» »

Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca

Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca

««
89 / 118
»»

lojzal ::

@GregiB & smotanko
Res so 2 Unlimited, Get ready for this, meni osebni njun najboljši komad.
Na You Tube je samo instrumentalna oblika in pa live verzije, klasična z vokalom (radio edit) pa
preko torrentov.

smotanko ::

Hvala, sem našel.

Srachko ::

Torej, na youtube sem našel sledeči posnetek in melodija mi je bila precej znana (v študentskih letih smo na to melodijo peli "Laško pivo, to je pijača za me.... " :D kar je potem najverjetneje vodilo do tega, da nismo dokončali študija...)

Zdaj me pa zanima če kdo pozna mogoče originalno izvedbo pesmi, avtorja, skratka karkoli. Seveda se toplo priporočam za kakšne linke:)

I can see clearly now, the brain has gone...

Matev ::

iščem komad:
... slovenska verzija od: neka živim kako živim - davor radolfi

mora biti v slovenskem jeziku - ne vem kdo je izvajalec in kako se imenuje komad

prosim za pomoč

lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matev ()

kitara8 ::

ej a je mogoč gdo od vas videl na youtubu tisti videospot ko ena skupina dela zakon zadevice na tistih trakovih za tečt. se vozijo gor pa dol po njih pa eden pod drugim , res epic zadevica.

tako so 4 al nekaj takega postavljeni trakovi za tečt eden zraven drugega.

se pa ne spomnim ne naslova ne izvajalca, nič.
se priporočam

PrimozR ::

Ok GO. Here it goes again.

jzgorisek ::

joj, se kdo mogoče spomni nekega slovenskega spota, žanra se točno ne spomnim... vem da spot prikazuje tv poročila s sporočilom da nas napadajo leteči krožniki, aja, pa vsi so kuharji, z belimi kuharskimi kapcami. spomnim se da sem ga videl na videospotnicah. aja, pa a kdo pozna naslov od enga smešnga komada, v refrenu ma "eni vzamejo kolo da gredo po mamila, drugi vzamejo mamila da gredo na kolo, to ni to"

amacar ::

Terman ::

@jzgorisek

Mene pa muči en trance ali house komad. Zadeva je dokaj stara (mislim, da konec 90-tih). Glasbe se ne spomnem, spomnem se edino videospota. Cel video je kazal sliko enega drevesa, na kateri se je neprestano spreminjalo ozadje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Terman ()

root987 ::

Kdo ve kakšen je naslov komada, ki se vrti v Peugeot-ovi reklami v katerem nastopajo avtomehaniki z različnimi lastniki avtomobilov, ki so prevozili že Ž tisoč kilometrov?

Načeloma je to ta reklama, vendar kot sem opazil vrtijo v različnih državah različne komade (poleg te sem najdel vsaj še eno z različno glasbo, menda pa je druga še za vsaj tri druge države)...

V naši se začne nekako takole: "Can you find a sign to show the way..." oziroma nekaj podobnega, ker za to mi ni uspelo najti nič uporabnega... :S
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

GupeM ::

Zanima me kater komad igra pri komadu od The Drinkers - Mat K v času 2:12 - 2:20. Je sam začetek enga znanga komada ampak ne poznam naslova.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GupeM ()

YaN-cH ::

Kako je ime pesmi, ki se vrti med 2:30 in 2:45 min v tem skeču.

pulstar ::

Zdravo,

mogoče kdo ve, kdo je izvajalec originalne verzije komada Pop Design: Zbogom moja dolenjska vas?

Hvala lepa za odgovor.

robbe ::

@YaN-cH: Tribalistas - Já Sei Namorar

Hvala robbe.

sleeme ::

Zdravo.
Iščem rock komad, ki se zadnje case vrti na Mtv programu.
Prikazan je samo odlomek komada. Bend pa igra mislim da na stadionu...
Prosim za pomoc !

A je reklama za 'nekinekibend on world stage'? Če ja lahko poveš ime benda, bo lažje (se ne morem spomniti reklame).

PrimozR je izjavil:

A je reklama za 'nekinekibend on world stage'? Če ja lahko poveš ime benda, bo lažje (se ne morem spomniti reklame).

Ja mislim da je ...on world stage.
Ampak ne poslusam roka, tako da nimam pojma kateri bend je.
Zasledil sem ga v službi, in mi je svetoven. Usaj tisti odlomek... :D

A so mogoče Kings of Leon?

sskk11 ::

živjo, js pa iščem naslov pesmi, spomnim se pa samo odlomke besedila :8) pa spremljavo kitare zadaj, mehki rifi, neki takšnega kot soul.
malenkost besedila: no I, wouldnt(couldnt) fallen in love ... picture of lovers... with you (ta with you se na konc ponavlja).
je pa moški pevec (pomoje ni anglež pač pa američan).
prosim poskusite ugotovit čigava je pesem.

LP

sm našel, sicer gre čisto drugač kot sem si jest memoriral.

PrimozR je izjavil:

A so mogoče Kings of Leon?

Sem ga našel - Muse Uprisen.
V službi so mi povedal, hvala za pomoč.

schnobel ::

mogoče kdo ve, oz ima ta štiklc kje na računalniku pa bi ga lahko poslal.
izvajalec: Hiša
pesem: Ajda pa znova cveti
iščem komad prav od Hiše, od Mežka sem ga že našel.

dukenukem ::

Češnje cveto, v moji zeleni dolini, kot vsako pomlad.....poje pa moški,je starejši slovenski komad kli kdo ve izvajalca ,pomojem nek primorec

prejšnja pesem je bla napačna. zdej sem res našel 'tapravo' :D
wicked game - chris isaak

billgates ::

Ali ima glasba v spodnjem videu pri 0:15 kakšno ime?
>

jzgorisek ::

ej fantje amazing, takoj ste najdl:) hvala res

kitara8 je izjavil:

ej a je mogoč gdo od vas videl na youtubu tisti videospot ko ena skupina dela zakon zadevice na tistih trakovih za tečt. se vozijo gor pa dol po njih pa eden pod drugim , res epic zadevica.

tako so 4 al nekaj takega postavljeni trakovi za tečt eden zraven drugega.

se pa ne spomnim ne naslova ne izvajalca, nič.
se priporočam

Verjetno iščeš to

lopov ::

Danes sem po dolgem času v avtu poslušal radio in sicer okoli 19. ure Val 202 z Longyko. Čisto na koncu je zarolal komad Katje Šulc, pa nekaj je omenjal Radyoyo. Zadeva je v angleščini in žal sem prelišal ves ostali info. Mora biti nekaj novejšega. Besedilo mi je ušlo, neki o "chapel", pa veliko "love" (nimam pojma, lol ...).

Kdo ve, za kaj gre?

Ime te pesmi ali izvajalca

Matev ::

Besedilo mi je ušlo, neki o "chapel", pa veliko "love"

going to the chapel of love
going to get merried

lopov ::

Black chapel ... Sicer sem pa našel:

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lopov ()

iNooby ::

@ YaN-cH
Haters gonna hate...

Selim ::

Iščem en komad, ki sem ga slišal na radiu, vendar ne znam točnega besedila. Po posluhu bi bilo nekako takole:
a defri to the day, a defri to the day.. refren ( defri je po izgovorjavi)
forest to the fill...
now i gonna die..

Lepo bi prosil, če kdo ve kaj je to za en komad. Hvala (my bad english) :)

bloo ::

Mene pa zanima če kdo ve naslov komada ki se vrti v Big Brotherju ko eden izmed stanovalcev izpade? Torej ko mu Big Brother reče da ma tok pa tok cajta da zapusti hišo etc. Brez besedila, kr depresivna melodija.

Aja, pa u reklami za simobil? Gre pa nekk takole "La la la, la la la la, la la la" uglavnem sam "La" govori.
To win you've got to stay in the game

amacar ::

Mogoče kdo pozna original naslov komada?

http://soundcloud.com/spinne/erxon-spin...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: amacar ()

Misliš besedilo? Pomojem je tole štanc izvedba enea izmed viral videov. Podobno kot

Steinkauz ::

D&B poznavalci,

4:55

TribesMan ::

Prodigy - Voodoo People
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Steinkauz ::

Tnx, Pendulum Mix

The Player ::

jo! za vse rap pristaše!
a ma kdo idejo kaj je to za ena pesem? Izvajalca nism našu, tut v komentarjih nč ne piše, zlo bi rad vidu kdo je izvajalec, pa naslov pesmi. Če mal sklepam iz stila, lahko ugibam, da je stvar bila narjena tam okol 90'let, magar tam med prehodom iz Oldschool-a v new school oz. prehod iz 80-ta v 90-ta leta, al pa zgodnji začetki 90'let
drgač ne vem zakaj me glas tok spominja na 2pac-a, sam mislm, da ni to on.

hvala za vnaprej :)

The Player je izjavil:

jo! za vse rap pristaše!
a ma kdo idejo kaj je to za ena pesem? Izvajalca nism našu, tut v komentarjih nč ne piše, zlo bi rad vidu kdo je izvajalec, pa naslov pesmi. Če mal sklepam iz stila, lahko ugibam, da je stvar bila narjena tam okol 90'let, magar tam med prehodom iz Oldschool-a v new school oz. prehod iz 80-ta v 90-ta leta, al pa zgodnji začetki 90'let
drgač ne vem zakaj me glas tok spominja na 2pac-a, sam mislm, da ni to on.

hvala za vnaprej :)

ni potrebe sm že našel :)

Zgodovina sprememb…

Avenger ::

Uh tale me matra že neki časa... zelo poznan in lušten komad, star nekaj let vsaj, poje ženska, komad je tko bolj house/dance stil del besedila je približno tkole

Začetek refrea je "turning up the radio" ali "heard it on the radio" in potem nekje "I'm sorry.."

Samo katerokoli varianto sem iskal, nisem našel tega...
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

ZaLoMaT ::

Avenger ::

Haha, to je to, bravo! Hvala!!! :)
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

ZaLoMaT ::

np :)

__Devil__ ::

Kak je naslov one reklame na pop tv, ko majo reklamo za 15 let? :O

Sikka ::

Danes sem na radiu slišal en komad .. Pa se samo delčkov besedila spomnim "Odhajam za vedno, da ne bom še res koga ubil ... Priznam da nisem kriv ... Nisem udaril policaja itd."
Anyone? :)

urkov ::

@Sikka izvoli ker nisi siten;)

bloo ::

bloo je izjavil:

Mene pa zanima če kdo ve naslov komada ki se vrti v Big Brotherju ko eden izmed stanovalcev izpade? Torej ko mu Big Brother reče da ma tok pa tok cajta da zapusti hišo etc. Brez besedila, kr depresivna melodija.

Aja, pa u reklami za simobil? Gre pa nekk takole "La la la, la la la la, la la la" uglavnem sam "La" govori.

Tole mislim.
To win you've got to stay in the game

Ramon dekers ::

se komu sanja naslov tegale komada

««
89 / 118
»»