» »

Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca

Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca

««
14 / 118
»»

dj003 ::

hvala BOB ROCK
yes

sile01 ::

Ziga: Pomoje bo to to ce ni pa javim. Hvala

sile01 ::

Komad je pravi. Hvala, hvala tisočkrat hvala :D :D

zile ::

BladE_: Kevin Lyttle - Turn me on
PS: Pa film je tud zelo v redu. Smith še vedno pleše kot učas princ iz Bel-Aira, hehe :D Funny.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: zile ()

BladE_ ::

TNX zile :D :D ta komad je hudddd :D
Akcija - Reakcija

gunserman ::

Brez zamere jest sm vsakič ugasnu radio k sm slišu ta komad, pa nerad to počnem, ampak tega pa res ne morm slišat, :D :D :D . Pa brez zamere.

Zgodovina sprememb…

ksn rmx si dol potegn k jih je pouhn je pol komad bosli za poslusat !:))
Akcija - Reakcija

al apa un komad k je na kanalu a filmski ciklus Martina Lawrencea k je u ozadju ? mogoce kdo ve ??:\
Akcija - Reakcija

Tero ::

Mene pa zanima katera je pesem ki se sliši pri več filmih? Recimo pri napovedovanju filmov oz. reklamah? Tukaj je izsek.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Ziga Dolhar ::

Mnja ... tole je verjetno najbolj zlorabljana opera ever :). Carl Orff - Carmina Burana - O Fortuna
https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

Ziga thanx :)
Sem pa opazil je bila v tej temi tudi večkrat omenjena:D

Klemenn ::

Film : ARE WE THERE YET

tist del ko zamudijo vlak pa grejo pol z aftom....pa se kregajo kaj bodo poslušal;
tip hoče poslušat nek rap, unadva froca pa nekej druzga...pa pol poslušajo unu kar hočta froca...

kera muzka je to? se komu sanja?

vrtnyka ::

Jaz bi rada ta komad tud iz tega filma ; are we there yet kjer gre tamala na oder in rece, da je cas za karaoke in zapoje eno pesem ;)
Ve kdo kera pesem je to ?
vrtnyka ma resota rada

Myth ::

No, pa da se še jaz priključim raji ki venomer išče muzko in ne najde. Mene zanima kitajska muzka kot je recimo v Karate Kidu in danes ko je bil film na A kanalu tudi. Ve kdo oz. mi zna povedati kaj naj napišem da najdem to ? Ali pa za te določene komade iz Karate Kid 1,2,3,4 in tega filma danes? No, če naredite to zadnje (slednje) imate pivo v dobrem, pogoj je le da niste mladoletni. ;)
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Stepni Volk ::

Instrumentalno glasbo iz prvega dela je spisal Bill Conti: KLIK - glej prvi komentar na album.

Dvomim da je zraven soundtrackov. Zdajle sem en komad poslušal... pa nekako ni instrumental. :) Mene zanima tista umirjena kitajska (japonska?) muzika. ;)

Damjan Jagar ::

pa nekako ni instrumental

So zraven vokali?
http://jagar.si

V bistvu je navadna pesem. Bom počakal še druge pa vam kasneje poročal.

Žal sem našel čisto navadne pesmi. To kar jaz iščem je podobno Perujski glasbi, ki sem jo po nekem naključju slišal danes in dobil ovitek, ter pobrskal za njo na netu. Če koga zanimajo te pesmi z flavto evo vam naslove:

cuando agosto era 21, san juanito (ecuador), kaluyo, el condor pasa - song of ocarina(panflute version). To slednjo sem že poslušal in mi je zelo všeč.

Luksi ::

Ali kdo ve naslov tega komada:
Kje so vse tiste stezice, ki so včasih bile, sedaj pa raste le trava...
Luka

Bob Rock ::

NightWolf ::

Iščem naslov od ode radosti, samo tiste ki jo poje pevski zbor in je tudi evropska himna?

Ziga Dolhar ::

Ode to joy, And die Freude. Uglasbil jo je Bethoven v 9. simfoniji, ti iščeš konkretno mislim da 5. ali zadnji stavek.

Išči "Ode to joy" oz. "Beethoven 9".

Al pa mi zatežiš na pvt :).
https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

sequAn ::

LP!

sicer je bol mal verjetno da bi kdo vedel, ampak vseeno: gre za komad, ki se je vrtel kakšno leto, dve nazaj, je bolj dance oz. house, poje bejba neki "my, oh my" pa "na na na na na na na ... [ton se viša in pol spusti]. Če dobim kšn posnetek ga bom prlimu :D Hvala vnaprej!

mit3k ::

sequAn

komad ki ga ti iščeš je: Armand Van Helden - My My My

sid911 ::

zadnjič sem čul nekje eno hrvaško pesmico ko ena mala jecljajoče poje, gre pa tak : dobila sam dobila sam lutkicu za dar, dobila sam malu lutku za moj rođendan...

pozna kdo?
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

Mit3k: Thx for help, sam ni čist ta komad, pr temu k ga iščem je bol house ritem, pa bejba ma bol "nežen" glasek :)) Je pa tud ta komad kar hud 8-)

tx-z ::

a gre tko, My oh my I don't wan't to say good bye...
tx-z

Jeebs ::

Od skupine Aqua mogoče?:) Točnega naslova se ne spomnim na žalost.|O
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

Ma tko, ni Aqua, se mi zdi da niti ni bil tolko komercialen, da bi se skoz vrtel po radiih pa to, bol klubska varianta, house.

Prosim pomagajte mi prepoznat to pesem

Zvrst je latino jazz, posneto je pa s cheap diktafonom, tak da je kvaliteta obupna, ampak vseeno če kdo pozna pesem bi jo mogo prepoznat :))

jarre ::

Mit3k.

Mogoče je naslov pesmi La Bella Maria, več različnih izvajalcev jo izvaja. V filmu Desperado jo je prepeval Antonio Banderas skupaj z Los Lobos v angleščini. Angleški naslov je Beautifull Maria of my soul.

LP!
Še za en komad me zanima, če slučajno pozna kdo. Kvaliteta je grozna, ker je posneto s telefonom u diskaču. Thx! KLIK

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sequAn ()

sequAn:

Komad ge od skupine Safri Duo, vsaj sample je njun. Mislim pa, da je naslov pesmi "Played-a-live". Mogoče si poslušal in posnel kakšno remix varianto.

Več poskusi najti na: uradni strani skupine.

LP

jarre

Hvala ti jarre!

Imel si prav, naslov pesmi je La Bella Maria poje pa Antonio Banderas.. nikoli si nebi mislo da je imel Banderas prste tu poleg :D

Thx! Je taprav :D Kaj pa za tistega prvega? Se mogoče komu kaj sanja? :(

sequAn: Malenkost. Za vse ostalo pa potrebujem (spet) glasbeno datoteko, da bom lahko našpičil ušesa. Samo opis pesmi mi žal ne pomaga...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jarre ()

Hehe, ja.. se bom potrudu, samo zoprno je ker nikjer ne zasledim tega komada na radiu :'(

rh^ ::

Kateri pa je komad, ki je na MTVju, ko je reklama za nek party na Češkem .. od Faithlessa mislim da je samo naslov me zanima?

strictom ::

Am kdo poje komad "Sreča na vrvici"?
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: STASI ()

-ziga- ::

Jaz pa ne vem naslova enega komada, ki se zdaj vrti po Radiu Salomon (2x sem ga v zadnjem času slišal, pa to postajo zelo malo poslušam). Je ruski ali pa ukrainski (zato tudi ne vem niti delčka besedila:( ), poje pa ena ženska. Imam posnetek zelo slabe kvalitete in v formatu .amr. TULE

NightWolf ::

Iščem komad iz reklame Nivea, ki se predvaj na M-TV. Je rock komad.
Hvala in lep pozdrav

pirat ::

Lep pozdrav,

jaz pa bi za mojo boljšo polovico potreboval info kdo poje slovensko pesem, katere refren je ...ko vidim jo, in dobro vem da on je jaz le drug obraz..... je novejša, nekako v stilu omarja naberja...

lp, pirat

Vikking ::

pirat: Bohem - On je jaz

pirat ::

Vikking: najlepša ti dala !!!!!

STRiCtom: Pesem Sreča na vrvici poje Moni Kovačič (zdaj je že stara dama)...

-ziga-... A lahko daš v drug format?! Ne želim naložiti programa, ki to predvaja, samo zaradi te pesmi...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jarre ()

-ziga- ::

Jaz pa ne vem naslova enega komada, ki se zdaj vrti po Radiu Salomon (2x sem ga v zadnjem času slišal, pa to postajo zelo malo poslušam). Je ruski ali pa ukrainski (zato tudi ne vem niti delčka besedila ), poje pa ena ženska. Imam posnetek zelo slabe kvalitete in v formatu .amr. TULE

Posnetek sem spremenil v mp3. Tukaj je.

Mogoče ve katera pesem bi bila tole. Pa ne se vstrašit ker je to bolj hardcore muzika:D

appz ::

ja jz bi tud mel vprašanje in sicer komad kateri je prišel ven prejšnje leto oz.tu nekje
slis se pa kot nek irski "štamf-techno" špilajo DUDE pa bongose oz. konge se sliši not
doskarat ga po radiju vrtijo oz. so ga... (mogoce neki kot "boom" ?? )

no sej ne pričakujem da bom na "lotu" zadel ...ce pa kdo ve bo pa ql!!
lp

TeraSonic++ ::

A mogoče kdo pozna kakšnega izvajalca, ki ima umirjeno muzo v smislu kitajske oz. japonske ali kej podobnega v tej smeri?

p.s: Nisem bral topika, ker je prevelik ,če je mogoče že blo "my bad"

Lp
...........................................................
Life is only a computer simulation
"veritas vos liberabit"

Zgodovina sprememb…

««
14 / 118
»»