Forum » Navijanje » Athlon XP 1500+ Kako je kaj z navijanjem?
Athlon XP 1500+ Kako je kaj z navijanjem?
Dredd ::
To bo verjetno palomino, če se ne motim, dela pa na plati ABIT KG-7?
Je več različic? Ali sem lahko siguren, da se ga da naviti le v Biosu ali je nujno potreben hardverski poseg??
Verjetno sem malo za časom in prelen, da bi izbrskal to nekje kjer že piše, a vseeno poizkusiti ni greh.
Hvala v naprej.
Je več različic? Ali sem lahko siguren, da se ga da naviti le v Biosu ali je nujno potreben hardverski poseg??
Verjetno sem malo za časom in prelen, da bi izbrskal to nekje kjer že piše, a vseeno poizkusiti ni greh.
Hvala v naprej.
jest10 ::
Najbolje da jo v biosu. Obstajajo tudi programčki za navijanje, samo ni nujno da podpirajo tvojo plato.
Če boš navijal s spreminjanjem FSB frekvence ne rabiš nobenega posega. Za spreminjanje množilnika pa rabiš barvati mostičke
Če boš navijal s spreminjanjem FSB frekvence ne rabiš nobenega posega. Za spreminjanje množilnika pa rabiš barvati mostičke
Boki_ ::
Kako sprement množilnik. Jst sm pr 2200+ pofarbu vse L3 mostičke, da da 11 množilnik, pa ga ni spremenilo. Kaj morm narest z L1, k mam vse povezane.
I'm back
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asus A7V600-X in Athlon 1333Oddelek: Navijanje | 918 (778) | jest10 |
» | je al ni navit?Oddelek: Navijanje | 1156 (1024) | boštjan |
» | Komentarji članka Osnove navijanja IOddelek: Navijanje | 3061 (2238) | BaRtMaN |
⊘ | ali je mozno naviti procesor na ecs K7S5AOddelek: Navijanje | 793 (744) | mitjaxp |
» | Tb+Kt7eOddelek: Navijanje | 951 (814) | huelz |