Forum » Navijanje » navijanje P2
navijanje P2
TribesMan ::
Odklepanje množilnika na Intelovih procesorjih se uvršča pod temo "niti pod razno". Pač zadeva je tako dobro narejena da še niso (in najbrž tudi nikoli ne bodo) pogruntali kako odkleniti te reči.
Več sreče prihodnjič... če jo boš imel lahko po pomoto naletiš na "engineering sample" ki je odklenjen.
LP
TribesMan
Več sreče prihodnjič... če jo boš imel lahko po pomoto naletiš na "engineering sample" ki je odklenjen.
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
win64 ::
sm vprašu zato ker se je dosti govorilo o odklepanju PII na slotu, odklepanje pa ni nemogoče ker sm pred kratkim bral članek kako povežeš nogce na PIII da zviša napetost.
wire trick wire trick
wire trick wire trick
TribesMan ::
To kar je v linku opisano nima blage veze z odklepanjem množilnika. In verjemi mi Pentiumov se ne de odkleniti. In pika.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amd Sempron - ODKLEPANJE !Oddelek: Navijanje | 3279 (1703) | Dr_M |
» | Išče se Gospoda ki odklepa BARTONAOddelek: Navijanje | 1759 (1332) | boštjan |
» | Odklep bartona po 40 tednu izdelaveOddelek: Navijanje | 2507 (1704) | Boki_ |
» | Navijanje zaklenjenih Bartonov (Thortonov) in Tbredov (Duronov)Oddelek: Navijanje | 1778 (1195) | RookY |
» | ABIT NF7-S rev 2.0 in FSB nad 200Oddelek: Navijanje | 1615 (1113) | WhiteWolf |