» »

Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca

Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca

««
103 / 118
»»

zila90 ::

Iščem pesem, ki jo (najverjetneje) poje Miran Rudan. Besedilo pa gre nekako takole: "Zaljubljena vsa, sredi poletja ostala sva objokana vsa, ko se poletje konča, ko se poletje konča..." Prosim za pomoč, ker jo že dolgo iščem.

d0rK ::

Tole sem iskal: will.i.am - Scream & Shout ft. Britney Spears

Blum ::

Ena težka: poletje 2011, Turčija, lokalni radio, zgleda, da je bil hit, saj se je kar dosti vrtel; vse kar se spomnim je, da je pel nek možakar in kar sem si uspel zapomniti oz. kar se sedaj spomnim je bil v refrenu "efendim", slišati je bilo, kot da se opravičuje za neko stvar... Kolikor sem razumel.

Bom imel srečo, pa je bil še kdo takrat dol? :)

Hvala.

marsovcek ::

Poglej tukaj. (Na levi strani lahko izbiraš mesece)

Blum ::

Hvala za pomoč, toda nisem je uspel najti, zgleda da je morda bil CD :)

rezator ::

Zanima me regi komad, ki gre takole: Love is me, love is you. This is what we gona do. Popeva pa moški
Some people feel the rain. Others just get wet.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: rezator ()

GPUpoweR ::

rezator je izjavil:

Zanima me regi komad, ki gre takole: Love is me, love is you. This is what we gona do. Popeva pa moški

Misliš to: ?? :D

GPUpoweR je izjavil:

Iščem pesem s sledečim besedilom:
"Nikoli več ne bom prišel, ko boš jokala, nikoli več s tabo se ne bom smejal...nikoli več jutranja kava..."

Več si žal nisem uspel zapisat (upam, da sem si vsaj to prav zapisal ;((). Pesmi ne najdem nikjer...mogoče kdo ve naslov??

Predvajan 5.11.2013 okoli 12. ure na Radiju Ptuj :8)!

Hvala za pomoč

Kdorkoli?

Lp

PrimozR ::

http://www.1001tracklists.com/tracklist...

Morda pozna kdo komad, ki se začne od 12:27 (magari v originalu, tole je itak verjetno remix)

kriko07 ::

http://vimeo.com/39764885#at=0
A ve kdo naslov komada ko se začne na 0:32??

nightrage ::

Mogoče tole

ok hvala :)

Duhec ::

Kater heavy komad je zadnjih 20s na nekaterih fail kompilacijah?

Kul, hvala!
MARGAUX - EYES ON YOU

rezator ::

Gpupower, ja to je to, hvala lepa:)
Some people feel the rain. Others just get wet.

sinko999 ::

Zdravo iščem naslov pesmi ki je v ozadju posnetka med 1:15 in 1:20 minuto .

posnetek

Hvala vnaprej
Ni? ni ve?no !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sinko999 ()

Hayabusa ::

za lažje poslušanje, da ni potrebno vsakič prestavljati časa, dodaš na koncu:
&t=1m15s
http://www.youtube.com/watch?v=WUO4BlQtm40&t=1m15s

Čez celoten čas (5s) se nekdo dere v ozadju, tako da ni lahko razbrati besedila; tole sem malo ugibal: "dance in the sun take you high" (pravi tekst je "hands in the sky take you high" , vpišeš v google in voila.

komad je:

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hayabusa ()

techno ::

Iščem neko slovensko pesem, ki jo poje ženska in mi kar ne gre iz glave.. gre pa nekako tako..
"namesto jutra srečam meglo".. to je to kar se spomnim :)

@techno, prvi zadetek na googlu. Neca falk.

GPUpoweR ::

GPUpoweR je izjavil:

Iščem pesem s sledečim besedilom:
"Nikoli več ne bom prišel, ko boš jokala, nikoli več s tabo se ne bom smejal...nikoli več jutranja kava..."

Več si žal nisem uspel zapisat (upam, da sem si vsaj to prav zapisal ;((). Pesmi ne najdem nikjer...mogoče kdo ve naslov??

Predvajan 4.11.2013 okoli 12. ure na Radiju Ptuj :8)!

Hvala za pomoč

Že 2. sem jo slišal na Radiju Ptuj... sem jim pisal, a ni odgovora. Mogoče kdo ve?

Mislim, da še je del pesmi tudi tako: "...nikoli več ne bom ti pravil rad te imam..." - nekaj takega.
Po besedilu na googlu ne najdem ali pa samo ne znam googlat :|.

Lep pozdrav in hvala vnaprej

Teich ::

Jst pa iščem komad, ki sem ga dva dni nazaj slišala na radiu center. Ne vem kako gre besedilo..nekaj, nekaj take me, ženska poje...pa seveda saksofon je zraven!

HVAAALAA za pomoč ;)

Glede na njihov bogat nabor pesmi poslušaj Center še naprej, itak 2x na dan ponavljajo playlisto.

_commandos_ ::

a pozna mogoče gdo pesem 3:09

Zgodovina sprememb…

kriko1 ::

oo7 ::

Mene zanima če kdo pozna to pesem in njen naslov.
V tem videu pesem traja od 3 sekunde pa do 10 sekunde.
Hvala>:D

echo ::

@M-Power

oo7 ::

echo je izjavil:

@M-Power

Echo nejlepša hvala:)

limonovec ::

Teich - je to to?

Iščem naslov pesmi,ki se začne na posnetku na 0:23

Nemixxx ::

Iscem naslov pesmi ki sem jo slisal na radiju city okrog 22:00 ure . Je bol haus komad ki je bol miren , glavni instrument je trobenta ali saksofon ki igra cez celotno pesem . Ni veliko besedila v pesmi poje ga zenska . Nekaj besed iz komada k se jih spounem :hey (ki se veckrat zaporedoma ponovi) , losing time ....drujga si nisem zapolnil :D Zelo me moti ce isces nek komad pa ga nemores najti xD

Ah ze nasel par postov visje je teich iskal isto pesem :D Hvala limonovec :D
Klingande : Jubel
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Nemixxx ()

Care87 ::

Ve kdo naslove pesmi iz tega videa?

Riff ::

za eno vem, ki je del tele pesmi:

Ne vem, se ne sliši dobro, mislim da bi bil lahko nek remix DJ Freshovega Louder

Začne se en komad ki ga poznam, a se ne spomnim kater je.

Spet ne poznam, ampak mislim da je en Madeonov komad.

Mislim da (glede na besedilo)

To je mislim da to, lahko so nekateri tudi zremiksani, imaš pa vsaj iztočnico, da poiščeš sam. Večinoma sem komade Shazamal (nekaj sem jih poznal sam), to je pa to :P

Najdu! Povsem možno je, da je tudi remix Calvina Harrisa, itak sta si pa z originalom precej podobna.

Madeon je pa tale:

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

Care87 ::

Najlepsa hvala!

skos ::

Iscem star video spot komad kjer poje en črnec oblečen v belo in poje v tujem jeziku...je pa v videu nek slap ter plesalci...pesem pa gre na na na na aaa nana an...valavudare vudare vudare e e e :) no upam da je dovolj napisan :)

skos ::

mikrosoftic ::

Kdo pozna slovenski komad, danes sem ga zjutraj slišal, vse kar sem si zapomnil je besedilo ženske:
"... novo krilo... zgubila kilo ... stresam ritko vitko ..."

Hvala

Primzl ::

Pozna kdo komad v tem videu?

Olympic sponsors

_5er_ ::

Iščem dva slovenska komada če kdo pozna:
1. "Hej hej hej priznaš? hej hej hej priznaaaaš"
2. "...zakaj se ti zdi da nisva več ista..."

Hvala!

1. ?

compsta ::

Iščem komad, ki je zelo podoben odseku 5s v tem videu => komad poje moški in je zelo počasen, nekaj v stilu easy komada... V zgornjem videu ni pomembna melodija ali besedilo, samo način kako zapoje pevec tistih 5s. Del od 2:17 => 2:22

Amateur0006 ::

Mogoče Coldplay - Talk

compsta ::

Amateur0006 je izjavil:

Mogoče Coldplay - Talk

Hmm, ta komad ni pravi...

jonystar ::

iščem en komad, kjer je en del videospota takle: en hod proti oknu(tak okn kokr so v stolpncah v filmih k je čez celo steno) in ko pride do okna se s celo dlanjo dotakne stekla in to steklo pol raznese na miljon koščkou.
Komad pa ni tok str max 2-3 leta.

Vem, da so šanse, da se najde ta komad minimalne ampak če kakšn ve bi blo dobr.

Kdo/koliko ljudi nastopa, v katerem jeziku, tip glasbe itd... čimveč podrobnosti povej.

jonystar ::

jezik je angleški, pa mislm, da je ena skupina je pa komad tak bl umirjen, tko, da ni kakšnga razbijanja po sodih pa žaganja s fleksarco,...

tbostjan ::

Pozdravljeni, zanima me naslov in izvajalec enga Slovenskega komada k sm ga zasledil enkrat v enem Slovenkem filu (kokr ena grozljivka), v refrenu gre pa nekako takole, netočno :" Jaz dober vem kaj imam..., prihaja moj dan ... "
je pa tak bolk punk rock komad...
Hvala za pomoč in lp
B

Wega ::

Najbrž tole

Wega,
lep, postaven, pameten
in skromen.

tbostjan ::

Super, hvala, to je to:)
««
103 / 118