Forum » Loža » Revija in forum Računalniških novic
Revija in forum Računalniških novic
veget_25 ::
Pred kratkim sem zasledil tale forum... Kaj menite slo-techovci o tem forumu... A je sploh za kej? Kakšni so bili vaši vtisi na njem?
- zaklenil: kuglvinkl ()
ahac ::
Če hočeš bit najpametnejši na celem forumu, kljub temu, da nimaš pojma.. potem je to forum zate!
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
2nemesis ::
veget_25: Če potem ti nisi ta moderator, zakaj sta pri obeh mail naslovih v obeh forumih identična ime in primek pred @ ????
Ali morda obstaja še nekdo s tvojim priimkom in imenom v sloveniji in je on ta moderator??
Ali morda obstaja še nekdo s tvojim priimkom in imenom v sloveniji in je on ta moderator??
V Sloveniji so trije ljudje, ki se imenujejo enako kot jaz (ime in priimek) in dva sva iz primorske - to pa vem, ker sem mel prakso na upravni enoti
jest10 ::
In tisti veget na novicah je zamenjal kar nekaj imen. Tudi tega ki ga imaš ti sem že videl.
2nemesis ::
Da vse skupaj povzamem:
1. Podoben nick
2. Isti ime in priimek
3. Delaš reklamo za revijo in forum
Morda bi bila edina možnost, da se ne spomniš, da si tudi moderator razcepljena osebnost ali začasna amnezija.
1. Podoben nick
2. Isti ime in priimek
3. Delaš reklamo za revijo in forum
Morda bi bila edina možnost, da se ne spomniš, da si tudi moderator razcepljena osebnost ali začasna amnezija.
To mi ne pove nič - ma sej vam ni potrebno odgovorit če nočete...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: veget_25 ()
Slowenc ::
Ni lažjega kot delati reklamo zase, kaj ne? Morda je pa vse skupaj samo naklučje?
Skiny gate.
Gandalfar ::
zanimivo se mi je zdelo, ko je tudi tukaj zacel kar s slo-compom.. pa je cez ene pol ure pogruntal, da je to s-t pa popravu uno besedico v svojem postu ^_^
Boki_ ::
2nemesis
registriran: 04.09.2003 Poslano: 15.04.2004 20:47:24
veget_25: Če potem ti nisi ta moderator, zakaj sta pri obeh mail naslovih v obeh forumih identična ime in primek pred @ ????
veget_25
registriran: 23.09.2003 Poslano: 15.04.2004 20:57:08
V Sloveniji so trije ljudje, ki se imenujejo enako kot jaz (ime in priimek) in dva sva iz primorske - to pa vem, ker sem mel prakso na upravni enoti
Kako pa je potem možno, da masta 2(3) osebi isti mail? A?
registriran: 04.09.2003 Poslano: 15.04.2004 20:47:24
veget_25
registriran: 23.09.2003 Poslano: 15.04.2004 20:57:08
Kako pa je potem možno, da masta 2(3) osebi isti mail? A?
I'm back
HeiJack ::
He He He ...
Folk - poglejte mejl, pol pejte pa na sajt od RN pod uredništvo (levo v stolpcu) pa boste vidl od tipa sliko
LOL pa še LOL pa še ...
Folk - poglejte mejl, pol pejte pa na sajt od RN pod uredništvo (levo v stolpcu) pa boste vidl od tipa sliko
LOL pa še LOL pa še ...
Slowenc ::
Razkrinkan...in potem vse tiho je bilo.
PS. LOL kera slika, ROFL
PS. LOL kera slika, ROFL
Skiny gate.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Slowenc ()
Poldi112 ::
http://www.racunalniske-novice.com/main...
zadnja slika
Ceprav smo mogoce ze malo prevec nesramni...
zadnja slika
Ceprav smo mogoce ze malo prevec nesramni...
kuglvinkl ::
Sklepno lahko ugotovimo, da smo prišli zadevi do dna.
In do naslednje ugotovitve, v ST je kot kaže vgrajen mehanizem samopreživetja.
+ V lasti ima pivski rekord uredništva. ;-)
Only in Slovenia. (ne ta tip, pač nekdo iz teama).
In do naslednje ugotovitve, v ST je kot kaže vgrajen mehanizem samopreživetja.
+ V lasti ima pivski rekord uredništva. ;-)
Only in Slovenia. (ne ta tip, pač nekdo iz teama).
Your focus determines your reallity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tuš telekomOddelek: Omrežja in internet | 1129 (935) | Blinder |
» | ovadba zaradi izjave na forumu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7406 (5082) | pozitron |
» | Nošenje značk z imenom v trgovinahOddelek: Loža | 2328 (1901) | Modri dirkač |
» | Whats his name??Oddelek: Loža | 1584 (1518) | CaqKa |