Forum » Zvok in slika » Program za miksanje mp3-jev
Program za miksanje mp3-jev
Bobb ::
Ali kdo ve za dober program za predvajanje (miksanje) mp3-jev, po možnosti zastonjski (za v lokalu), pa da ima predposlušanje naslednjega komada?
Lp Bobb
Lp Bobb
alesrosina ::
mogoce najdes kaj pametnega tukaj
Drugace pa ze kot receno, jst sem sprobal pcdj, atomix mp3, traktor dj - ampak mislim da ni noben zastonj (ze dolgo tega, ko sem jst to poskusal)
Drugace pa ze kot receno, jst sem sprobal pcdj, atomix mp3, traktor dj - ampak mislim da ni noben zastonj (ze dolgo tega, ko sem jst to poskusal)
TICKO ::
Traktor DJ 2.0 je zakon....za mp3je mixat...mogoce, ko ga fjst nadrkas bi prav prsla se ena plata
www.tickobox.com
www.scooter-on.net
www.scooter-on.net
WildTHink ::
A je kej od tega zastonj?
Tuki maš še moj link.
Ni sicer tolk fensi kot ostali zgoraj, sam je pa eden boljših programou za mixat... Vse morš sam narest tko da če si začetnik bo to mal težk programčk zate.
Tuki maš še moj link.
Ni sicer tolk fensi kot ostali zgoraj, sam je pa eden boljših programou za mixat... Vse morš sam narest tko da če si začetnik bo to mal težk programčk zate.
So... are you red or blue?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | program za muzikoOddelek: Programska oprema | 3248 (1742) | b3D_950 |
» | Glasbeni program za obdelavo glasbeOddelek: Programska oprema | 7949 (5497) | nikicaa |
⊘ | Dj programOddelek: Zvok in slika | 6925 (2701) | mlavta1 |
» | Zabave/žurke/...kateri program za predvajanje mp3-jev?Oddelek: Zvok in slika | 3552 (3071) | 5er--> |
» | Računalniška glasba, DJ program, basiOddelek: Programska oprema | 2309 (2246) | neres |