» »

Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca

Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca

««
102 / 118
»»

Duhec ::

ttommy je izjavil:

Zadnje čase se večkrat vrti po radiu pesem, ki ima refren: "hvala za rože, za plastičen sijaj...", nimam sreče da bi jo celo poslušal (v službi). Katera pesem je to?

Mitch ::

Morda kdo ve kako je naslov pesmi, ki je podobna lambadi in je v portugalščini/brazilščini, ki se kar pogosto vrti po radijih in v turističnih kampih? fdfd

Lantus ::

Iščem naslov ter izvajalca tega komada.

http://www.fileconvoy.com/dfl.php?id=g6...

Komad je iz seta dj schima: dance fusion 7,posneto leta 2005 , vendar nikjer ne najdem kakšne trackliste tega seta....

Janac ::

Iščem pesem v kateri nastopata poleg drugih mogoče sestre, ena starejša, ena pa pomojem še v vrtcu, obe sta blon in mlajša na začetku reče nekaj v smislu why they dont like us?

Mislim celo da je med temi:

http://mtv.si/lestvice/top-20

markobal6 ::

Iščem komad, ki je bil v četrtek na Val 202. Gre pa tako, da našteva črke in potem za vsako črko nekaj izpelje, nekaj sem si zapomnil. Say D for delicious, say S for superspecies(ali nekaj takega), say C for...naprej ne znam, bil bi hvaležen če bi kdo poznal.

Zgodovina sprememb…

Hayabusa ::

Lantus je izjavil:

Komad je iz seta dj schima: dance fusion 7,posneto leta 2005 , vendar nikjer ne najdem kakšne trackliste tega seta....

Tunatic najde sledeče:

DJ Tatana feat. Pee - All That I Feel

Janac je izjavil:

Iščem pesem v kateri nastopata poleg drugih mogoče sestre, ena starejša, ena pa pomojem še v vrtcu, obe sta blon in mlajša na začetku reče nekaj v smislu why they dont like us?

Mislim celo da je med temi:

http://mtv.si/lestvice/top-20

markobal6 je izjavil:

Iščem komad, ki je bil v četrtek na Val 202. Gre pa tako, da našteva črke in potem za vsako črko nekaj izpelje, nekaj sem si zapomnil. Say D for delicious, say S for superspecies(ali nekaj takega), say C for...naprej ne znam, bil bi hvaležen če bi kdo poznal.

Kontaktiraj jih, če veš še približno uro bo tehnik našel naslov.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hayabusa ()

harvey ::

Mitch je izjavil:

Morda kdo ve kako je naslov pesmi, ki je podobna lambadi in je v portugalščini/brazilščini, ki se kar pogosto vrti po radijih in v turističnih kampih? fdfd

Verjetno glede na pogostost vrtenja Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

Sriple Tix ::

@markobal6, če si slišal star disko komad, je najbrž tale :):

Lantus ::

Lantus je izjavil:

če bo še koga zanimalo..
Mi je prijatelj pomagal,
original je:
Ivan (Komarenko) & Delfin - Jej czarne oczy ,
iskani pa je remix
Ivan & Delfin - Jej Czarne Oczy (Fiocco Tocco Italo Mix) , ki ga na youtubu nisem našel

bolkonsky ::

Včeraj sem na radiu slišal slovenski komad, naslova niti izvajalca ne poznam. Komad je iz 70ih ali 80ih in je priredba, je malo psihideličen. Poje pa žensa. Komad je bil tut v reklami če vam to kaj pomaga :)

Zgodovina sprememb…

Mitch ::

harvey je izjavil:

Mitch je izjavil:

Verjetno glede na pogostost vrtenja Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego

Ej, točno ta komad sem iskal celo večnost. Tisoč krat ti hvala!!!

zila90 ::

Danes sem na radiu slišal komad, pa ga nikakor ne najdem...
Poje Miran Rudan, besedilo pa gre nekako takole: "zaljubljena sva, sredi poletja obstala sva, zaljubljena vsa, ko se poletje konča..."
Če kdo ve za naslov pesmi se priporočam :)

kriko07 ::

Lep pozdrav
Prosil bi če mi lahko kdo pove naslov muske ki je v ozadju.

BMW 135i Coupe vs Ford Focus RS - 1/4 Mile Viertelmeile Race Rennen 1er M

amacar ::

Ekola:

kriko07 ::

Hvala. :)

Unknown_001 ::

Jst pa že en dolg cajt iščem nek komad, ki je sicer že kar star mislim da okol 30+ let.
Se že v naprej opravičujem, če bo opis čuden ampak upam da ga boste razumel.

Gre ne kak tako, da na začetku sintetizator štiri zveneče tone zaigra navzdol in potem mal variira z istim številom gor in dol (gre bol počas), pol pa en tip začne pet.
Od teksta sem si samo refren zapomnu (ker sem komad zmer po radiu slišal in glih v tistem momentu me je nekdo FAKING motu) ki gre nekak tako (we have always been together, pol pa nevem: together for me, al kuga, sj ne vem.) in pol spet tist sintetizator z istimi toni gre špilat.

Prosim upam da se bo najdu kakšen tak, ki bi mi znal pomagat ker ta komad že 5 let iščem in google mi zmeri neko je*eno depresijo pa to komercialo vn meče, sam tistega komada ki bi ga rad slišal, ne. Od ostalih pa tud ne morem na odgovor računat, ker vsi ki jih poznam pravjo da ga poznajo, sam da vejo le to, da je ful star ampak naslova se pa ne spomnejo.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Aja, še ena informacija, ta komad je bil okol 5 ure (vsaj zdi se mi) danes na Radio 1

Begabt

Zgodovina sprememb…

Glede na njihov "obsežno" playlisto poslušaj R1 par dni, sigurno ga bodo še vrteli (2x dnevno).

Faaaak, pa radio mam cajt sam v avtu poslušat. Pa tud ta komad tako redko zavrtijo, da bo to bol loterija, tud če bi poslušal noč in dan.

Begabt

Zgodovina sprememb…

Pokliči na radio in vprašaj.Če imaš vsaj približen čas predvajanja (5 minut gor/dol) bodo našli.

Zgodovina sprememb…

Okapi ::

Yesss!

To mi deli.

Okapi, za pir ti dam, če se kje srečamo. Vsa čast! :D

Begabt

rayzz ::

zdravo mi lahko kdo pomaga iščem naslov komada ki se predvaja v prvih 7 sekundah(vzet je iz drugega komada)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: rayzz ()

Havq ::

Zdravo,

js pa iščem komad,ko nekaj vmes začne peti tera rosa,ali nekaj takega,to je vse kar vem.
ni pa od Bunga Angkasa ali od Ultima Frontiera.

hvala za pomoč
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

Lukzii ::

Zdravo,

jaz pa iščem sodobnejšo zadevo, ima mogoče čuden ritem (ne tipičen 4/4), bolj počasen dubstep...poje moški (predvidevam da ni belec), refrena sem slišal zelo malo (gre nekako)...baby it's allright, baby it's allright...več pa nisem slišal ker je bil šunder :/. Pa mislim, da je neke vrste sax al pa sintetizirana tobenta zraven...Stil je podoben kot tole

Hvala in lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lukzii ()

Lukzii ::

^^
no mal je blo treba pobrskat po albumu ;)

Rudimental - Feel The Love Feat. John Newman

lp

Mare3 ::

Mene pa zanima ce pozna kdo komad ki je milim da na radiju center bil predvajan kaksna dva dni nazaj. Mislim da je jezik francoski v pesmi pa veckrat zakjuci verz z:"papa". Lp

Mare3 ::

Sem ga že našel.

Double_J ::

Ker komad je to na začetku?
Dve šivanki...

Tole?

Double_J ::

Ojej prov slabo se sliš z vokali...;((
Dve šivanki...

d0rK ::

Iščem nek dance komad ki sem ga v zadnjem času slišal parkrat na radiu. Dober komad za migat.

Žal kaj več kot del besedila, ki je mislm da "lock it down" - ponovljeno tudi parkrat zapored, nimam. Lahko kdo pomaga?

echo ::

Mogoče tole:

Sedem let star komad, ki je postal hit zarad tega posnetka

Žal ne, malo hitrejši in z več elektronike. :/

GregaGrga ::

Mislim da nima nič dubstep elementov noter. Pa dosti vokalov je. :/ Ampak hvala vseeno za pomoč!

d0rK je izjavil:

Iščem nek dance komad ki sem ga v zadnjem času slišal parkrat na radiu. Dober komad za migat.

Žal kaj več kot del besedila, ki je mislm da "lock it down" - ponovljeno tudi parkrat zapored, nimam. Lahko kdo pomaga?

Malo na blef, sicer reče burn it down ampak vseen...

Žal ne. :( Bom posusil dobiti več besedila naslednjič ko slišim komad.

tt2advanced ::

mogoče je star komad že???
What Else Is There?

Žal ne. :( Nisem niti siguren če je pravilno "drop it down" ali "lock it down". Bom poizkusil ujeti več besedila naslednjič ko slišim komad. Pregledal sem vse možne lestice slovenskih radiov in pol youtubea pa komada nikjer ne najdem.

recikliran ::

Pozna kdo en slovenski rap komad, ki ga zadnje čase pogosto slišim v avtu na radiu študent, tip ima nek primorski naglas in rapa o gandji: "js kadim vse ... Najraje ganu moji ganu" oziroma nekaj podobnega

Siddh ::

Jaz pa iščem nek slovenski komad, rahlo v stilu kakšnega Mi2, gre pa nekako takole:
vedno več jih je med nami, vedno več jih je z nami in tako se zoper ponovi oz. nekaj v tem smislu.

Je pa se vrtel danes na neznanem radiu ob 14:10 do 14:15 pred Bon Jovijevim Living on a prayer.

GPUpoweR ::

Iščem pesem s sledečim besedilom:
"Nikoli več ne bom prišel, ko boš jokala, nikoli več s tabo se ne bom smejal...nikoli več jutranja kava..."

Več si žal nisem uspel zapisat (upam, da sem si vsaj to prav zapisal ;((). Pesmi ne najdem nikjer...mogoče kdo ve naslov??

Predvajan 4.11.2013 okoli 12. ure na Radiju Ptuj :8)!

Hvala za pomoč

pa3ciija ::

Iščem komad od Drie Straitsov in nekoga, ki igra zraven saksofon v pesmi in ima solo (se mi zdi da je ženska). Hvala

Dire straits saxophone solo.
http://bit.ly/18dF1eM

GregaGrga ::

Iščem komad od beatlov, ki je bil v filmu Mrs. Robinson

hvala za pomoč

nevone ::

A misliš komad Mrs. Robinson iz filma Diplomiranec?

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Rad bi vedel ker komad se špila po radiu v filmu Das Experiment in sicer v sceni ko uni ausbruch naredijo. Nucal bi ga za en filmček ki ga ustvarjam.
Ok, vem, da je tista scena iz filma mal bolana ampak samo iz kle sem si uspel zapomnit za najbolj točen opis. Komad sem prvič slišal nekje v Munchnu, pol pa še v tem filmu od katerega na srečo vem naslov.

Hvala.

Begabt

nevone je izjavil:

A misliš komad Mrs. Robinson iz filma Diplomiranec?

o+ nevone

Da
http://www.imdb.com/character/ch0006358/
-> http://www.imdb.com/title/tt0061722/sou...

Raptor F16
http://www.imdb.com/title/tt0250258/sou...

Zgodovina sprememb…

Thnx

Begabt
««
102 / 118
»»