» »

Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca

Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca

««
8 / 118
»»

Viper Neo ::

Hm.. Jaz bi pa rad imel komad, ki se vrti na koncu filma Mission Immposible II, tam kjer se Ethan pa tista ženska na koncu filma dobita v parku. Če se komu kaj sanja. Sem že vse soundtracke poslušal pa tut eden ni pravi.

Hvala!
How is your faith these day's ?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Viper Neo ()

Dzonson ::

slisal sem ga na radiu. je slovenski komad in ena zenska poje o svoji mami in se na trenutke slisi kot da bi imela polna usta sline.

ce kdo ve?

PrimozR ::

Patetico?

Dzonson ::

pipi rulas 8-)

dëych ::

mogoče kdo ve kaj bi to bil za en komad: neznano.mp3

hvala;)

lp

Tero ::

dëych: nekam znano mi je samo niam pojma kdo je izvjalec in kak je naslov.
Če boš našel plis še sem povej.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Ja bom:D . To sm iz enga enga party p(re)osnel - Trance Energy - Rave Preview.mpg. Sm kako to najded:\

njok ::

Meni je tole zelo znano, dobite takoj ko ugotovim (ce ne bo kdo drug prej). :)

Ok ko sem si 100krat prevrtel tole melodijo v glavi mi pride na pamet:
Speedup
ali nekaj takega:D samo mislim da tole ni naslov pesmi

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tero ()

OK sem se spomno zaj!

Andre Visior - Speed up
;)

SodVina ::

Mene pa zanima en komad, ce pa to kdo ugane, pa svaka mu cast. Mislim da je skupina ukrainska, gre pa nekako v tem stilu:

ua ua ua ua cike cike cike cik, ua ua ua ua cike cike cike cik, ua ua ua ua cike cike cike cik, cike ua ua ua.

res da zgleda :D , amak tako nekako gre. Je ena taka bolj pop zvrst recimo) Un tip, ki je imel to kaseto ene 5 let nazaj, je reku, da je to skupina HI-FI, sam po mojem ni , ker nic pametnega ne najdem pod tem imenom.

No, a kdo ve?

miguelslo ::

Popcorn?
_____

miguelslo ::

Iščem naslov komada, ki se mu v refrenu ponavlja besedna zveza "Follow me" (pa ne tisti od strica krekerja)

morda poje ženska, in je tisti E na koncu zelo dolg ? :))
_____

radiokills ::

ja ja poznam....

naslov je: "Agonija letališkega avtomobila" :D

refren: "in cele dneve kažem follow meeeee na moji riti/ avionom kažem follow meee /a nikoli ne poletim.....

sori sori...

SodVina ::

torej nebi noben vedu naslova moje skupine (tisto v prejsnjem postu so bili opisani vokali (lyrics)). Jebiga, pa nic.

mihec87 ::

Ok ni glih komad je pa reklama za melodije za mobitel.
Sam ne nasa mislim da nemska, ko je bla enkrat na tv ko je tak povodni konj plesal v rdecih tangicah.
A gdo ve a bi se to dal videt kje na kaki strani al pa kjerkol da bi lahk pogledu.

mare_ ::

mihec87: http://www.jamba.de/ slučajno?

Tero..najlepša ti dala.:D

Lp

mihec87 ::

Mare_ najlepsa ti hvala

gigaherz ::

Prej sm mal zafrknil, saj je v refrenu Call on me, pesem pa izvaja Eric Prydz
"Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul
ash nazg thrakatuluk, agh burzum-ishi krimpatul"

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tero ()

Ziga Dolhar ::

Iščem _slovenski_ komad, ki je po 'ambientu' nekoliko podoben Time to say goodbye (le, da v ozadju več ali manj igrajo 'bobni'), vendar poje le moški (alla Andrea Bocelli): skratka, tip z zelo globokim "opernim" glasom. Slišal sem ga pred kakimi tremi tedni na radiu.

Če se začuda nikomur ne sanja, kaj bi to bil zaen komad -- veste morda za kakšnega opera-style slovenskega izvajalca, ki bi ga celo predvajali na radiju? (Takih pa verjetno ni precej :)).

Ne me tepst. Vem, da nisem ravno v pomoč ...
https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

Marjan ::

Huh Ziggga ne bi vedel, samo ker si ravno omenil Bocellija - dve Operi, ki ju poje sta fenomenalni:
- La donna e mobile
- Con te partiro

Poslušam zadnje čase in sem navdušen. Tip s svojim glasom poseka s Pavarottijem, če mene vprašaš.

Se dobi še kej tako vrhunskega? Katere so pa najboljše operne pevke?

Con te partiro -- Time to say goodbye.
La donna e mobile -- Ženska je ptičica lahke narave, ki te v brhke svoje mreže ujame ;) Hehe.

Bocellijev glas mi je nasplošno všeč, najbolj [mi] izstopajo še Romanza in Mellodrama; drugače pa je zanimiva skladba tudi Adeste Fideles (Vsisveti pri nas, se mi zdi) -- ker gre za arijo, izpade precej bolj "cerkveno" (+latinščina), glas pa še globlji.

Znan mi je še en njegov duet z Zuccherom (/Pavarottijem): Miserere.

[Btw, ravno sem opazil: tip je doktor prava ...]

Drugače pa je zanimiv Josh Groban: enkrat smo o njem že govoril na forumu, se mi zdi, nekateri ga imajo za "mladega bocellija", videl si ga pa morda v zadnji epizodi predzadnje sezone Ally McBeal, kjer je pel You're still you (na Ericonnejev soundtrack iz Malene; na drugo skladbo iz Malene ima še Cinema Paradiso) ...
--

Pevke -- teh ne poznam kaj preveč.

Montserrat Caballe -- album v duetu s Fredijem Mercuryem (Barcelona), priporočam.
Dame Kiri Te Kanawa -- Heart is slow to learn recimo, sicer se vanjo še nisem preveč poglabljal
Sarah Brightman -- najprej operna, potem v muzikalih (priporočam Evita, The Phantom of the Opera ...), zadnje cajte [preveč] pop, žal.

Zgodovina sprememb…

Bom počekiral... Melodrama ima en l :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Marjan ()

Huh, Josh Groban... ne prebavljam, ob Bocelliju in Pavarottiju je on otrok, ki se trudi opero pet pa nima (še?) dovolj razvitih pljuč ;)

Pozitivno sem pa presenečen nad Montserrat Caballe v pravih operah (npr. Ave Maria), Sarah Brightman ima v duetu z Bocellijem odličen glas, seveda v Time To Say Goodbye :)

Aha, da ne pozabim še slavnih treh tenorjev, npr njihova Traviata je res huda :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Marjan ()

Ja ... zdi se mi, da je mulo mlajši od naju.

0:)

somebody16 ::

Kakšen mesec nazaj sem na vivi videl en videospot. Mislim da je bil naslov Poison Ivy. Poslušal sem kar nekaj skladb ampak so bile vse starejše, ta pa je novejši. Poje globok moški glas.. Videospot je narisan odvija pa se v neki stavbi in v tej stavbi začne rasti roža z rdečimi cvetovi, ki se razraste povsod. Vse ostalo (ljudje, avtomobili, okolje) pa je črno ali belo. Na koncu videa ostane samo še en velik rdeč cvet.

V besedilu se pojavi "Poison Ivy"

Če se komu kaj sanja naj pove izvajalca. Gre pa za novejši komad. Obstaja veliko različnih starejših vendar kot sem rekel ni nobeden pravi

Hvala

user427615 ::

Mene pa zanima, če kdo ve, kater komad se vrti v reklami na POP TV-ju, ko oglašujejo katere filmske uspešnice se bojo vrtlele na POP TVju. Men se zdi da je reklama neki v zvezi z enimi premierami? perhaps? :\ ayt!

Zgodovina sprememb…

turok ::

Mene pa zanima če kdo pozna komad....z refrenom----> Ostalo bo rožnato nebo
?????
Life is life .... na na na na na

dan d - čas. men se zdi.:D :8)

Ve kod naslov k je en tip (glas podobn Ashtonu kunterju (un tip k Kelsota igra v Oh, ta sedemdeseta)) pa tko poje o raznoraznih stvareh (no bl govori) pol pa reče whatevah. Upam da vm je jasno :))

LPP ::

Dvakrat doslej sem po radiu slišal en komad z impresivnim besedilom.. ene tri minute samo našteva neke statistične podatke, ampak se v tem hipu niti koščka ne spomnim, da bi vnesel v google.. Help!
Hvala :)
Ljubljanski potniški promet

dela ::

P|P|: united states of whatever... izvajalca pa ne vem

STASI ::

LPP: Liam Lynch je izvajalec united states of whatever

Pa še moje vprašanje:
Kateri komad je od Eminema k se norca dela iz M. Jacksona?
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: STASI ()

Eminem- just loose it

http://www.sputnik.de/sputnik/30254

lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dëych ()

Sm že dobu naslov na enmu drugmu forumu (tm k sm dobu en vid s temu komadm not). Tnx enivej :)

BaTeMaN ::

Ta komad sem iskal 10 let, ga našel izrezal iz seta.. pa še vedno ne vem nalsova...

Vrtel ga je Carl Cox na MAYDAYu 1994 Raving Society !

TRACK

PROSIM če kdo pozna tole.. marjan.sever@gmail.com !!!

Hvala
less then zero

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sketch ()

BaTeMaN ::

Paranoia X - Party Programm

[No warez - no requests. Hvala. - moderator]
less then zero

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sketch ()

Elemen_T ::

Ve kdo naslov komadov iz filma Fucking Amal? - natančneje, tisti, ko ga oni dve na štopu zaserjeta?

CaqKa ::

Iščem naslov komada, ki se mu v refrenu ponavlja besedna zveza "Follow me" (pa ne tisti od strica krekerja)

če iščeč en starejši tehno komad potem je naslov Space frog - follow me

Eric Prydz vs. Steve Windwood - Follow Me

BTW, dober spot. : P

Dr_M ::

sicer vem da ne spada sm tole, ampak iscem besedila od Ali En-a. kdo ve kje bi jih najdu??

hvala :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Mislm da sm jih še bral, ampk googllanje žal ni obrodilo sadov...

Klemenn ::

n01
ti si svje, za mene....

poje ženska, zapomnu sm si le to, blo je u diskaču ;))

n02

da je lakše umrijeti...to recover, im soryyy

ajt, kdo ve?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Klemenn ()

BaRtMaN ::

Dr_M: Jaz bi načeloma lahko skeniral booklet od Smetane za frende. Levo sceno imam drugo izdajo, kjer v bookletu ni besedil.

Dr_M ::

BaRtMaN: ubistvu bi glih od leve scene rabu.
no tut smetane za frende se definitivno ne branim :)
ce se ti da :))
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Daniel ::

Tudi sam iščem en komad,polno besedila, pa nikakor ne morem najti naslova :| :

...na jugu led se topi namesto tebe, prišijem ti na obraz plesno igro življenja, do večnosti severa oklepam starih se smeri,
ti nisi ta, tvoja laž danes še spi,izziv bo zemlja in zrak, na vrhu bova ostala, brez vode in sanj se s tabo še smejim in
ti mi daješ nov čas, diamante na dotik, ti boš ostal,brez tebe me ni, na vrhu belih poljan, marjetice so kot ti, jaz gledam svoje oči,
za tvoje oko, predajam se ti, predajaš drobne(zlobne) mi laži, ti nisi ta, tvoja laž danes še spi,...

skyline ::

Dr_M:
Klik!
spodej mas link 'snetki', pol pa 'lyrics'
8-)
««
8 / 118
»»