Forum » Operacijski sistemi » Kateri update mi sesuva računalnik
Kateri update mi sesuva računalnik
jabe ::
Sformatirala sem si računalnik in pri tem pozabila katerega critical update-a ne smem naložiti, ker mi sesuva računalnik. Ali je bil kaki update še posebej problematičen glede tega ali sem jaz ena redkih, ki se jim to dogaja in bom morala vsakega izmed 16-ih inštalirat preden bom ugotovila, kateri je pravi. Sem pa dokaj prepričana, da je bil eden izmed zadnjih. Je mogoče kje kak seznam, kjer so po datumih izdaje razvrščeni vsi update-i?
kuglvinkl ::
Zdej, težko je rečt, ker ne vem, kater OS?
Če je Win2k, so enga v SP4 zrihtal, zaradi katerga je kišta rabla minuto, da se resetira, ugasne.
Če je Win2k, so enga v SP4 zrihtal, zaradi katerga je kišta rabla minuto, da se resetira, ugasne.
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
jabe ::
win xp pro - seveda glavno pozabim napisat
zdi se mi da sem ga takrat downloadala skupaj s popravkom za internet explorerja.
zdi se mi da sem ga takrat downloadala skupaj s popravkom za internet explorerja.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: jabe ()
kuglvinkl ::
Na strani, kjer si dl popravke imaš nekje link do historya. probaj se spomnit, kateri patch anj bi to bil in ga šutiraj. Lahko pa do izdal patch, ki popravi ta patch. Brez šale (na Win2k je eden tak, sort of).
Your focus determines your reallity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WSUS ne najde mašinOddelek: Programska oprema | 3143 (2541) | NeMeTko |
» | Internet Explorer 7 le za XP (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 11383 (8452) | Road Runner |
» | Express Install za Service Pack 2Oddelek: Novice / Varnost | 3975 (3975) | Izi |
» | update.exeOddelek: Operacijski sistemi | 1270 (1074) | krneki |
» | Office XP SP1 Update tezaveOddelek: Programska oprema | 1706 (1538) | Blisk |