Forum » Programska oprema » Naj mi en pova..
Naj mi en pova..
VezTax ::
Naj mi en pove v keri fajl v WIN98 se skrani pot do programov ki se zazenejo ob zagonu winsov? Sem vedu samo...sem pozabu :))
OrlyTM ::
Startup direktorij ki je tudi v start meniju ...
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
VezTax ::
A mi kdo pove se pot do kluca v registru kjer lahko to spremenim..? Ker se prav lahko zgubim v registru..
JLP ::
Pod HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion maš dve "mape" (key): Run pa RunOnce.
Tm not poglej pa ti bo use jasn.
To zgorej pove keri programi se zalaufajo usm uporabnikm na kompu.
U HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion sta iste dve mape sam kle not so pa uni programi k se zaženejo sam pr userju pr kermu si trenutno logiran.
Tm not poglej pa ti bo use jasn.
To zgorej pove keri programi se zalaufajo usm uporabnikm na kompu.
U HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion sta iste dve mape sam kle not so pa uni programi k se zaženejo sam pr userju pr kermu si trenutno logiran.
Live long and prosper!
Izak ::
TomCat za mapo startup vem tudi vem da se v registru nahaj startuo samo najdi ga! Se zgubiš! Pogledi si v register in bos vidu da ni tako enostavno prit do startupa.
PaJo ::
Zakaj pa obstaja funkcija Find ?? Pac malo pocakas in preisces celoten register
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Tr0n ::
zakaj pa ne uporabljate msconfig pripomocka? lahko lepo dolocis, kateri procesi/programi se ti bodo startali
ce pa imate nov norton 2001 ali 2000 pa imate itaq skoraj popoln nadzor nad temi zadevami
ce pa imate nov norton 2001 ali 2000 pa imate itaq skoraj popoln nadzor nad temi zadevami
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Enkratni zagon programaOddelek: Programiranje | 1171 (1086) | Mercier |
» | Virus!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1296 (1079) | kuglvinkl |
» | Zagon nekaterih programov ob startu windowsov!Oddelek: Operacijski sistemi | 1913 (1756) | b4d |
» | Vklop povezave?Oddelek: Programska oprema | 1013 (923) | alesrosina |
» | Kje je startup v win2k, pa ne tisti običajniOddelek: Programska oprema | 1381 (1214) | YouR MaMa |