Forum » Zvok in slika » enakomerna glasnost vseh predvajanih mp3-jev
enakomerna glasnost vseh predvajanih mp3-jev
bado ::
Zanima ce je kako in z katerim programom mozno nastaviti enakomerno glasnost za predvajanje glasbe na racunalniku.
Vsi cd-ji niso posneti z "enako glasnostjo", zato pri predvajanju le teh pride do tega, da so pri poslusanju nekateri tisji nekateri pa glasnejsi in v primeru, da se te pesmi nadaljujejo v winampu recimo, potem moram zvisevati oz. nizati glasnost za razlicno posnete cd-je kar me moti.
A je to mozno kako resiti?
HVALA!
LP
Vsi cd-ji niso posneti z "enako glasnostjo", zato pri predvajanju le teh pride do tega, da so pri poslusanju nekateri tisji nekateri pa glasnejsi in v primeru, da se te pesmi nadaljujejo v winampu recimo, potem moram zvisevati oz. nizati glasnost za razlicno posnete cd-je kar me moti.
A je to mozno kako resiti?
HVALA!
LP
bado ::
najlepsa hvala! sem probal in je ok
zdaj pa se to a je mozno da sproti zacasno nastavis decibele, da odpres mp3 v winampu recimo (ali pa kerem drugem playerju) in da kar med igranjem uravnava glasnost ?
zdaj pa se to a je mozno da sproti zacasno nastavis decibele, da odpres mp3 v winampu recimo (ali pa kerem drugem playerju) in da kar med igranjem uravnava glasnost ?
BaRtMaN ::
To bi znal kakšen plugin za Winamp: Google: winamp gain plugin, drugi zadetek (Replay Gain DSP plugin for Winamp2).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BaRtMaN ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri program za izenačevanje glasnosti MP3jev?Oddelek: Zvok in slika | 2224 (2122) | multiscan |
» | Izravnava nivoja glasnostiOddelek: Programska oprema | 1194 (917) | matichy |
» | AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnikOddelek: Zvok in slika | 11367 (5175) | Sarimner |
» | [Hi-Fi] Glasnost izhoda na zvočni karticiOddelek: Zvok in slika | 1745 (1662) | mte |
» | Glasba z NetaOddelek: Zvok in slika | 1660 (1609) | Damjan Jagar |