Forum » Sedem umetnosti » Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca
Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca
speed machine ::
Jaz pa iščem en slovenski komad (nekaj takega): Stanč, mimice več ni; pa nekje vmes štala ti smrdi; ter denarja več ni.
//
pharaon ::
v tisti novi reklami od si mobila je en kul komad v ozadju, pa tud napiše na koncu kater je, mislim da je naslov Coracao. zdej vem da se je včasih na si mobilovi strani te komade iz reklam dalo dol potegnit, zdej sem pa iskal pa iskal po njihovi strani pa nisem našu. ma kdo kako idejo kje dobit ta komad?al morš bit registriran na njihovi strani za takšne "bonbončke"?sej drugač vem da bi si jo lahk potegnu s kakim p2p programom,sam te možnosti nimam zato sprašujem kje je to na si mobilovi strani.
Symphony ::
Ciao!
Jaz pa iščem en komad, kjer vem, da gre del besedila nekako tako "how would you feel if i slip (it) away" in se ponovi nekajkrat za povrstjo... Komad mora biti novejši...
Lepo prosim za pomoč
Lep dan
Jaz pa iščem en komad, kjer vem, da gre del besedila nekako tako "how would you feel if i slip (it) away" in se ponovi nekajkrat za povrstjo... Komad mora biti novejši...
Lepo prosim za pomoč
Lep dan
Michaelosz ::
Mene pa zanima kak je naslov pesmi v oni novi reklami od Mobitela. Pesem je bolj rock zvrsti.
swar ::
@Pharaon hvala sem ga nasel s tvojo pomocjo,res je ime tko komadu najlubsa zverinca ki prenasa paketke mi je dala:
Jerry Ropero & Denis The Menace presents Sabor feat. Jaqueline-Coracao (Club Mix) in
Jerry Ropero - Coracao ce bos iskal...V reklami je navadna verzija se mi zdi...
Jerry Ropero & Denis The Menace presents Sabor feat. Jaqueline-Coracao (Club Mix) in
Jerry Ropero - Coracao ce bos iskal...V reklami je navadna verzija se mi zdi...
oneye ::
super, da taka tema obstaja! Torej mislim, da sem na MTVju vidu nek tehno komad/videospot kjer neka lutka-robot poje komad. Lutka spominja na lutko iz filma Chucky samo da je brez kože (samo mehanizem). V komadu so take bl geek, computer besede npr.: copy, paste,...komaj se še spomnem besedila zato mogoče nisem bil preveč natančen. Če kdo ve o katerem vidospotu/izvajalcu/komadu pišem naj mi prosim sporoči...hvala!
gzibret ::
Zdaj mam pa še jaz eno vprašanje:
A je ker dobil oni filmček "tunel v rusiji", kjer se v enem tunelu zaletavajo z avti ko zmešani, zraven pa "šopa" en elektronski komad, zraven pa poje ena ženska cel čas (takrat, ko poje) eno in isto:
"I will take you hotter
Now i've love you better"
Hvala
A je ker dobil oni filmček "tunel v rusiji", kjer se v enem tunelu zaletavajo z avti ko zmešani, zraven pa "šopa" en elektronski komad, zraven pa poje ena ženska cel čas (takrat, ko poje) eno in isto:
"I will take you hotter
Now i've love you better"
Hvala
Vse je za neki dobr!
demoness ::
No, jaz sicer vem tako avtorja in naslov, ne vem pa albuma... gre za komad Adija Smolarja "Iskra, čas in mraz" - če kdo ve, na katerem albumu je in kje le-tega kupiti, na dan z besedo, prosim!
Don't you want to die, walk beside me evermore,
Don't you feel alive, like you never felt before...?
Don't you feel alive, like you never felt before...?
roli ::
A ve kdo katera pesem je v tem filmu:
http://video.google.com/videoplay?docid=-2413638391035149434&q=old+parkour
http://video.google.com/videoplay?docid=-2413638391035149434&q=old+parkour
http://www.r00li.com
r5r ::
rolihandrej
Prodigy - Mindfields
Fatboy Slim - The Rockafeller Skank / Check It Out Now
Prodigy - Mindfields
Fatboy Slim - The Rockafeller Skank / Check It Out Now
And it makes me wonder.
OmegaBlue ::
rolihandrej, Fatboy Slim - Rockafellar Skank
P.S.
Proklet prehtel so me.
P.S.
Proklet prehtel so me.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
3kass ::
CIAO spet rabm mal pomoci in sicer gre za komad k se dost zdej dost vrti po radiu se posebi na salomonu pa tut drugje ! Je pa tak arabski al neki u tem smislu poje pa moski in zenska izmenjujeta se sj nitezko vem da en pozna komad !!
Blad3_ A misls mogoce na anastazijo?
Blad3_ A misls mogoce na anastazijo?
Peace Up
Straight to the top!
PineApple ::
Mene pa zanima komad iz reklame za Coca Colo, ki se vrti po satelitskih TV.
Besedila ni, ampak samo žvižgajo nekako v stilu "Most na reki Kwai".
Besedila ni, ampak samo žvižgajo nekako v stilu "Most na reki Kwai".
zcetrt ::
Ve morda kdo za izvajalca-naslov komada v reklami za Nokia telefone, ki se rola na slovenskih televizijah? Reklama je za tri telefoni nekaj v zvezi z Love Edition Nokia bla bla...
Ampak komad ima hud potencial.
Hvla.
Ampak komad ima hud potencial.
Hvla.
4.
Tea Time ::
Me zanima, če kdo ve, kdo poje tole:
"živela bi le še dan in pol, potem bi legla, zajokala in se predala"... Se opravičujem, če je že bilo - nisem našel.
Hvala, lahko noč.
"živela bi le še dan in pol, potem bi legla, zajokala in se predala"... Se opravičujem, če je že bilo - nisem našel.
Hvala, lahko noč.
Have a break!
lopov ::
Ziv!
Pripenjam link na 17.3 Mb velik film -- oseba, ki je to sestavila mi ne odgovarja, zanima pa me, ce kdo prepozna glazbo. Pac, vsec mi je :))
http://www.eve-files.com/media/0601/new...
Hvala,
b.
Pripenjam link na 17.3 Mb velik film -- oseba, ki je to sestavila mi ne odgovarja, zanima pa me, ce kdo prepozna glazbo. Pac, vsec mi je :))
http://www.eve-files.com/media/0601/new...
Hvala,
b.
Saladin ::
NE poznam komada, ampak če se ti dopade taka glazba - Moby ima podobno.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
hysteria ::
Iščem naslov komada in izvajalca lahke poletne pesmi, ki je bila hit tam nekje leta 93/94. Prepeva jo pevka, ima podoben stil kot Alexia, refren gre pa tkole: Summer time, summer time, crazy, lazy summer time...
hysteria ::
Tea Time: Me zanima, če kdo ve, kdo poje tole: "živela bi le še dan in pol, potem bi legla, zajokala in se predala"... Se opravičujem, če je že bilo - nisem našel.
Stric Google iz ključnih besed najde tole:
Živela bi le še dan in pol
Sklepam da pesem prepeva pevka na sliki, ki je nastopila v včerajšnji oddaji Tistega lepega popoldneva. Če kaj pomaga...
Stric Google iz ključnih besed najde tole:
Živela bi le še dan in pol
Sklepam da pesem prepeva pevka na sliki, ki je nastopila v včerajšnji oddaji Tistega lepega popoldneva. Če kaj pomaga...
Tea Time ::
Hvala... Sem probal iskati tudi po naslovu, samo preko najdi.si, pa ni blo uspeha.
LP
LP
Have a break!
user427615 ::
Mene pa zanima en rap komad k je ma u refrenu enako piskanje kje pr Rob Thomas - Lonely No More. če kdo ve? hvala*
PrimozR ::
Mislš 'Lonely, i'm xxx lonely, i have nobody, fooor my ooooooown' (s takim visokim glasom)? če ja, Akon - Lonely.
user427615 ::
ne, PIPI. to Akon poje... tle pr tem komadu k ga pa js iščem je pa taletale del enak k pr Rob Thomas - Lonely No More... sm ni to ta... bl udaren rap ritem....
Alexius Heristalski ::
No, jaz sicer vem tako avtorja in naslov, ne vem pa albuma... gre za komad Adija Smolarja "Iskra, čas in mraz" - če kdo ve, na katerem albumu je in kje le-tega kupiti, na dan z besedo, prosim!
Ta pesem s podnaslovom "osamljen v Ljubljani" je na albumu "Naš svet se pa vrti 1" iz leta 1991.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Klemenn ::
kdo izvaja tole in kak je naslov? sicer tle piše na strani ampk...mogoče je pod kakim drugim imenom na rožicah :
http://www.geocities.com/TheTropics/3148/narodne4.htm?200617#venček
http://www.geocities.com/TheTropics/3148/narodne4.htm?200617#venček
Sba ::
Kdo ve katera pesem je v reklami za Jacobs, pred nekaj časa je bila ta pesem v reklami za Nike (vsaj tako se mi zdi)? Pa še pesem iz reklame za Nokiino L'amour serijo me zanima.
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
Dr. @nz3 ::
Mene pa zanima če kdo ve kater komad se vrti v avtu pri tej reklami
http://videos.streetfire.net/video/F5AB... ?
http://videos.streetfire.net/video/F5AB... ?
ne odgovarjam za posledice
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dr. @nz3 ()
Luksi ::
Ali kdo pozna naslov komada, ki se igra v risanki Pat in Mat? Včeraj sem bil v Planici in so vrteli dance verzijo tega komada in mi je res hud...
Luka
iskra ::
aibo: mislim, da iščeš House of pain - Jump around. Al se motim?
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
iskra ::
oneye: super, da taka tema obstaja! Torej mislim, da sem na MTVju vidu nek tehno komad/videospot kjer neka lutka-robot poje komad. Lutka spominja na lutko iz filma Chucky samo da je brez kože (samo mehanizem). V komadu so take bl geek, computer besede npr.: copy, paste,...komaj se še spomnem besedila zato mogoče nisem bil preveč natančen. Če kdo ve o katerem vidospotu/izvajalcu/komadu pišem naj mi prosim sporoči...hvala!
Daft punk - Technologic
Daft punk - Technologic
Ajow! 5 metru drow ...
keko ::
Mene pa zanima kdo je izvajalec tega komada sicer nikjer ne morem dobit originala.
Ime pa je Love Changes Everything.
Ime pa je Love Changes Everything.
Ziga Dolhar ::
Avtor "Love changes everything" je Andrew Lloyd Webber. Spisano originalno za Phantom of the Opera, dejansko uporabljen šele v muzikalu (mislim da) Aspects of Love.
En prvih izvajalcev je Michael Crawford. (Je pa 'enkrat' zapela tudi Sarah Brightman ...)
En prvih izvajalcev je Michael Crawford. (Je pa 'enkrat' zapela tudi Sarah Brightman ...)
https://dolhar.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
Goldee ::
Kak je naslov 2. komada v tem funny videu? Prvi komad je itak od Mission impossible, ma mene zanima kdo izvaja drugi komad v originalu. Hvala
Povezava
Povezava
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
Goldee ::
Thank you very many :))
And Now for Something Completely Different...
mlakar ::
Iščem komad ki gre tkole: You Are My First, My Last, My Everithig, neki taza gre pa ni od Barry Whita, poje en mlajši, pomoje da je letos pršov komad vn...
Thx
Thx