» »

črn okvir na LCD

črn okvir na LCD

Armanee ::

Živjo!

Jst mam sledeč problem in se mi ne sanja kako bi ga rešu. Na LCDju z resolucijo 1400x1050 px bi rad naštimal resolucijo 1024x768 px. Problem je v tem, da če zmanjšam resolucijo vzame 1024x768 px v centru, vse ostalo pa pusti črno (tak črni okvir rata). Zanima me kako se da zadevo spraviti na 1024x768 px in da bo obenem full screen. Na drugih LCDjih nimam tega problema, lahko spreminjam resolucije, res da je ostrina potem slabša, samo na zgorni resoluciji se res ne da delat, ker je vse preveč mejhno. Do pred nekej dnevi je ta zadeva uredu delala, potem pa se je slika kar naenkrat "zmanjšala". Ta problem sem že imel enkrat, samo takrat je bil kriv virus. Zdej nism našel nobenega virusa in mi ni prov nič jasno kako zadevo nastaviti v prvotno stanje.

Računalnik:
http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/11580_div/11580_div.HTML
http://www.hp-expo.com/za/eng/commercial/notebooks/n620c_series.html

Računalnik uporablja Win2000 z SP4.

Za pomoč se vnaprej zahvaljujem

LP
  • spremenil: Armanee ()

iskra ::

Že na prvi povezavi ti desno zgoraj lepo in na veliko piše, da HP priporoča WinXP professional -- morda se tu skriva tvoja težava. :\ Si že namestil vse gonilnike na priloženem CD-ju?

Sam občasno uporabljam Asusov prenosnik (kupljen kak mesec nazaj) in med nastavitvami mi sploh ne pusti menjati resolucije za uporabo na Windows. Ko igram kake igre mi resolucijo zamenja. Če ti je pisava premajhna, jo lahko nastaviš v nastavitvah tem za Windows.

CD morm najdt, računalnik je služben, sistem so naložil v štacuni v italiji, ferma je kupla računalnik, niso prašal za admin pass => nimam dostopa do admina ;( Pa ta računalnik je kake pol leta normalno delu na Win2k, tako da dvomim, da bi bil problem v tem da so gor Win2k. Bom pa vsekakor pogledu tudi v tej smeri.

Sm najdu v nastavitvah za grafično kje se raztegne sliko. Taka bedna fora, gumb sploh ne zgleda gumb.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Display prenosnik slabo dela

Oddelek: Strojna oprema
151949 (1515) solatko
»

Izbira grafične kartice za HP compaq DC7100

Oddelek: Pomoč in nasveti
6871 (814) Xserces
»