Forum » Kaj kupiti » Kakšen hladilnik na radeona 9600 pro
Kakšen hladilnik na radeona 9600 pro
štrudl ::
Imam radeon 9600 pro od podjetja Saphire. Problem je ker mi ventilator na grafi ob vklopu računalika zelo brenči (mislim da so šli ležaji), sicer ko je računalnik pržgan kakih 15 min se ventilator nekoliko utiša. Ker me to zelo moti, (pa tudi ko sem grafo kupil ni bila ravno tiha) bi kupil nov hladilnik za katerega sem pripravljen dati okoli 8000 Sit.
Hladilnik naj bo čim bolj tih. Lahko zasede sosednjo PCI režo. Ne maram ravno brez ventilatorske rešitve, ker mogoče bom grafično kdaj v prihodnosti navil.
Hladilnik naj bo čim bolj tih. Lahko zasede sosednjo PCI režo. Ne maram ravno brez ventilatorske rešitve, ker mogoče bom grafično kdaj v prihodnosti navil.
štrudl ::
rkb2
Ali slučajno veš če bi se dalo Artic Cooling hladilnik namontirati na mojo grafo brez modifikacij. Ta hladilnik sem hotel že kupiti pa na njihovi domoči strani nič ne piše za katere grafične je združljiv (razen za 9800 pro). Pri mlacomu pa tudi nič ne vedo.
Ali slučajno veš če bi se dalo Artic Cooling hladilnik namontirati na mojo grafo brez modifikacij. Ta hladilnik sem hotel že kupiti pa na njihovi domoči strani nič ne piše za katere grafične je združljiv (razen za 9800 pro). Pri mlacomu pa tudi nič ne vedo.
rkb2 ::
Seveda gre samo moraš imeti pravo revizijo (rev. 3 - od sredine marca 2004):
Glej tule:
http://www.arctic-cooling.com/en/produc...
Pa poročaj če stvar (rev. 3) mogoče že imajo pri Mlacomu.
Glej tule:
http://www.arctic-cooling.com/en/produc...
Pa poročaj če stvar (rev. 3) mogoče že imajo pri Mlacomu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hladilni sitem za grafične kartice z 92 ali 120 mm ventilatorjemOddelek: Pomoč in nasveti | 956 (908) | st0jko |
» | Kateri ventilator/hladilnik za grafično kartico GeForce 6600GT AGP?Oddelek: Kaj kupiti | 2715 (2550) | DMX |
» | hlajenje 9600ProOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1044 (909) | Brvar |
» | Novi hladilniki za radeon 9600 ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1294 (1236) | _Nejz_ |
» | VGA coolerOddelek: Kaj kupiti | 1358 (1117) | Vikking |