Forum » Problemi človeštva » Vsota vseh vprašanj
Vsota vseh vprašanj
gen Maister ::
Zadnje čase je precej prahu, tudi v medijih in tudi širše, dvignila UI. 
Pomisleki, dileme in strahovi so taki in drugačni.
Če pa si zastavite, vprašate več vprašanj, tudi širše, ne samo z in zaradi UI, kam vas pripelje rezultat!??
Do koga in do kje torej pridete, če si seštejete vsoto vseh vprašanj!???
Malo triki, kot se temu reče s popularno tujko. Pa vseeno. Do koga in kam pridete!???
Malo telovadbe za vaše sive celice!
p.s. Vprašanje si zastavite večkrat in nikakor ne igrajte na prvi odgovor ali žogo.
Pomisleki, dileme in strahovi so taki in drugačni.
Če pa si zastavite, vprašate več vprašanj, tudi širše, ne samo z in zaradi UI, kam vas pripelje rezultat!??
Do koga in do kje torej pridete, če si seštejete vsoto vseh vprašanj!???
Malo triki, kot se temu reče s popularno tujko. Pa vseeno. Do koga in kam pridete!???
Malo telovadbe za vaše sive celice!
p.s. Vprašanje si zastavite večkrat in nikakor ne igrajte na prvi odgovor ali žogo.
Za izbrise Utk, Gorečihkač, harmonikarjev in drugih, ki teme svinjajo spolitiko
- zaklenilo: CookieCutter ()
Hvala, da si se oglasil!! 
Računal sem na tvojo inteligenco!!
Ne, ne pridemo do parka! Pridemo do skupine ljudi oz enega zelo pomembnega?; morda bi bilo bolje in manj zavajajoče uporabiti izraz vplivnega, (morda celo nevarnega) človeka!
Dejansko se išče ime.
Računal sem na tvojo inteligenco!!
Ne, ne pridemo do parka! Pridemo do skupine ljudi oz enega zelo pomembnega?; morda bi bilo bolje in manj zavajajoče uporabiti izraz vplivnega, (morda celo nevarnega) človeka!
Dejansko se išče ime.
EU_zamašek- ::
Pa dobro, a ni ta pajac že zdavnaj passe?
Se pa človek znašel v življenju s prodajanjem megle ...
Se pa človek znašel v življenju s prodajanjem megle ...
Ne, ni Klavs in ne vem niti, katerega Klavsa to misliš in kaj ima on z UI in ostalimi zadevami!!?

deepsick ::
Oprosti, napačna vprašanja sem si zastavil - tega Klavsa - da je njemu oz. idejam vse podrejeno in UI kot orodje?
Oprosti, napačna vprašanja sem si zastavil - tega Klavsa - da je njemu oz. idejam vse podrejeno in UI kot orodje?
NE! Sicer ga ne poznam, saj tudi drugih ne, tudi za dotičnega sem danes prvič slišal!
Klavs je senior, predvojno rojeni!! To je čisto druga generacija in tudi druga šola!? No, vsekakor mislim, da ni ravno niti blizu nevarnim, ceprav se pri Nemcih nikoli ne ve!! Akademik, verjetno dobronameren, vsaj tako, na mojo prvo žogo.
Zdaj, če že gremo nazaj, glede na to, da sem ti izdal, da gre za osebo, Judeža, se pravi izdajalca oz nekoga, ki drži figo v žepu pa takle profil:
Verjetno med 200 najbolj vplivnih ljudi na svetu, če upoštevaš (samo) zahod verjetno med 100, imaočne povezave in navezave z najmočnejšimi politiki in odločevalci, verjetno se ne kaže v prvih vrstah, čeprav je kje tudi zraven... Še dovolj 'mlad', da ga ne šlata in ne razmišlja o matildi in ima rezervni načrt, da se umakne ja varno, če pride do katastrofe!! Seveda je vozovnico oz karto pridobil na (ne)posten način!!
Ti namigi bi ti morali zadostovati!
Preberi še napotke in odgovore ostalim.
EU_zamašek- ::
Mislim sploh ne spremljam teh zadev, pa koj navržem 20 imen ...
Tu bi v v končni fazi lahko dal tudi Bono Voxa, če malce karikiram.
Op, naredi uganko bolj smiselno. Potrebna je dopolnitve.
Ja, vprašanja so pomembna!
In vsak ima svoja. No, če ti jaz izdam nekaj 'svojih', gredo takole:
1! Ob izbruhu vojne je Tomaž Mastnak, predno so ga odrezali, zapisal: Šli bodo do konca! Kaj pa mi!??
Vprašanje 1: Kdo so to oni, ki bodo šli do konca!??
2! Glavna kokoš EU, Kaja Kalas pravi: Rusi nas napadajo in nas bodo napadli: hibridno!!
Na čigav mlin gre ta voda!??
3! UI se bo snela s ketne in nas ogrozila, človeštvo! Celo najvišji direktorji nekaterih svetovnih velikanov na to opozarjajo!?
Nekdo bo šel, prestopil rdečo črto in masrkali bomo vsi!?? Morda ne dokončno, ampak močno ohromljeni. Pesimisti ta čas štejejo v letih, celo mesecih. Jaz sicer mislim, da sedaj res še nismo tako zelo ranljivi, zagotovo pa bomo čez nekaj let veliko bolj, ko bomo še globja zabredli v digitalizacijo in UI-zacijo.
To je sled mojih vprašanj. Seveda ima vsak svojo sled in svoja vprašanja...
42?
Lepa številka!
Iščemo dotično osebo z imenom in priimkom.
Bravo Miki! Odličen in realen mem ali geg, karkoli je že!
PacificBlue je izjavil:
Bill Fucking Gates?!?
Ne! Verjetno prestar!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gen Maister ()
EU_zamašek- je izjavil:
Mislim sploh ne spremljam teh zadev, pa koj navržem 20 imen ...
Ne poznam tega Voxa! Bom preveril...
Nisem mislil njega.
Saj sem napisal dopolnitve! Vse imate!!
Samo nekaj časa potrebujete! Da zadevo premeljete...
Če že rabiš filmski namig, morda bo to tudi kakemu pomagalo, gre za hibrid, se pravi mešanico med filmoma Vsota vseh strahov in Operacija Črni kanarček!!
Samo da, pri filmu Operacija nekateri kadri niso najbolj relevantni. In ne mislim samo, da govorijo, da se dogaja v Zagrebu, prikazujejo pa neko drugo mesto!!
Naslednje javljanje bo jutri; beri po polnoči.
Alex Karp
Peter Thiel
Oz. onadva skupaj
Ja tale Peter bo kar pravi lisjak!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gen Maister ()