Forum » Hlajenje in modifikacije » iščem peroksid
iščem peroksid
HyperGL ::
Torej za potrebe beljenja (retrobrighting) večjih kosov plastike, bi rabil vsaj ene 5L peroksida.
Do sedaj sem uporabljal litrske flaše peroksidne kreme 9-12%. Ta je na liter malo predraga, da bi nadaljeval s tem, hkrati pa se ta krema začne peniti s časom in naredi kot neko skorjico po vrhu.
Torej potreboval bi samo peroksid, brez zmesi, v koncentraciji med 9 in 12% v večji količini ali pa če se dobi kje 30% v manjši količini in bi ga nato redčil z vodo.
Hvala in LP
Do sedaj sem uporabljal litrske flaše peroksidne kreme 9-12%. Ta je na liter malo predraga, da bi nadaljeval s tem, hkrati pa se ta krema začne peniti s časom in naredi kot neko skorjico po vrhu.
Torej potreboval bi samo peroksid, brez zmesi, v koncentraciji med 9 in 12% v večji količini ali pa če se dobi kje 30% v manjši količini in bi ga nato redčil z vodo.
Hvala in LP
deskstar ::
Nazadnje se mu je reklo Belox 30, sem ga potreboval za jedkanje tiskanine. Javi, če ga boš kje našel.

Pithlit ::
Piše krema?
Sicer ga imajo lekarne, a nesramno dragega.
Aja, sej je napisal da je to uporabljal. Meni sicer teh 6,5€ ni nekaj drago... 2 pira v oštariji.
Life is as complicated as we make it...
kixs ::
Torej za potrebe beljenja (retrobrighting) večjih kosov plastike, bi rabil vsaj ene 5L peroksida.
Hvala in LP
Ce ni res mocno porjavelo, se ne bi ubadal s tem. Rahlo porumenelo ohisje da pecat starosti ;)