Forum » Zvok in slika » mpeg to avi
mpeg to avi
Hobit02 ::
Imam en problemcek!Imam digitalno satelitsko kartico in veckrat snemam kaksne filme.
Celoten film v mpeg formatu mi zasede cca. 5 giga prostora.Ko pa ga spremenim v avi format ta film znese cca.800 mega.Tukaj pa nastane problem.Film mi v pretvorjenem avi formau steka.Uporabljam program winmpg converter.Enkrat sem pretvarjal film velikosti 1g pa v avi formatu ni bilo problema.Ko pa pretvarjam vecje datoteke pa izgleda v aviju kot da gledam slike.Prosim za pomoc glede tega sem zacetnik!
Celoten film v mpeg formatu mi zasede cca. 5 giga prostora.Ko pa ga spremenim v avi format ta film znese cca.800 mega.Tukaj pa nastane problem.Film mi v pretvorjenem avi formau steka.Uporabljam program winmpg converter.Enkrat sem pretvarjal film velikosti 1g pa v avi formatu ni bilo problema.Ko pa pretvarjam vecje datoteke pa izgleda v aviju kot da gledam slike.Prosim za pomoc glede tega sem zacetnik!
EiYou ::
Jaz to delam z VirtualDubom pa XviD kodek nastaviš kot je potrebno, pač kot že stotisočkrat povedano kako se delajo diviksi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iz avi v DVDOddelek: Zvok in slika | 596 (500) | boogie_xlr |
» | kako narediti soliden film (sony/pinacle/.MPEG/.AVI)Oddelek: Zvok in slika | 3378 (3080) | pivmik |
⊘ | pogajate mi:podnapisiOddelek: Zvok in slika | 1469 (1302) | Stepni Volk |
» | pinnacle studio 9Oddelek: Zvok in slika | 2401 (2170) | CaqKa |
» | AVI 2 VCDOddelek: Zvok in slika | 2149 (1940) | marS |