» »

tiskalnik za printanje cd/dvd

tiskalnik za printanje cd/dvd

bitterlemon ::

Žiw

ker tiskalnik priporočate za printanje cd/dvd-jev? najraje bi ga imel od hp-ja, sam kolkr sem zasledil na njihovi strani ga nimajo še.
ma kdo kake slabe/dobre izkušnje s takim printanjem?

bitter

CaqKa ::

nič kaj.. vse kar sem jaz našel je bil menda nek modificiran epson 40 od neke x firme...
pomojem je najbolje kupit čisto namenskega , torej takega ki ne zna printat na papir ampak samo na cdje... cena je pa menda okrog 80ksit. če ga dobiš pa če ga najdeš.

bobby ::

edn je epson photo 950 (cena je velik prevelk (160000+ddv - se ne splača)), pol maš pa epson R300 (cca 55000+ddv-zlo dobra zadeva) pol je pa še en Cannon I865 cca 70000+ddv, tud zlo dobra zadeva. odvisn je pa vse od tebe,za kaj točno boš rabu pa kolk boš printal na te cd-je.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

jabe ::

Boš moral kar veliko printati na cd/dvdje, da se ti bo takle nakup ta moment (ko je še malo teh printerjev) obrestoval, Kaj pa cd labeli (nalepke), ki jih lepo enostavno prilepiš na cd. Veliko ceneje pa čist lepo zgleda.
Res pa je da imajo nekateri probleme z dvdji, dokler so take nalepke gor (noben ne ve zakaj) in ti se ponavadi odločajo za printerje in so z njimi seveda zelo zadovoljni.

pumaxx ::

I865 canon -172 eur pri nas mislim da je 56.000,00 z ddv ali pa epson photo 900 je pa cena nekje ista vendar zaostaja pri foto izpisu. Aja pa si že pogledal kolko stanejo dvd-i za potiskat?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Barvni tiskalnik do 500€

Oddelek: Kaj kupiti
273392 (3036) psyke
»

kateri A3-tiskalnik?

Oddelek: Kaj kupiti
161978 (1784) orka
»