Forum » Omrežja in internet » Nekatere strani mi ne odpre!!!!
Nekatere strani mi ne odpre!!!!
MrGTO ::
Zivjo!
Torej, doma imamo adsl, hub in preko tega 4 compe, od tega je en server. Vsi recimo lahko odprejo stran www.obala.net, med tem ko meni ne odpre. Isto je na strani od Nvidie, ko hocem pobirat driverje dol, sploh se mi ne pojavi okno za download. Torej, kaj bi lahko bilo narobe????
Lp, Blaž
Torej, doma imamo adsl, hub in preko tega 4 compe, od tega je en server. Vsi recimo lahko odprejo stran www.obala.net, med tem ko meni ne odpre. Isto je na strani od Nvidie, ko hocem pobirat driverje dol, sploh se mi ne pojavi okno za download. Torej, kaj bi lahko bilo narobe????
Lp, Blaž
MrGTO ::
Zivjo!
Torej sem si pobral dol Dr.TCP in dela vse kot bi moglo.Me pa zanima zakaj kolegom dela brez tega programcka meni pa brez ne dela?
Lp, Blaž
Torej sem si pobral dol Dr.TCP in dela vse kot bi moglo.Me pa zanima zakaj kolegom dela brez tega programcka meni pa brez ne dela?
Lp, Blaž
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | aDSL optimalni MTUOddelek: Omrežja in internet | 2132 (930) | Bakunin |
» | Problemi z internetom, stranmi in messengerjemOddelek: Omrežja in internet | 981 (880) | BlazP |
» | Preveliki pingi (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5462 (4869) | [L4M3RZ] - TinLaDeN |
» | MTU nastavitve za ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1379 (1269) | Tr0n |
» | Problem: Programski ruter! (oz. winXP in sharanje internet povezave)Oddelek: Programska oprema | 1848 (1510) | MUC |