Forum » Sedem umetnosti » Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca
Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca
waLkeR^! ::
Maybe "smelly hate" programs v tem primeru boš našel veliko če seveda veš kaj mislim... Naprimer eMula.
Don't annoy me. I can be really really strange.
tx-z ::
klik - 349kB
Mehiški stil. Zanima me če kdo poznam kakšne izvajalce k izvajajo točn tako mehiško glasbo(ne J Amerika k te so take bl znane) ampak prv tako.... Oz. kakšno dobro pesm tut tak stil
Mehiški stil. Zanima me če kdo poznam kakšne izvajalce k izvajajo točn tako mehiško glasbo(ne J Amerika k te so take bl znane) ampak prv tako.... Oz. kakšno dobro pesm tut tak stil
tx-z
kobe ::
mene pa zanima, ki je bil zaigran v baru, zdej bolj na konc k so se moral preselt v eno sobo in je znan komad in ga poje ena ženska.
ful rabim pleaseeeeeeee
Hvala
ful rabim pleaseeeeeeee
Hvala
Mili
Za drugo pesm sm našu: "Cielito Lindo" je naslov, eni izmed izvajalcev pa so Trio Los Panchos..če je še koga zanimal:P
tx-z
|SNap| ::
Mene pa zanima naslov pesmi iz reklame za serijo Pod nožem lepote (ang. "Nip/Tuck", 2003) na Kanalu A.
Za prvo pesm k sm sprašval pa "Mariachi Serenade". Če pa koga zanima kdo so mariachi, pa le kliknte tukaj
tx-z
labello ::
Mal sem falil in sem zacel novo temo...opravicujem se vsem.
Ali mogoce kdo pozna un komad k se vrti na zacetku in na koncu oddaje Polnocni klub na rtv slo?
Ze ful casa ugotavljam, sem tut ze pisu na urednistvo, ma se baje ne spomnijo, ker je ze ful casa nazaj ko so izbirali.
Pls ce kdo ve
Ali mogoce kdo pozna un komad k se vrti na zacetku in na koncu oddaje Polnocni klub na rtv slo?
Ze ful casa ugotavljam, sem tut ze pisu na urednistvo, ma se baje ne spomnijo, ker je ze ful casa nazaj ko so izbirali.
Pls ce kdo ve
zacc ::
A mogoce kdo prepozna ta dva komada k sta se vrtela na oddaji pri lorelli na TLP-ju 20.11.2005-eden na zacetku, eden pr koncu, bolj afro style
Oddajo si je moc ogledat na strani od rtv slo, pod avdio/video, arhiv oddaj, oddaja z dne 20.11.2005
Prosm lepo ce kdo prepozna
Oddajo si je moc ogledat na strani od rtv slo, pod avdio/video, arhiv oddaj, oddaja z dne 20.11.2005
Prosm lepo ce kdo prepozna
tictac ::
kdo pozna naslov in pa izvajalca tega komada: "so many times i watching you ..." je pa v techno oz house izvedbi.
lp
lp
Saladin ::
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
Bob Rock ::
gadjo - so many times
pardon, prepozno vidu, daje ze saladin nasel odgovor
Mene pa zanima komad ki ga izvaja slovenska skupina in mislim, da je DMP in gre nekako takole: ne morem verjet, da nisem več kot otrok...
Prosim za naslov!
Hvala
Prosim za naslov!
Hvala
Mili
Goldee ::
@kobe
Skupina je Sausages, naslov pa mislem da "Ne morem verjet".
lp
/edit OK, sem se zmotu :S
Skupina je Sausages, naslov pa mislem da "Ne morem verjet".
lp
/edit OK, sem se zmotu :S
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Goldee ()
christooss ::
Ni res
Skupina je kot je rekel Društvo Mrtvih Pesnikov
Samo naslova Komada ne vem. ŠE :)
Skupina je kot je rekel Društvo Mrtvih Pesnikov
Samo naslova Komada ne vem. ŠE :)
Zakaj je nebo modro? Da imamo lahko sladoled Modro Nebo
Stepni Volk ::
Reklama za Lacoste parfum vsebuje glasbo, katere izvajalec me zanima.
Malce spominja na Telepopmusic "Breath" iz reklame za Peugot 307 SW pred leti.
Malce spominja na Telepopmusic "Breath" iz reklame za Peugot 307 SW pred leti.
Sba ::
Mene zanima katera pesem je v reklami za Mobitel, ki se konča z napisom "srčno".
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
d0rK ::
Nujno rabim sledec komad...
V spotu ga poje mlajsi moski, skos je sam v spotu. Naslov je nekaj podobnega "No Woman" ustvarjalec je pa "Tyson ali Tyrel James".
Vsaj zdi se mi.
Res ga nujno rabim.
V spotu ga poje mlajsi moski, skos je sam v spotu. Naslov je nekaj podobnega "No Woman" ustvarjalec je pa "Tyson ali Tyrel James".
Vsaj zdi se mi.
Res ga nujno rabim.
230-DC ::
a kdo ve naslov pesmi pa ime izvalalca
pesem gre neki tazga " jaz te ne zanimam, ne te ne zanimam..."
to poje neka ženska je pa to slovesnki band zadne cajte se vrti na A-kanalu video spot od tote pesmi
pesem gre neki tazga " jaz te ne zanimam, ne te ne zanimam..."
to poje neka ženska je pa to slovesnki band zadne cajte se vrti na A-kanalu video spot od tote pesmi
*the gates of valhalla are near*
strictom ::
Mogoče kdo ve za izvajalca in naslov komada ki se vrti čist na začetku in čist na koncu filma "the Generals Daughter"?
Hvala štučkoti .)
Hvala štučkoti .)
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
zile ::
Eden od telih bo najbrž tapravi
edit: She Began To Lie - Christine And Katherine Shipp pa zadnji remix sta prava.
edit: She Began To Lie - Christine And Katherine Shipp pa zadnji remix sta prava.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zile ()
Dr. @nz3 ::
A kdo ve kako je naslov pesmi iz filma ALI G, k je čist na začetku, k se pele v renault 5 ?
ne odgovarjam za posledice
lokarok ::
Mene pa zanima kdo je izvajalec tega komada... Rom pom pom še ne gremo domov, rom pom pom, še ne gremo domov.... Kdo ve?
smrt je dokaz da življenje človeku škoduje...
BladE_ ::
Ja vem kaj boste rekl (bmk) klik tole nucam pa me zanima naslov !!
Pa ce kdo pozna ksn hud arabski al pa v stilu narodnajkov hud komad ?? Rabm ene par dobrih miksov !!
TNX ALL
Pa ce kdo pozna ksn hud arabski al pa v stilu narodnajkov hud komad ?? Rabm ene par dobrih miksov !!
TNX ALL
Akcija - Reakcija
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BladE_ ()
vrtnyka ::
Mislim, da isces tole
Upam, da je prava :)
Upam, da je prava :)
vrtnyka ma resota rada
Zgodovina sprememb…
- spremenila: vrtnyka ()
BladE_ ::
@vrtnyka
komad je taprav TNX !!
A poznas se kej v stilu narodnajkov sam da ga žge
komad je taprav TNX !!
A poznas se kej v stilu narodnajkov sam da ga žge
Akcija - Reakcija
majstor3 ::
Lp vsem skupaj.
Iščem komad ki je v filmu "materina pot" na pop tv ob 18. 00-ženska izvajalka.
Hvala.
Iščem komad ki je v filmu "materina pot" na pop tv ob 18. 00-ženska izvajalka.
Hvala.
Zgodovina sprememb…
- polepsal: OmegaBlue ()
majstor3 ::
Sem že našel.
Če bo še kdo iskal naj povem da poje laura pausini. Naslov pesmi je: viveme
Lp
Če bo še kdo iskal naj povem da poje laura pausini. Naslov pesmi je: viveme
Lp
Zgodovina sprememb…
- polepsal: OmegaBlue ()
Sba ::
@Romancek1: nekaj postov nazaj se skriva odgovor, na moje vprašanje. Ta pesem je: James Blunt - High
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
Lery ::
Heloou:)
Mene pa zanima če kdo pozna naslov in izvajalca komada v simobilovi reklami ''comeon, comeon''.
Lp
Mene pa zanima če kdo pozna naslov in izvajalca komada v simobilovi reklami ''comeon, comeon''.
Lp
gkovac ::
Poznate komad "Unbreak My Heart", ki ga poje Toni Braxton? No dons sem slišal to isto melodijo, v španski različici, peli pa so ga štirje modeli ki so baje operni pevci.
Ve mogoče kdo ti tipi so in kako je naslov komada?
Ve mogoče kdo ti tipi so in kako je naslov komada?
lp,
gkovac ::
vrtnyka ja res je to kar sem iskal... sem jih že najdu... matr kakšni glasovi!!!!
kr kurjo polt dobivam ob poslušanju
kr kurjo polt dobivam ob poslušanju
lp,
vrtnyka ::
Bu ;)
Jest bi pa rada vedla, ker je tisti komad k se vrsti v reklami na programu POP TV. In sicer je refren love is the air, everywhere u look around ...itd.
Google najde več izvajalcov zato nisem cisto prepricena in prosim vas za pomoc ;) Hvala !
Jest bi pa rada vedla, ker je tisti komad k se vrsti v reklami na programu POP TV. In sicer je refren love is the air, everywhere u look around ...itd.
Google najde več izvajalcov zato nisem cisto prepricena in prosim vas za pomoc ;) Hvala !
vrtnyka ma resota rada
iNDigo_Child ::
HI!
Mene pa zanima iz katerega originala so Čuki naredili slovensko priredbo , pesem Vsepovsod ljubezen? Če kdo ve, naj mi prosim pomaga, saj ful rabim to pesem.
Hvala!
Mene pa zanima iz katerega originala so Čuki naredili slovensko priredbo , pesem Vsepovsod ljubezen? Če kdo ve, naj mi prosim pomaga, saj ful rabim to pesem.
Hvala!
Svet pripada tistemu, ki ga najbolj ljubi!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iNDigo_Child ()