» »

POmagajte mi čisto obuan !!!!!!!1111

POmagajte mi čisto obuan !!!!!!!1111

ludi kure ::

AMD: Athlon 2500+ Barton Xp
Gigabyte : GA-7N400 Pro2 (nForce2 Ultra400 Chipset)
Ram : 256 MB DDR Infeon
Hladilnik Zalman: Al Cu 6000
Maxtor 40 Giga
Geforce 2 Mx 400 64Mb
115 Pioneer DVD-Rom
LiteOn CD-RW 52x
SoundBlaster Audigy 2 Platinum Ex
Eizo FlexScan F67 19
Zvočniki Logitech Z-680

V sredo sem kupil novo ohišje Scorpio 868!
Jest prestavim in vola vse je delalo kot bi moralo tam do 19.00 ure zvečer kar na enkrat zmrzne :(
jest resetiram in ne požemne monitorja!
Mije ratalo nekako pognati monitor in priti v windowse in začne s plavimi enkrani in piše tole gor (DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL) tole sranjemi pol skoz piše:\
prosim pomagajte mi !!
Bios imam najnovešjo verzijo!
lp
bojan
Play Russian roullete whit 6 Bullets And Win!

speed machine ::

Lahka da nisi kje grafe dovolj porinu v slot, to bi pojasnal zakaj ti je neki casa delal, pol pa si kje kej ruknu, pa se je iztaknala. Lahk da ti kje kej povzroca kratek stik (se kje maticna dotika ohisja). Mozno pa je tud, da je kej narobe z programsko opremo. naprimer si kej novga instaliru, pa so ti driverji od grafe crknal. Kaj v save nacin ti zalaufa winse? ker ce ti jih polj je neki narobe z programsko opremo. Ce ti jih pa ne, pol pa je velika moznost, da neki strajka hardware. Mal preglej nasvete, pol pa napis se kej, kaj mislis da bi blo narobe.

Speed Machine TOle že vse naredu po trikrat pa še zmerom nč isto ;((
lp
bojan

BUDA78 ::

Format. Nažalost mislim čisto resno meni je enaka sranja delal pa še hujša sem vse lepo sformatiru pa dela ko urca. FORMAT. da da

speed machine ::

ludi kure: ja nc nisi napisu, kaj vse si ze naredu in kaj nisi. Se nismo jasnovidci.
BUDA78: format ne pomaga v vecino primerih. Probi ti mal prevec dvignat fsb, da ti bo se racunalnik zalufal, winsi se pa ne bodo pognal. Pol pa lahk formatiras kolkr hoces, pa ne bos spravu winsov v delovanje.
Lahk pa proba formatirat, nc ne recem, ce nima nc vaznega na disku. Sam to mam jz ponavadi za zadnje resitve, ker veckrat se se da resit probleme kako drugace.

Speed Machine :Grafično pregledov vreid vse! Matična se nč ohišje ne dotika tud pregledov! tisto tudi v windowsih pogledov nobenih konfliktov! Meni sezdi dase neki tepe med sabo!
Sam meni ninč jasen pred 2 mesecoma kupil kišto vse delalo kakor treba vserdo pa samo presadil v drugega delalo vse kakor terba pol pa ker šteknl nč jasenga ????????

Lp
bojan

ru7 ::

Podoben BSOD sem jst dobival zaradi kur*evih gonilnikov od modema (če sem bil na netu ali ne). Zamenjal plato pa je blo isto, pol sem pa nekje dubu novejše gonilnike in kr naenkrat začelo delat ko treba. Modem je bil Gigaset-ov, ki so poleg ISDN.

ru7 jest mam adsl modem pa od iskre!
imam isdn modem je Gigaset-ov!
Lp
bojan

ru7 ::

Dej si probaj kje dobit kake novejše gonilnike za ta modem, ker nimaš kej zgubit, pri meni sem s tem rešil težave. Moji so datuma 5.8.2002 in verzija 1.10.0.27 Mislim, da veliki itak niso, manj od 2MB semizdi.

BigWhale ::

Jaz sem po branju tega threada zakljucil, da moras v premeru ohisje, reinstalirat windowse...

Huh...

humanoid ::

Poglaj, da ni kaj v konfliktu s čem, zvočno probaj prestavit v drugi PCI slot.
Pod Device manager-jem poglej ali ni kje kakšen rumen klicaj.
Izklopi računalnik iz elektrike ter se pripričaj ali je res vse na svojem mestu in do konca porinjeno v priključke. Preveri z antivirusnikov (dvomim) in kakšnim adaware-om. Poglej temperaturo procesorja, da ni previsoka. v BIOS-u poglej, da je vse nastavljeno na optimalno.
Poskusi zamenjati RAM modul z drugim (sposodi ali vprašaj soeda, prijatelja, babico,...).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: humanoid ()

killah bee ::

Crazy Kure ,
dvign mobo višje pa bo, me ne razumeš?8-O
(jest sem meu podoben primer,sam da jaz nisem menjal ohišja temveč mobo;ko sem vse napedenal winse pa vse to pa mi je frizal pa ni se mi hotu botat pa razne druge p...je;nakar zamenjam spet drugo plato v prepričanju da je una zanč, in spet isto;pol pa mi je en kolega ki se s tem ukvarja svetoval naj dvignem mobo na višje podstavke,ker pač da neka ohišja niso standardna z nevem čem?, in ko je to on pol naredu,se pravi da je malo podložil plato pa je blo vse uredu)

Upam , da ti bo pomagal:\

pa mej se8-)

zed 5.0 ::

Kaj pa ce mas v tanovem ohisju presvoh napajalnik? Preveri kaknega si imel prej in kaksen je sedaj, ali pa poskusi kar prestaviti stari napajalnik v novo ohisje...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

poglejte kaj nekateri prodajajo (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
595735 (3645) Dr_M
»

MREŽA

Oddelek: Programska oprema
151593 (1398) bojan1
»

Imam problem z računalnikom!

Oddelek: Strojna oprema
71016 (949) ludi kure
»

Ker hladilnik za AMD