» »

Kings of Chaos. Beta za Age3 zacenshi v soboto.

Kings of Chaos. Beta za Age3 zacenshi v soboto.

Killy ::

Tole sem ze nalimal na Joker forumu. Upam, da kdo ne bo pretirano jezen, ce bo moral dvakrat treniti z ocmi.

Pozdravljeni.

Rad bi nekdanje ali pa bodoce igralce obvestil, da nalinijska tekstovno-statisticna strategija KoC (Kings of Chaos) pravkar koncuje obdobje Age2 in s soboto zacne odprto beta testiranje za Age3 po katerem bo jasno sledila prava trojka.

O cem igra sploh gre sem nekoch ze spisal pod tem topicom :

http://www.joker.si/mnenjalnik/viewtopi...

Vse stare macke, ki jih je menda tudi tukaj nekaj in vse tiste, ki jih tovrstno zapravljanje casa zanima in imajo (zelo zazeljeno) 24/7 dostop do neta pa vabim, da se mi pridruzijo v igranju Age3. Sizifovo delo, vem, ampak namenil sem se zdruziti slovenske igralce, ce bi bilo to le mogoce..

Sedanje obdobje bom predvidoma koncal med prvih 20 na lestvici (KillyDSL), aktivno spremljam vse dogodke in sem clan kar nekaj zaveznistev - seveda tujih. Igra je precej popularna sirom sveta (vsako minuto 2-4 000 ljudi on-line) in hitro zasvoljiva pa tudi adrenalinska marsikateri trenutek. Okvirno kot nalasc za tiste, ki prezivijo kar nekaj uric prostega ali delovnega casa z moznostjo dostopa na net, ljubijo dokazovati penisoidno ali vaginalno tkivo in so jim graficno preproste igre kot je bila recimo Civilizacija in nje statistike izvabljale slino na usta.

Da me ne bo kdo obtozil svetohlinskega nabiranja klikov ali officerjev pa je tu se uradna stran www.kingsofchaos.com . Vsi Slovenclji, ki bi jih tovrstno igranje zanimalo pa vabljeni, da se zdruzimo v eno verigo. Pojasnila, vprasanja, informacije, napotki in podrobne razlage pa dobite na killy55@hotmail.com

Tako. Lep pozdrav vsem.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Strategy games (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
5612223 (1717) mtosev
»

Game of Thrones: The Long Night - TV serija

Oddelek: Sedem umetnosti
378554 (4784) Ganon
»

Europa Universalis IV Grand strategy (strani: 1 2 3 )

12910607 (5237) Zmajc
»

Chaos Communication Congress

Oddelek: Informacijska varnost
82435 (1630) Matija82
»

Kaj od tega se splaca spilat?

283222 (3222) damjan11

Več podobnih tem