» »

MSWord - problem - oblikovanje dokumenta

MSWord - problem - oblikovanje dokumenta

BetMaN ::

Naj kr predstavim svoj problem...
imam dokument v katerem je nekaj strani ležečih, nekaj stoječih - ločene imam z odseki...
okey, vse lepo in prav... problem se pojavi, ker bi ta dokument rad stiskal obojestransko in ga zvezal kot knjigo. istočasno pa bi rad (in mislim da word ne more biti tako glupa zadeva da tega ne bi znal), da bi bili glava vedno na vrhu in noga vedno na dnu lista A4 ne glede na orientacijo samega teksta v dokumentu.
Ne mi zdej rečt, naj prvo stiskam samo glave/noge brez teksta in potem tekst brez glav/nog...
to je namreč edina stvar, ki se je jst spomnim, a ne pride v poštev, saj rabim 20 kopij več kot 100-strani dolgega dokumenta...

BetMaN ::

Nihče????

Morda pa word le ne zna tega narediti...

BigHugo ::

Koliko je meni znano, to ne gre avtomatsko. Lahko pa se poslužiš raznih trikov samooblikovanja glav in nog, je pa žal dokaj zamudno delo.
LP BigHugo

ghibly ::

Za obojestranski tisk lahko uporabiš print odd pages, nato obrneš kup in daš print even pages.
Za headerje in footerje nisem prepričan, vendar dvomim, da se dajo avtom. obrniti. Mislim, da jih word razume, kot zgoraj in spodaj. Kakorkoli bo stran obrnjena, bodo po moje vedno zgoraj in spodaj.
Alternativa ti je, da enkrat sprintaš vse, potem pa fotokopiraš (tako sem jaz naredil za diplomsko).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ghibly ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tiskalnik za ''majhno'' podjetje - pisarno

Oddelek: Pomoč in nasveti
284299 (3057) Anney
»

Nakup tablice za srednjo šolo (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5213868 (12441) Pithlit
»

Word oblikovanje

Oddelek: Programska oprema
304011 (3034) finpol1
»

Vstavljanje številk strani v wordu

Oddelek: Operacijski sistemi
83994 (3844) hobbit
»

Word 2003 Glava & noga