» »

navijane amd xp 1800

navijane amd xp 1800

hasek ::

hotel sem naviti moj amd xp 1800 palomnio nekaj casa je delal comp vredi dvignil sem fsb iz 133 na 140 s programom cpufsb nato pa sem zacel dobivati blue skrine mislim da ma ram tezave se da to kako odpravit

mam pa plato asus a7v333

aja se tole malo se gledal v bios in sem nastavil cou/ram frevvenco na 1:1 imam se moznost 4:5 kero je boljse ??

kak pa timingi na ramu mam samo 3 mozne in sicer na 2 gre 2 ali 3 na enem pa 5 ali 6

ter neki 2.5 ddr ali 2.0 ddr kako naj nastavim kaj je boljse ko navijam da so timingi majnsi ali vecji

cpu frekvenco sem dal na 143 je nekaj casa vredi delalo nato pa se je racunalnik kr sam od sebe resitiral pa se ni pregreval

nato sem dvignil malo voltazo pa se sistem sploh ni zbudil oziroma se je samo ko sem priso v vinse je zacel neke errore ven metati

hvala za pomoc

Dr_M ::

cpu/ram dej 1:1
timingi so pa seveda boljsi ce so cifre nizje :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

pa se ti sanja zakaj mi se noce navijat ram je sicer ddr 2100 mislis da bi se lahko pregreval ko je v onem sloti zraven procesorja al ne ?????

ker zacne full napake javlat

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hasek ()

Dr_M ::

ponavad pomaga ksn dvig napetosti...tko po korakih. sam sranje je ce ti plata tega ne omogoca. za zacetek probi timinge 2.5,3,3,6 pri 140mhz. pol pa dalje. pa ce ti omogoca povisevanje napetosti za cpu dej na 1.80V.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

ja sem poskusil kar si ti napisal samo ko je hotel v winse prit se je pojavil modri ekrancic in nisem mogel not

evo moje cele konfiguracije

asus a7v333
256 mb 2100
amd xp 1800 palomnio
geforce 4 ti 4200 64 MB
ac97
segate barracuda 60GB
+cd-rw
+dvd

zgleda da moj ram jebe al kaj kaj pa ce bi odklenil cpu in povecal mnozilnik bi delalo ali je to spet z ramom povezano ??

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Par vprašanj o amd athlonu 1800+ (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
705541 (4372) Pyr0Beast
»

Kwa je bolše: AMD 1700+ & 2500+ (strani: 1 2 )

534515 (3516) Mulh
»

Kok sem jaz neumen !

Oddelek: Strojna oprema
281843 (1274) jest10
»

navijanje amd xp 1800 palomnio

101077 (853) m.i.h.a.
»

NOV PC