Forum » Programska oprema » RamBooster
RamBooster
Mr.-Viko ::
V čem je fora pri RamBoosterju? Kaj ti res sprosti RAM? Sem slišal, da taki programi niso ok in da ti zaprejo nekatere sistemske datoteke, ki so nujne za Windowse, pol ti pa cel sistem šepa dokler ne resetiraš. Ne vem, no... Tako sem slišal...
Bil bi vesel, če bi mi kdo povedal, kakšne prednosti in slabosti ima ta RamBooster (da ga ne bom gor devu, pol mi bo pa napako javlal pa bom zbrisu nekaj sistemskega ).
Bil bi vesel, če bi mi kdo povedal, kakšne prednosti in slabosti ima ta RamBooster (da ga ne bom gor devu, pol mi bo pa napako javlal pa bom zbrisu nekaj sistemskega ).
No comment, really
Tr0n ::
Jaz sicer uporabljam FreeRAM, ki dela ok, ampak RamBOOSTER tudi ni slab. Finta je, da pri novih sistemih itaq ne rabis tega.
OZZY ::
Zbriše ti nič vitalnega in pomembnega za delovanje winsov. Zbriše samo tisto, kar je shranjeno v ramu. Npr. če delaš z wordom ti se t analoži v ram (če ga je dosti) po končanem delu se sicer del tega zasedenega prostora sprosti vse pa ne. Zato uporabiš tak program, ki vse to spuca.
Jest sam uporabljam MemTurbo 2 in stvar lepo deluje. Spucam pa ram, ko grem kake igre igrat ali ko vidim, da se približuje kritični vrednosti.
Jest sam uporabljam MemTurbo 2 in stvar lepo deluje. Spucam pa ram, ko grem kake igre igrat ali ko vidim, da se približuje kritični vrednosti.
Go with the flow.
slycer ::
Ponavadi so razni FreeMEM in podobni programi full dobri, dokler jih hekerji ne razstavijo na prafaktorje in ugotovijo, da je vse skupaj eno veliko nategovanje folka
Mr.-Viko ::
Heh, dokler so zastonj in da ti res sprostijo RAM brez posledic, je vse ok.
Hvala za odgovore in oprostite za tak nepotreben topic!
Hvala za odgovore in oprostite za tak nepotreben topic!
No comment, really
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čiščenje RAM v WINXPOddelek: Programska oprema | 1083 (1027) | Dman |
» | Kako resetirati RAM?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1165 (992) | Zorro |
» | zasedenost procesorja v mirovanju = 40-50%Oddelek: Pomoč in nasveti | 1550 (1177) | spucek |
» | racunalnik freezne!Oddelek: Pomoč in nasveti | 898 (804) | Neo32 |
» | Sproščanje ramaOddelek: Programska oprema | 1327 (1059) | OldSkul |