» »

Prilagojena-Knjiga gostov

Prilagojena-Knjiga gostov

TG ::

Na svoji strani bi si rad naredil tako knjigo gostov, ki bi imela podoben dizajn kot glavna stran. Rabil bi kakšno dobro povezavo na kašen tutorial ali stran na kateri lahko enostavno to prilagodiš po svoji želji (predvsem grafiko in ne samo barve). Ker imam zaenkrat stran še na geocities strežniku,:\ mislim, da kakšna php varjanta odpade.:O

zenith1 ::

Glede knjige gostov ti ne morem pomagati, me je pa pri www.dot.tk zmeraj motil tisti banner, če hočes daj tole vrstico v body začetne strano:

body onLoad="if (self != top) top.location = self.location"

Brilko ::

Brez php-ja ali kakšnega drugega dinamičnega spletnega jezika (asp, cgi...) ne moreš narediti knjige gostov. Tak da boš mogu to uporabit.

webfreak ::

Če hočeš izdelati dizajn, ki bo izgledal na spletni strani ravno tako kot na guestbooku potem si bo potrebno omisliti uporabo CSS ja. Brez tega ne bos lo (no vsaj zelo tezko). Če te zanima kako se lahko to naredi si lahko ogledas naslednje strani:

- moja knjiga gostov
- CSS Zen Garden

ps. priporocam ti da se ne zanašaš na tabele ker... no pa saj to ste ze tolikokrat slisali da je kar hudo (no vsaj jaz) ;) Kar pa se tiče geocities bi blo zelo fajn če bi se čim prej spokal dol, kajti tam ti ne ponujajo prav popolnoma nobene koristi. Ni nobene podpore za noben scripting language, polno reklam in podobnega,... poizkusi si najti kakega uglednega ponudnika, ki bo imel nameščeno vsaj podporo za PHP ali ASP.NET. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: webfreak ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[php] Knjiga gostov

Oddelek: Izdelava spletišč
293159 (2362) darix
»

Pomoč pri varnostni kodi knjige gostov

Oddelek: Izdelava spletišč