Forum » Loža » Servisiranje smuči
Servisiranje smuči
Darko ::
Zanima me kam nosite servisirat smuči (zlasti v MB) ali si jih servisirate sami. Vem da v Gigašportu brušenje in mazanje stane 3 jurje. Zanima me tudi, kako strojno brušenje vpliva na trajnost. Ali ne pobrusijo preveč. Sam imam doma primeže, pilo in "abcigerje" in v mladosti sem to počel sam, samo sedaj sem se malce polenil.
LP Darko
LP Darko
Legend(SLO) ::
Strojno brušenje je čist ql. Mislm verjetn bo tm po 5-7 letih treba smuče menat. Sam sej itq jih nimaš večno. Mislm to je tko, če brusš enkrat na sezone, če pa več pol pač držijo mn cajta.
krneki
Zavo ::
Strojno brušenje ni ravno čist ql, sploh pa ne v kakšnem Hervisu ali giga športu, saj ti z enim potegom pobere 1/3 robnika dol!
V bistvu nosim jaz smuči na Markovičevo na Pobrežje, kjer tip zrihta smuči tako, kot se reče! Je pa bivši serviser francoske reprezentance v tehničnih disciplinah, sedaj pa dela to kot hobi!
Smuči ti zrihta za 2.5kSit....
V bistvu nosim jaz smuči na Markovičevo na Pobrežje, kjer tip zrihta smuči tako, kot se reče! Je pa bivši serviser francoske reprezentance v tehničnih disciplinah, sedaj pa dela to kot hobi!
Smuči ti zrihta za 2.5kSit....
Darko ::
Zavo, kaj se da zvedeti kdo je ta v Markovičevi in če lahko nese tja vsak ali samo znanci?
Hvala in LP, Darko
Hvala in LP, Darko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Anketa izdelkaOddelek: Loža | 1019 (840) | stb |
» | smučanje in opremaOddelek: Loža | 8294 (7321) | energetik |
» | Začetnik smučanjaOddelek: Loža | 6343 (6068) | rozica |
» | Smučarski skoki - točkovanjeOddelek: Loža | 4314 (4186) | borinho |
» | Leva in desna smučka?Oddelek: Loža | 2786 (2474) | R0K |