Forum » Navijanje » kako naviti
kako naviti
alesk2 ::
lep pozdrav.prosim če mi lahko kdo natančno opise kako navit moj racunalnik da nebom vseg skuro ker se na to ne spoznam dobro.istega primera pa ne najdem.
imam pa:
AMD ATHLON 1,41GHz
asus A7V266-C
256RAM
SE ENKRAT PROSIM ZA NATANČEN OPIS. HVALA
imam pa:
AMD ATHLON 1,41GHz
asus A7V266-C
256RAM
SE ENKRAT PROSIM ZA NATANČEN OPIS. HVALA
Boki_ ::
Nadrejeni pa se trudijo in pišejo članke? Za koga, če jih nihče ne bere. Preberi malo in nato eksperimantiraj, saj v tem je čar.
OK na hitro ti opišem. Poskrbi za dobro hlajenje, pojdi v bios, večaj FSB, če pa se rač sam resetira ali zmrzuje, povečaj voltažo. Ko ne gre več , znižej množilnik in dvigni FSB toliko da boš dobil isto frekvenco kot prej. Če pa ne gre več FSB, pa pusti pri miru.
OK na hitro ti opišem. Poskrbi za dobro hlajenje, pojdi v bios, večaj FSB, če pa se rač sam resetira ali zmrzuje, povečaj voltažo. Ko ne gre več , znižej množilnik in dvigni FSB toliko da boš dobil isto frekvenco kot prej. Če pa ne gre več FSB, pa pusti pri miru.
I'm back
alesk2 ::
ok hvala.kje pa gledam tem.imam sisofsandro pa nevem kje se gleda kasna je tem.pa se to gre na to ploščo močnejši procesor.pa kje so ti clanki mali namig prosim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet stekaOddelek: Programska oprema | 1496 (1395) | jernejk90 |
» | Težava pri navijanju celerona 700!Oddelek: Navijanje | 1006 (899) | Pyr0Beast |
» | zakaj mi win ne prepozna višjega takta???Oddelek: Navijanje | 903 (841) | VASkO |
» | max. FSB na 8RDA+ ?Oddelek: Navijanje | 1370 (844) | DjTonic |
» | Navijanje AMD 1GhzOddelek: Navijanje | 2183 (1647) | OwcA |