Forum » Kaj kupiti » Grafična-nujno
Grafična-nujno
Meissa ::
Zanima me vaše mnenja za tole grafično kartico! A niso ponavadi XT kartice malo dražje - tale se mi zdi pa kr mal pocen.
Samo zanima me, če je vrednasvojega denarja in kako se obnese v računalu.
VGA AGP GeCube ATI RADEON 9600XT 256MB (43.900,00).
Samo zanima me, če je vrednasvojega denarja in kako se obnese v računalu.
VGA AGP GeCube ATI RADEON 9600XT 256MB (43.900,00).
boštjan ::
jaz mam 9200 128MB doma,samo jo ne uporabljam za igre in benche.tole irmo bi pa jaz dal v rang powercolor,inno.mislim pa da je vseeno boljša od Manli kartic.Kupi,saj če ne boš zadovoljen in če slučajno ne dela kot bi morala jo lahko zamenjaš.
Meissa ::
Sej kupujem cel računalnik, tko da imam garancijo 2 leti, pa me ne bo nobeden okol prnesu .
Kakšen rang pa je to Powercolor? Se ne spoznam tolk na te zadeve.
Kakšen rang pa je to Powercolor? Se ne spoznam tolk na te zadeve.
boštjan ::
zdaj bi ti težko razložo.rečmo tako,da makar bi grafa od kere druge firme ,ki jo jaz bolj cenima,stala 10k več bi se jaz odločo za dražjo različico.Firme za katere pa lahko trdim,da delajo dobre radeone pa so gigabyte,sapphire,hercules,connect3d in zdaj še ASUS.seveda pa se tui tukaj lahko opečeš,če kupiš dražjo različico.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč pri nakupu grafične karticeOddelek: Pomoč in nasveti | 5701 (5372) | smotanc |
» | Motorola v razred niže z Moto G (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 34073 (28644) | krucymucy |
» | Problemi z RačunalnikomOddelek: Strojna oprema | 1770 (1194) | Anarki |
» | Nova grafičnaOddelek: Kaj kupiti | 5054 (4417) | NightHawk |
» | kateri procesor in grafično kupitiOddelek: Kaj kupiti | 2406 (2020) | Meizu |