Forum » Izdelava spletišč » Nova stran-ocenite!
Nova stran-ocenite!
Iskraman ::
Evo jst mam en mini portalček in bi rad da ga mal pokomentirate: www.iskraman.tk
Pa ne preveč kritizirat
Pa ne preveč kritizirat
Microsoft ::
Mene kot prvo moti to, da mi Čjev ne pokaže. Ampak to je verjetno pr men kej narobe nastavlen.. Čeprav kle pa vidm Čje.
Druga je ta, da na desni, ko je drsnik, se premalo barvno razlikuje od barve, po kateri ta drsnik "drsi". To mene FULL moti pr takih straneh. Naj bo dersnik bolj temen, podlaga pa bolj svetla.
Vremena iz Celja mi ne prkaže.
by Miha
Druga je ta, da na desni, ko je drsnik, se premalo barvno razlikuje od barve, po kateri ta drsnik "drsi". To mene FULL moti pr takih straneh. Naj bo dersnik bolj temen, podlaga pa bolj svetla.
Vremena iz Celja mi ne prkaže.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
root987 ::
KOLORZ!!! :)) Izberi si nekaj bolj umirjenega, pomirjajočega... zelena in plava(pravi odtenek!) se čudovito odneseta v pravih kombinacijah. Aja, pa kodni nabor(al kak se slovensko reče charsetu?) popravi - meni namreč ne pokaže prav(vse ostale strani s pravim charsetom delajo normalno).
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Ok dobr no sej dizajn še pride.
Drgač pa jst sploh še ne znam tok zadev, ker še en mesec nazaj nism imev pojma, kako se to nardi. Sm še čisti začetnik.
Drgač pa jst sploh še ne znam tok zadev, ker še en mesec nazaj nism imev pojma, kako se to nardi. Sm še čisti začetnik.
Poldi112 ::
Fino bi bilo, ce bi se vodoravno raztegnila cez celo okno. Ne da je fiksirana na 800x600 (verjetno).
root987 ::
Ljudje bodo ocenjevali stran in samo stran, ne pa tega kako dolgo ti delaš in kako oh-in-sploh trdo si delal. Če rezultat ni dober, ti nihče ne bo plačal za to - če se misliš s tem kdaj poklicno ukvarjati.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Ne verjamem da se bom kdaj poklicno s tem ukvarju.
Drugač pa ta problem da se ne raztegne čez celo širino pri večji ločljivosti, kaj naj naredim?
Drugač pa ta problem da se ne raztegne čez celo širino pri večji ločljivosti, kaj naj naredim?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | stran mi ne izpišeOddelek: Izdelava spletišč | 1003 (917) | Hair |
» | index.php?name=RSS&id=nekajOddelek: Izdelava spletišč | 975 (863) | Iskraman |
» | Spletno čudo...Oddelek: Izdelava spletišč | 1448 (942) | njok |
» | phpBB forum problemOddelek: Izdelava spletišč | 1002 (765) | Trdi |
» | Volja serverOddelek: Izdelava spletišč | 1292 (964) | glavic |