Forum » Omrežja in internet » Rabim pomoč pri Telnetu!
Rabim pomoč pri Telnetu!
Jackass ::
Na nekem strežniku imam svojo stran, v mapi www. Vanjo sem prenesel vsebino. In ko hočem dostopati do strani z brskljalnikom, mi napiše "You are not authorized to view this page".
Kakšn ukaz morm vpisat v telnet (vem da neki je treba, k sm že enkrat to delu, sam sm pozabu), da aktiviram dostop browserjev do te www mape?
Kakšn ukaz morm vpisat v telnet (vem da neki je treba, k sm že enkrat to delu, sam sm pozabu), da aktiviram dostop browserjev do te www mape?
jAcKaSS
Jackass ::
Hm, sm vpisu, ni vrnl nobenga errorja, ampak še zmer noče! Bom mogu povprašat administratorje serverja!
Aja mimgrede, kaj pa pomen ukaz "chmod 711 ."?
Aja mimgrede, kaj pa pomen ukaz "chmod 711 ."?
jAcKaSS
Poldi112 ::
Pardon, sem videl nekako777
1 execute
2 write
4 read
potem pa sestejes tiste ki jih hoces.
3 so pa zato ker dolocis za lastnika datoteke, skupino, kateri pripada in za ostale uporabnike
1 execute
2 write
4 read
potem pa sestejes tiste ki jih hoces.
3 so pa zato ker dolocis za lastnika datoteke, skupino, kateri pripada in za ostale uporabnike
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dostop do mape v LinuxuOddelek: Programska oprema | 2130 (1579) | kow |
» | Asus WL500gP, dd-wrt, printer and disk sharingOddelek: Omrežja in internet | 6838 (3242) | coyotee |
» | Nekaj Linux vprasanjOddelek: Operacijski sistemi | 2144 (1865) | HerrBaron |
» | nekaj vprasanj iz linuxa?Oddelek: Operacijski sistemi | 1071 (847) | Gh0st |
» | CGIOddelek: Omrežja in internet | 1225 (1124) | whatson |