Forum » Pomoč in nasveti » Neki v zvezi z mrežo
Neki v zvezi z mrežo
dejc2 ::
Zdravo!
Mam eno vprašanje, če bi se dalo neki nardit.Z cimri imamo skupaj mrežko, pe seveda kabelsko tut, pa me zanima ča obstaja kakšen program, ki bi omogočal, da bi mel določen uporabnikk primarno povezavo, oz večjo kot drugi? , vem da ni lih lepo, sm vseeen obstaja kj tazga?
Lp Dejč
Mam eno vprašanje, če bi se dalo neki nardit.Z cimri imamo skupaj mrežko, pe seveda kabelsko tut, pa me zanima ča obstaja kakšen program, ki bi omogočal, da bi mel določen uporabnikk primarno povezavo, oz večjo kot drugi? , vem da ni lih lepo, sm vseeen obstaja kj tazga?
Lp Dejč
sash ::
odvisno od tega kako imate narejeno mrežo in internet sharing, načeloma pa možno
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sash ()
Se mi zdi da mamo povezano na ruter, pol je pa ta ruter povezan, na strežnik-en comp.
Lp Dejč
Lp Dejč
[SkA] ::
Hm ja.. se pravi ROUTER--STREŽNIK--MREŽA(SWITCH), al ROUTER--MREŽA(SWITCH)--STREŽNIK/PCji ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: [SkA] ()
Ne mal drugač STREŽNIK--ROUTER----MREŽA(SWITCH)--pcji, tko je če gledaš, dohodni kabel-izhodni pc.
Lp Dejč
Lp Dejč
sash ::
če imaš konfiguracijo: Internet--ROUTER--STREŽNIK--SWITCH--pcji pol ziher gre, samo na strežnik nainstaliraš en program (trenutno se ne spomnim imena, če te zanima za program mi pošlji mail, pa bom poskusil poiskat program) kjer vsakemu ip-ju določiš speed, za ostale konfiguracije pa nevem ker se z njimi nisem ubadal
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domače omrežje --- zanimivo ???Oddelek: Omrežja in internet | 2776 (2457) | Spc |
» | Računalnik ne dodeli IPOddelek: Pomoč in nasveti | 1041 (847) | dejc2 |
» | Strategije - dirkačinaOddelek: Igre | 987 (836) | gpavlo |
» | Pomoč pri izbiri Prenosnika za do 350.000 SITOddelek: Kaj kupiti | 1131 (904) | Lik |
» | Tut jz bi rabu podatke za seminarskoOddelek: Šola | 782 (671) | kuglvinkl |