» »

Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca

Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca

««
17 / 118
»»

dëych ::

Yo, TribesMan, 1000x hvala.:D Posnetk sm posnel iz enga filma al kaj je tisto: Hitri Edi--no ni važn..:D

mikimisek ::

Goldee:
Jaz sem tudi iskal to pesem in sem jo potem našel.
Poizkusi z Kings of Convenience - Gold In The Air Of Summer.;)

slovenec ::

Folk zanima me če ve kdo naslov pesmi oz. komada naslova ne vem vem samo da v videospotu prizor kjer ženska leži na travi iz letala nad njo pa skačejo otroci z padali in letijo proti njej zj več se ne spomnem mislim pa da je to ena izmed evergrenov sam nisem 100% dejte mi prosim pomagat ker za ta komad bi tut ubijal :D

gregy ::

@zigam

Cvetje v Jeseni - Karli Gradišnik (instrumental na citre)

LORD_GoGo ::

mene pa zanima če kdo ve k so eni slovenski izvajalce pel 'my commanding wife' od los rabanesov, keri izvajalci so to bli.
pa še naslov pa pevko ene pesmi k poje neki oh oh oh... na valetah se dost vrti... pa poje se mi zdi ena avstralka, na videospotu ma pa men se zdi tko neki mal črno - zeleno pobarvane lase (to se mi sam zdi):) ...aja pa videospot se je vretu tut na tvslo se mi zdi
:D

Zgodovina sprememb…

[Michael] ::

Čas bo pomlajšal ta planet In ko naju ne bo Ostalo bo rožnato nebo Čas bo
ohranil "good look" Vzel bo v usta ves ta hrup In ko naju ne bo Ostala bo duša ...

Naslov in izvajalec?

Lp,Miha

[Michael] ->> Dan d - Čas ;)

[Michael] ::

d00h :D thank u!

sequAn ::

lp, tukaj mam 2 slaba posnetka, če slučajno kdo lahko ugotovi katera komada sta! ty [ Sample 1 | Sample 2]

Mogoč se komu sanja kdo bi to pel..Komad sm slišu na live8, ko so bli neki koncerti po celem svetu. No v glavnem nimam pojma kdo poje, en del texta gre pa nekak tko: together we will neki pač(pa v ozadju je še en vokal), to večkrat ponovi...Človek ma ful tak glas čist, neki posebnga. Ne vem kako bi opisal. Ima lase, se prav da ni plešast čist. Ni tko star. Any ideas? Men se zdi da je Travis, sm ne najdm nč tazga.:( ma ne vem..težka bo.

Damjan Jagar ::

Prvi pomislek je Moby.
http://jagar.si

tx-z ::

hmm od Gabry Ponte...2 komada...nvem a je samo remix al je on naredu:\
1.komad klik - 78kB
drug pa ne vem...vem da notr reče gabry ponte..sj sploh ne vem a je dobr komad al ne...sam vem da je neki.. blabllb de gabry ponte..al neki tazga :))
tx-z

njok ::

1. Gabry Ponte - Geordie

gabr ponte-geordie

Cyb3r:moby je plešast.ni bil moby.:( thnx anyway.

Kami ::

1. Gabry Ponte - Geordie

2. Gabry Ponte - La danza delle streghe :D

PS: Vidim, da sta me dva že medtem prehitela ko sem pisal, ok drugega pa nista vedla :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kami ()

Fenkju;)
tx-z

Luksi ::

Pozna kdo kakršenkoli naslov ali izvajalca, ki repa v francoščini, važen je jezik in da je rap, drugega nič :D
Luka

STASI ::

Na žalost ne. Poznam pa par kitajskih raperjov, če te zanima :)
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

K'Maro :)) Fuul hud;)

Čeprav mau na angleščino vleče..pa neki tut u ang.repa se mi zdi...
femme like you pa crazy sta dost dobra:))
tx-z

Iam
MC Sollar
NTM Nas

A kdo ve naslov te pesmi, zgleda je nemška, se bl prot koncu sliš...
unknown.wav - 267kB :\
tx-z

zile ::

Zile, tnx ;)
tx-z

Keyser Soze ::

You to me are everything, the sweetest song that I could sing, oh baby, oh baby!

Kdo??

A lahko kdo napiše naslove komadov od albuma Jem - Finally Woken..sploh ne najdm na netu:\
tx-z

jurre ::

@zigam
nasel sem tole (na cduniverse.com)
1. They
2. Come On Closer
3. Finally Woken
4. Save Me
5. 24
6. Missing You
7. Wish I
8. Just A Ride
9. Falling For You
10. Stay Now
11. Flying High

sequAn ::

lp, tukaj mam 2 slaba posnetka, če slučajno kdo lahko ugotovi katera komada sta! ty [ Sample 1 | Sample 2]

Jurre, hvala ;)
tx-z

Sba ::

dëych: Če še nisi najdu komada ti priporočam da na spletni strani Live8 pogledaš kdo vse je igral na katerem odru, če veš... Potem maš pa na Winamp video (v programu) veliko izvajalcev in video posnetkov tudi z live8...
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!

Sba: hvala. mogoče sploh ni blo na live8 ampak čist nekje drugje. Pomešal.

Luksi ::

Sestavljam si en CD na katerem bojo samo R&B komadi, pa me zanima kateri so vaši naj, naj iz te zvrsti...
Luka

MarushY ::

Mogoce kdo ve izvajalca in naslov tega house komada iz enga mixa: klik
Marushy

mzidy ::

Mogoče za tole kdo ve naslov:
"Nisam majstor da napravim burek a sam majstor da osvajam cure al pa glih obratn:D "
Najlepša hvala

mzidy, mogoče ti povem kasnej...če bom zvedu, ne najdm zj komada:\ ;)

Iščem pesm, k je na koncu filma Alfie.... klik - 150kB
tx-z

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tx-z ()

MarushY ::

zigam: MICK JAGGER - Old Habits Die Hard

A je mogoce ze kdo postudiral, ker je tisti komad, ki ga iscem (3 poste visje)?
Marushy

MarushY, tnx..
mzidy, twins - nisam majstor..
tx-z

Malo miru.....nemški naslov&nemško besedilo...
tx-z

BladE_ ::

@mzidy

komad ne gre tko ...da napravim burek... ampak ...da napravim bure(sod po slovensko)... :D
Akcija - Reakcija

TNX zigam:)

Js sem se čist tko slučajn spomnu na ta refren:D
Pesmi se sploh ne spomnem več, enkrat v šol me je prešinil:D

Jst sm tut skos mislu da prav burek:\ se mi zdi bl logičn kt pa sod u sl.?:\ :))
tx-z

PineApple ::

Malo miru.....nemški naslov&nemško besedilo...

Nicole - Ein bisschen Frieden
Besedilo

Hvala;)
tx-z

A mogoče ve s kere pesmi/melodije oz.krkol bi tole lahko blo? Sm opazu že v večih filmih, v bistvu ti 4je toni;) :\
klik - 91kB
tx-z

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tx-z ()

lojzal ::

Sem nov in bi odgovoril na nekaj vprašanj, ki sem jih zasledil in nanje niste dobili odgovorov.

DavidJ komad v reklami za margarino je Pata Pata poje pa Miriam Makeba.

Sreča na vrvici Poje Andreja-Marjeta Ramšak (po mojih podatkih), definitivno pa ni Moni Kovačič (mela 3 komade okoli leta 1978 -Nasmeh poletnih dni, Mala bjonda in Brez ljubezni mi živeti ni)

Maxtor
Druže Tito mi ti se kunemo poje Zdravko Čolić-najbrž iščeš tega. Zbirka Yu muzike na www.nostalgija.com, linki so počasni , velik naval, izvajalci so po abecedi, včasih tudi mal čudno pa vseeno.
Jugoslavijo so kot izvajalci bili vedno navedeni Ladarice.
Naslov italijanskega komada je Andrea. Eno verzijo pojeta Al Bano in Romina Power, vendar je originalna veliko boljša, žal pa ne vem izvajalca.

Ninushka najbrž misliš komad Would I lie to you, izvajala Charles & Eddie, jeseni 1992, edini komad, ki sta ga imela, zvrten do onemoglosti po radiu in MTV.

Keyse soze iščeš You to me are everything, izvajajo The Real thing, disko komad iz 1976. Mislim da je imel priredbo tudi Billy Ocean.

Če se vam približno sanja kaj iščete, na googlu poleg naslova vpište še besedo lyrics in boste dobil besedilo, kjer se prepričate o pravilnosti svojih podatkov.

:D guess not :D
tx-z

Mogoče kdo ve naslov pesmi, k je na Cartoon Network, za reklamo za Samuraj Jack(mau pred tem k reče Watch samuraj jack on cartoon netwrok)...:\ ;)
tx-z

leinad ::

Iščem pesem pa vem le del besedila in sicer:
i can't live another day without you

Pevec je moški.

Ganxta009 ::

Živjo, nekega lepega torkovega popoldne sem kot ponavadi iz fotelja gledal tv pink in zaslišal pesem ki je šla mnekako takole:
.......u mojim venama teč slovenska krv........

Ali kdo pozna to pesem?

Hvalja.

Saladin ::

Gre se za poznato folk zadevo pa če ve kdo pravo ime pesmi ali kej več podatkov, bi bil hvaležen. Pod trenutnim namreč ne najdem nobenih informacij.

Medieval - Vara Imerretin Folk Song.wmv
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
««
17 / 118
»»