Forum » Igre » igre prek neta
igre prek neta
Bato|\| ::
Prosim vas če mi lahko poveste kašno pametno igro za prek mreže.Eden računalnik ima 250 MHz drug pa 1900 MHz.
Highlag ::
Torej vsi derivati Hlaf lifa
Quake 1, 2
drugo bo pa kdo drug napisal.
Quake 1, 2
drugo bo pa kdo drug napisal.
Never trust a computer you can't throw out a window
JC_DENTON ::
Halo combat evolved
red alert 2
NFS hot pursuit 2
NFS underground
Vietcong
Deus ex
SOF2
A jh mas dost ?
red alert 2
NFS hot pursuit 2
NFS underground
Vietcong
Deus ex
SOF2
A jh mas dost ?
Shark-357 ::
ja kar se streljačin tiče definitivno Americasarmy špil je velik bolši kot kak Counter Strike ali CoD odlična grafika igralnost okol 1500 serverjev v glavem zakon špil kar je pa najbolš da je zastonj povlečeš ga pa z tukaj
kolombo ::
Lep pozdrav!
Za igre preko neta ti svetujem igro Medal of Honour. Najprej pa si namesti GameSpyArcade.
Za igre preko neta ti svetujem igro Medal of Honour. Najprej pa si namesti GameSpyArcade.
root987 ::
Eden računalnik ima 250 MHz drug pa 1900 MHz.
Na 250Mhz ne bo teklo nič, razen kakšnega q1, q2 in half life ter njihovih modov. Morda še ra2 in kakšen tiberian sun kot strategiji, potem mi pa počasi že zmanjka idej...
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
jRk0 ::
Glede na to, da je treba igre kupit za vsak racunalnik, bi bilo najboljse da zberete prvo denar za kolega pa mu kupit kaksnega durona 700-1000 z maticno, kar pride precej poceni...
pol pa kaksno freeware mp igro ubost.
pol pa kaksno freeware mp igro ubost.
You fuck up once, you loose two teeth.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj mi med igranjem računalnik zmrzne?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1635 (928) | flameir |
» | Multiplayer igreOddelek: Igre | 2350 (2051) | DOOM_er |
» | Katera igrica je najboljša za igro prek interneta? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6503 (4781) | PaX_MaN |
» | Katere igre igrate? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 12313 (9104) | BigFoot |
» | Hercules8500LeOddelek: Pomoč in nasveti | 2430 (1631) | rap3r |