiranje...

LP:)

zlabo ::

ql, tole je pa kr zanimiv, sam tist me mal mot:"Izven garancije":\ a to je pol brez garancije?

Aja, pa kva drugač mislte o nakupu rablenga osciloskopa, do kolk starga se splača kupt?
Pa za začetnika to mislm:8)

LP, zlabo

|CyGNUS-x ::

Ja če piše, da je brez garancije je brez garancije ane :). Drugač pa osciloskop je zelo v redu zadeva, čeprav ga sam nimam vendar sem pred 10 min. nazaj videl kako uporaben je. Če ga potrebuješ si ga nabavi, ne bo ti žal niti tolarja.
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.

zlabo ::

Ja sam prej sem zasledu na elektro-n da je to rabljen osciloskop. Rblenga pa tud cnej dobim:P
Ja, si morm neki nabavt, k mi gre na k..., da bi mogu vsako stvar, ki bi jo hotu z osciloiskopom pogledat v šolo vlačit:(

LP, zlabo

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PC-podprt digitalni osciloskop - kje, koliko, kakšen

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
185306 (4464) alessliber
»

Pribor za fino spajkanje

93446 (3298) zlabo
»

Ventilator na/v napajalniku se ne vrti

Oddelek: Strojna oprema
231915 (1732) T0RN4D0
»

Kje najceneje dobit potenciometre 4W (0,33A, 12V)

101924 (1874) Zavo
»

kam po multimeter?

183583 (3304) Azrael

Več podobnih tem