Forum » Programska oprema » Program za reševanje podatkov
Program za reševanje podatkov
Mitoholder ::
Kateri program je primeren za reševanje izbrisanih slik na compactflash kartici fotoaparata
Silikon ::
Primeren je Easy Recovery
Dela pod windowsi, pa še kar hiter je !
link na program
Samo označiš črko pogona, počakaš par min in izbereš datoteke, ki jih hočeš obnoviti in to je to!
Dela pod windowsi, pa še kar hiter je !
link na program
Samo označiš črko pogona, počakaš par min in izbereš datoteke, ki jih hočeš obnoviti in to je to!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Silikon ()
CaqKa ::
pa tudi program get data back fat32 ter jpeg dump.
v oddelku zvok in slika imamo podobno temo.
v oddelku zvok in slika imamo podobno temo.
Mitoholder ::
nisem dobil zadovoljivega odgovora pod zvok in slika zato sem ga postavil še tu. Vse te programe sem sprobal npr jpegdump, ki je zelo enostaven itd. Problem pa je v tem ,ker se mi na usb-ju proključen fotoapatarat ne javi kot disk, - ne dobi črke, tako, da te programe ne morem uporabljati. V čem je problem.
CaqKa ::
v tem da si morš nabavit tak čitalec kartic, ki ti bo tvojo kartico prikazal kot dodaten zunanji zamenljiv medij. potem bodo vsi ti programi naenkrat postali uporabni...
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | LinuxOddelek: Operacijski sistemi | 1815 (1545) | _Dormage_ |
| » | kako narediti soliden film (sony/pinacle/.MPEG/.AVI)Oddelek: Zvok in slika | 3490 (3192) | pivmik |
| » | Leadtek WinFast TV 2000 XP Deluxe-Teletext??Oddelek: Strojna oprema | 2286 (2022) | falotXP |
| » | Kater program za zajemanje videa s TV kartico?Oddelek: Programska oprema | 1425 (1145) | jeggy |