Forum » Programska oprema » HDD diagnostic
HDD diagnostic
rap3r ::
S kerim programom lahko precekiram disk, ce deluje pravilno, mislim na elektroniko in samo površino plošč. Mam maxtorja, probal sem že z maxtorjevim programom, samo mi zadeva nedela, zato me zanima če je kkšna alternativa. Disk mi navsake toliko časa poči, kot da bi se zaletela glava...zato bi rd analiso naredu.
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
- premaknilo iz Strojna oprema: bastadu ()
Jap s tem programom, ker nimam disketne enote na računalniku, sem naredil boot cd in zgleda da v tem primeru nedela power max, no saj men ni.
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
Sam kaj zdej k nimam disketne enote?
Čudna zadeva tole.
Čudna zadeva tole.
Hvala bom probu
Evo sm probu in je isto ko pridem v program mi 2x reče pritisnite f8 to contiue in prtisnem in k drugič prtisnem me vrže v dos, zakaj to?
Bluechriss ::
Probaj to, sam s tem programom ne moraš odpravljat napak na diskih ki niso IBM, pove ti pa kaj je narobe.
Klik
Klik
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bios mi ne najde diska!! (na prenosniku)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2674 (2361) | skurjenc |
» | NUJNO! hp nx 7400 Sata diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2230 (1986) | DOOM_er |
» | Kako narediti USB-ZIP boot disk na ključu brez uporabe disketne enoteOddelek: Pomoč in nasveti | 5310 (5118) | StratOS |
» | F4 nikakor !Oddelek: Pomoč in nasveti | 836 (734) | Mr.B |
» | Raid vprašanje..Oddelek: Pomoč in nasveti | 738 (682) | perci |