Forum » Kaj kupiti » Prestigio P174
Prestigio P174
iP ::
Zdravo,
zdaj povsod imajo akcijo na tale LCD 17" monitor.
A kdo ze sprobal ga?
zdaj povsod imajo akcijo na tale LCD 17" monitor.
A kdo ze sprobal ga?
- zaklenil: boštjan ()
boštjan ::
v BOFu ga maš razstavljenega(nisem pa prepričan,če je isti model).Majo pa tile LCD zelo jasno in lepo sliko
IceIceBaby ::
Jaz mam izkušnje z 171 verzijo z zvočniki (za 107k sit). Je tak soliden monitor. Čez sliko nimam pripomb, skupaj s samsungom 172V sem ga imel postavljenega pa nisem opazu neke razlike tko na oko. Zgleda pa tudi lepo.
frenk ::
jap v bofu ga mamo...pri lcd-ju je definitivno treba pogledat kakšna je slika v živo, tko da najbol če prideš mal pofirbcat...se mi pa zdi slika zlo čista, samo malo mogoče vleče na rumeno...al pa so to samo moje pokvarjene oči...sicer je pa tole edini prestigio, ki ga imamo da ima DVI priključek in pomoje je celo kabel priložen, nisem pa ziher, tko da me ne za besedo držat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LCD 19" Samsung SyncMaster 930MP Simple SilverOddelek: Kaj kupiti | 1569 (1380) | BigFoot |
» | Katero zunanje ohišje za disk 3.5"Oddelek: Kaj kupiti | 2465 (1862) | Realman |
» | Samsung CLP-500N printer (Ima kdo Izkušnje?)Oddelek: Strojna oprema | 1432 (1325) | boštjan |
» | liteon SOHW 832sOddelek: Strojna oprema | 901 (798) | Caligula |
» | Kater digitalc??? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6986 (6100) | hipi69 |