Forum » Izdelava spletišč » autorun .html
autorun .html
nurmaln ::
Se komu sanja kako bi naredil, da se mi ob vstavitvi CDja zažene html datoteka. Edina ideja ki jo imem je to da naredim v flashu ali swishu exe projector, ki ima v prvem frejmu get_url in autorun usmerim nanj. Še kaka ideja???
webfreak ::
sej ne da sem kak profi ma kaj nebi bilo enostavno ce naredis datoteko avtorun.inc vanjo das tole kodo
[autorun]
open=datoteka.html
in stvar je resena ob vsakem zagonu bo se samo zagnalo (seveda ce bo avtorun.inc na prvem mestu in pot do datoteka.html pravilna ) Lahko pa se motim ->ce tko pol pa sorry! ;)
[autorun]
open=datoteka.html
in stvar je resena ob vsakem zagonu bo se samo zagnalo (seveda ce bo avtorun.inc na prvem mestu in pot do datoteka.html pravilna ) Lahko pa se motim ->ce tko pol pa sorry! ;)
Ziga Dolhar ::
Zameš en cd in pogledaš autorun.inf in ga shekaš.
NAčeloma "dela" -- ne pa vedno in povsod. Zato so naprodaj eni mejčkni [exe] programčki, ki "zagotovo" poženejo & prikažejo stran.
NAčeloma "dela" -- ne pa vedno in povsod. Zato so naprodaj eni mejčkni [exe] programčki, ki "zagotovo" poženejo & prikažejo stran.
https://dolhar.si/
T(he) Boss ::
Ce naredis autorun datoteko in not napises html, ga ne bo zagnalo, rabis vmes .exe programcek, jaz sem ga nasel menda pri novellu
primo~1 ::
Pa naredis batch file =)
[autorun]
open=program.bat
in notr napises kaj naj ti odpre. Kako pa to izvedes, ti bo moral povedati nekdo drug.
[autorun]
open=program.bat
in notr napises kaj naj ti odpre. Kako pa to izvedes, ti bo moral povedati nekdo drug.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave pri nalogi.Oddelek: Omrežja in internet | 1209 (1137) | hawkwood |
» | Autorun.iniOddelek: Programiranje | 903 (875) | Vesoljc |
» | Kako?????????????????????????????Oddelek: Pomoč in nasveti | 1138 (1015) | bastadu |
» | autorun.inf --> KAKO ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1543 (1460) | tejo |
» | AutorunOddelek: Programiranje | 1196 (1089) | CCD |