Forum » Programska oprema » mozilla vprašanje
mozilla vprašanje
ibrznik ::
Lep Pozdrav!
Namestil sem si mozillo 1.4 da pač probam še kaj drugega razen IE .Sedaj me pa zanima ce se da in kje nastavit da ko zaženem mozillo da se avtomatsko poveže na net tako kot IE.
Namestil sem si mozillo 1.4 da pač probam še kaj drugega razen IE .Sedaj me pa zanima ce se da in kje nastavit da ko zaženem mozillo da se avtomatsko poveže na net tako kot IE.
"Be nice to everybody on your way up.
You might meet them on the way DOWN"
hruske ::
V IE pod internetne možnosti nastavi privzeto internet povezavo, potem pa se obkljukaj, da zelis avtomatsko vzpostaviti povezavo, ko se pojavi program, ki zeli na internet. Sam imam sicer urejeno tako, da se mi ob zahtevku po internetu pojavi okence in potem s klikom na "poveži" dopustim vzpostavitev povezave.
ibrznik ::
zrihtal! Hvala
"Be nice to everybody on your way up.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | povezava z gmail.comOddelek: Pomoč in nasveti | 3579 (3128) | x.sci |
» | Geslo za dostop do internetaOddelek: Omrežja in internet | 2087 (1888) | CaqKa |
» | Nova orodna vrstica na namizju?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1027 (926) | dre |
» | kir internte brskalnik imate??Oddelek: Omrežja in internet | 1936 (1528) | JLP |
» | RH 7.2 dialup + StarOffice5.2 vprasanjaOddelek: Operacijski sistemi | 1137 (989) | |Luka| |