» »

16. vlada Republike Slovenije, Janez Janša (od 4. 6. 2026)

16. vlada Republike Slovenije, Janez Janša (od 4. 6. 2026)

Temo vidijo: vsi
««
29 / 29
»
»»

harmonkar9 ::

fujtajksel je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Pravi domoljubi ne bomo dopustili, da nek (verjetno levakarski) čudak v tem konfliktu Izrael pravilno prepozna kot žrtev, potem se pa v isti sapi zlaže, da se Gospod Janša ni pravično postavil na stran zatiranih Izraelcev, ampak da je nevtralen. To je največja žalitev za žlahtno domoljubno moralo!

Ja sej vemo da si pravi izraelski domoljub ;(

Jaz sem slovenski domoljub, naši izraelski zavezniki pa tudi, zato pa nam nesebično pomagajo pri razkrivanju levakarske korupcije. Domoljubi pod vodstvom Gospoda Janše smo že tradicionalno na pravi strani zgodovine in nas ne bo nihče žalil, češ da smo nevtralni in križem rok stojimo ob strani, ko se nedolžne Izraelce antisemitsko pobija.

Gambino ::

harmonkar9 je izjavil:

Gambino je izjavil:

....na nikogaršnjo stran, ...... na stran Izraela ....
V istem stavku se zlažeš, res si verodostojen ...... kr....n!

ToniT je izjavil:

Zdaj si pa z neumnostjo presegel samega sebe.

Pravi domoljubi ne bomo dopustili, da nek (verjetno levakarski) čudak v tem konfliktu Izrael pravilno prepozna kot žrtev, potem se pa v isti sapi zlaže, da se Gospod Janša ni pravično postavil na stran zatiranih Izraelcev, ampak da je nevtralen. To je največja žalitev za žlahtno domoljubno moralo!

Samo oklicani domoljubi, mi zvenite kot fašisti/nacisti v času mračnih dni, ki so se dogajali v evropi v prejšnjem stoletju! Izrael je žrtev, kot je bila Italija/Nemčija žrtev, Palestinci, ki drugega kot molotevke in kamenja za obrambo sploh nimajo oz kar imajo je doma spacano! Janša ni gospod nikdar bil in nikdar ne bo, on pa se vedno postavlja na napačno stran oz stran, za katero ga držijo za jajca! O morali vi naciji res nimate kaj pisati!

Eh ja ::

Gambino je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Gambino je izjavil:

ToniT je izjavil:

Samo oklicani domoljubi, mi zvenite kot fašisti/nacisti v času mračnih dni, ki so se dogajali v evropi v prejšnjem stoletju! Izrael je žrtev, kot je bila Italija/Nemčija žrtev, Palestinci, ki drugega kot molotevke in kamenja za obrambo sploh nimajo oz kar imajo je doma spacano! Janša ni gospod nikdar bil in nikdar ne bo, on pa se vedno postavlja na napačno stran oz stran, za katero ga držijo za jajca! O morali vi naciji res nimate kaj pisati!

Ko Gambino ne pogrunta da je harmonkar9 na njegovi strani ;)))

Eh ja je izjavil:

Gambino je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Gambino je izjavil:

ToniT je izjavil:

Ko Gambino ne pogrunta da je harmonkar9 na njegovi strani ;)))

Vam levakarskim trolom ni jasno niti to, da je Gospod Janša pravično na strani zatiranih Izraelcev, zato ne gre resno jemati vaših čudaških napadov na nas, prave domoljube.

Zgodovina sprememb…

ToniT ::

Gospoda Janšo očitno držijo domoljubni Izraelci konkretno za jajca.

PacificBlue ::

Eh ja je izjavil:

PacificBlue je izjavil:

Eh ja je izjavil:

fujtajksel je izjavil:

Eh ja je izjavil:

Dnevno ubijajo Hamasovce, ki so ubili v enem dnevu 2400 civilistov in vsakodnevno že leta granatirajo Izrael. Tam je vojna. Postaviti se na nikogaršnjo stran v tej vojni, ki z nami nima nobene zveze pa seveda ni veleizdaja. Glede beguncev pa, ti resno misliš da bi se vojna končala če bi se Evropa še bolj enostransko postavila na stran Palestincev?

Eh ja pozabil si da je pri tej vojni izhodiščni problem, da so zahodne sile po 2SV, ko je zanje žal postalo očitno da tam ne bodo mogle več zganjat direktnega kolonializma, tja "umestile" Izrael kot židovsko državo (niso ga npr ustanovile v kakšni pokrajini premagane Nemčije) in od tam pregnale staroselce, ne da bi omislile tudi državo zanje.
Glede migracij, pred par desetletji so naši delavci precej množično hodili delat na velika gradbišča v Irak in k Gadafiju, v obratni smeri pa je prišlo k nam par študentov. Če se bo Izrael "suvereno odločil" da Gazo in Zahodni breg zavzame in izprazni, misliš da ne bodo spet pljuskali migrantski valovi?
Hude mednacionalne spore so imeli tudi po zahodnih državah, npr S. Irska je bilo kronično žarišče, zdaj nekako uspevajo živet kot sosedje, v neki Belgiji in Švici začudo zadnje čase ni medetičnih vojn kljub multinacionalnosti. Seveda ne verjamem da bi se vojna končala instantno, to je proces ki traja desetletja, ampak rabiš na začetku neko razumno pravično izhodišče, pa žal je problem da ga razni fašistoidi lahko hitro sabotirajo.

Ti si tudi pozabil da tam takrat ni bilo nobene države, niti naroda, bilo je par plemen, ki so bila vsa skregana med sabo.

Tu si tud izgleda iz enga plemena.
Bomo prisli k tebi domov, te pregnali iz bajte in se ne bos mogu vec vrnit.
Kako bi se kaj pocutil pizda cloveska?
Upam, da great da lahko upravicimo ta dejanja, ker drugace jih ne moremo.

noben jih takrat ni pregnal, preganjanje se je začelo v 70 letih ko se je začel terorizem arabcev.
Pa btw a na tem forumu je ljubiteljem Hamasa dovoljeno osebno žaljenje s "pizdo človeško" in "fašistom". Vprašam za prijatelja...

Ce imas tezave s kratkim spominom bil je sporazum podpisan leta 1993 in 1995 med Izraelci in Palestinci in v njem je bilo tocno navedeno do cesa so Izraelci in Palestinci upraviceni.
Te lahk spomnim tudi da so izraelski nacionalisti 1995 zaradi tega podpisa sporazuma ubili Jicaka Rabina.
In zarad takih fasistov tipa Natanyahu bo lahko Izrael izvajal svojo genocidno politiko se naprej.
Žal v danasnjem svetu ne velja vec vladavina prava, cloveskih vrednot in medsebojnega spostovanja.
Zato zame ti osebki niso ljudje ampak nekaj drugega.
I'm not even white, I'm off-white. It's a new race.

Ganon ::

Slovenija blokirala skupno izjavo EU-ja o izraelskih naselbinah.

Ivan je kot tumor. Nikar ne pozabite, kdo ga podpira in kdo mu je navsezadnje omogočil, da se ponovno razrašča.

Telbanc ::

https://necenzurirano.si/clanek/novice/...

"Tu bo novi sedež izraelske ambasade. Prvi sosed bo ministrstvo za obrambo
Na lokaciji, kjer bo novo veleposlaništvo Izraela, delujejo tudi službe slovenskega ministrstva za obrambo."

Kako priročno. lah se bojo hitro zmenli za prodajo orožja slovenski hlapčki in izraelci ?8-)
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

mtosev ::

Ganon je izjavil:

Ivan je kot tumor. Nikar ne pozabite, kdo ga podpira in kdo mu je navsezadnje omogočil, da se ponovno razrašča.

Glupo smo naredili.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

feryz ::

V bistvu nismo nič naredili.
Naredil je idiot, ki misli da je Slovenija njegova last. In se poščije na glavo večini Slovencev, ki mislijo drugače. Pravzaprav se samo par čudakov strinja z njim v tem zadevi.

svecka ::

mtosev je izjavil:

Ganon je izjavil:

Glupo smo naredili.

Prav smo naredili, je treba popraviti ugled pred USA in Izraelom, ki nadzirata pol sveta. Ne tako kot Golob, ki hoče uničiti Slovenijo, da dela sovražnike iz USA in Izraela. Res pametno, kok velka smo mi država in močna, da lahko pametujemo drugim? Če še niste pogruntal, nas lahko vsaka druga država na svetu izbriše iz zemljevida sveta. Še obrambe nimamo po zaslugi Goloba.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: jest10 ()

mtosev ::

Izrael dela velike neumnosti in se ne strinjam z njegovo trenutno politiko. Jebeš njihovo glupo vlado in debilne teroriste kot so Hamas, islamski jihad.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

svecka je izjavil:

mtosev je izjavil:

Ganon je izjavil:

Glupo smo naredili.

Prav smo naredili, je treba popraviti ugled pred USA in Izraelom, ki nadzirata pol sveta.

+1. Bolj kot bomo delali po njihovih plemenitih željah, bolj nas bodo spoštovali. Pravi domoljubi moramo poskrbeti, da bodo nadzirali še drugo polovico sveta, potem bomo zaživeli v blaginji. Dovolj je bilo hlapčevanja Hamasu, čas je za pokončno domoljubno pot.

Zgodovina sprememb…

cvalsr ::

Vsaj tisti, ki malo uporabljate možgane namesto zmerjaškega lapanja, premislite:
Črna kocka in druge lovke Mosada (in CIE in drugih...) nimajo samo posnetkov levih goljufinj (tudi še na zalogi, za pokazat v primernem trenutku),
temveč tudi posnetke Janše in njegove kamarile (najbrž že od Patrije naprej? Enega - kako bi Merjasec trl jajca sodnikom - smo že videli), S KATERIMI GA DRŽIJO ZA JAJCA, da mora Nacinjahuju in Senilnežu rit lizat! Nacižidovski obiskovalci ne pridejo na prijateljski obisk, prinesejo mu navodila.
Orbanu jo je pa lizal prostovoljno, za denar (kot kaka presstitutka?).
Najnovejša sramota: Veto na obsodbo prekletega Naciizraela?? Pa ne zagovarjam alaharskih teroristov!
Zaničujem ga (skoraj) enako kot Gvano z Nutrijo vred.

karafeka ::

Od afere z črnokocko, bi bilo veliko presenečenje, če bi vlada kadarkoli in kakorkoli glasovala ali pa sploh izjavila kaj v škodo Obljubljeni deželi.
Pa sem imel Janša za iskrenega človeka, pa se nam je v faco lagal na soočenjih, da nima nič s tem.

kriptobog ::

karafeka je izjavil:

Od afere z črnokocko, bi bilo veliko presenečenje, če bi vlada kadarkoli in kakorkoli glasovala ali pa sploh izjavila kaj v škodo Obljubljeni deželi.
Pa sem imel Janša za iskrenega človeka, pa se nam je v faco lagal na soočenjih, da nima nič s tem.

Iskrenih ljudi v politiki itak nimaš. Če kaj ima s tem pa še vedno ni nihče dokazal. No baje ima Nika dokaze :))

karafeka ::

Kaj pa potem to https://www.rtvslo.si/evropska-unija/sl... če ne dokaz? Diplomatski lapsus?

Norišnica. :))

Premier Janez Janša se je odzval na polemike, ki spremljajo slovensko blokado skupne izjave EU, s katero bi obsodili načrte Izraela o širitvi naselbin na zasedenem Zahodnem bregu. Meni, da je "vlada s tem Slovenijo umaknila iz začaranega kroga izgubljanja kredibilnosti

Ganon je izjavil:

Norišnica. :))

Premier Janez Janša se je odzval na polemike, ki spremljajo slovensko blokado skupne izjave EU, s katero bi obsodili načrte Izraela o širitvi naselbin na zasedenem Zahodnem bregu. Meni, da je "vlada s tem Slovenijo umaknila iz začaranega kroga izgubljanja kredibilnosti

Ja, in si namerno pustil stavke, zakaj EU izgublja kredibilnost. Ima Janša kar prav, norišnica je v EU levih krogih, ki ne vidijo nič drugega kot Izrael = bad.

mirator ::

Vsakokrat, ko pride na oblast, si v bistvu prilasti Slovenijo. Tokrat na oblast ni prišel po volji volilcev ampak s pomočjo resničn.ih "petokolonašev". Ne vem pa od kje mu pravica, da sramoti vse Slovence?

mirator je izjavil:

Vsakokrat, ko pride na oblast, si v bistvu prilasti Slovenijo. Tokrat na oblast ni prišel po volji volilcev ampak s pomočjo resničn.ih "petokolonašev". Ne vem pa od kje mu pravica, da sramoti vse Slovence?

Sem Slovenec in me prav nič (no, s tem glede Izraela) ne sramoti. Ne prisvajaj si ti vse Slovence. Nismo vsi zaljubljeni v Hamas.

fikus_ ::

Ni vsak, ki kritizira IL režim, kar zaljubljen v Hamas. Na zahodnem bregu ni Hamasa, vsa politično aktivnega ne.
Če se spustim na tvoj nivo, bi te lahko označil za nacista iz 2.sv.vojne, katerega sedaj ne moti preganjanje in pobijanje muslimanov v IL in okrog.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

free_rider ::

Janša, spizdi v Izrael.
Imagine there's no religion :)

mirator je izjavil:

Nihče ne pride na oblast po volji volilcev, ker ne volimo mandatarja in vlade, ampak volimo poslance v državni zbor.

Eh ja je izjavil:

mirator je izjavil:

Sem Slovenec in me prav nič (no, s tem glede Izraela) ne sramoti. Ne prisvajaj si ti vse Slovence. Nismo vsi zaljubljeni v Hamas.

Oprosti, nisem te hotel prizadeti. Ko sem zapisal "vse", sem pač matematično zaokrožil na celo število, decimalk pa nisem upošteval.

mirator je izjavil:

Eh ja je izjavil:

mirator je izjavil:

Oprosti, nisem te hotel prizadeti. Ko sem zapisal "vse", sem pač matematično zaokrožil na celo število, decimalk pa nisem upošteval.

ja seveda, preštej se v parlamentu revček...

Eh, ja. Na to pa res nisem pomislil, da si poslanec v vrstah koalicije. Če pa nisi, se pač vrtiš nekje med matematično zanemarjenimi decimalkami.

dobr da imamo tebe, ki natančno veš kako 2 mil Slovencev (državljanov) razmišlja... Smešen si.

endelin ::

kdo bi si mislil da na zahodu obstaja zahojen folk ki podpira Hamas (teroristična organizacija)

gen Maister ::

Janša: Konec obsodb Izraela za vsako potezo. Opozicija ogorčena

:)):)):)):)):))

Janez bo zdaj pokazal in podučil EU27, kako se to dela in kdo je šef tukaj in v Eu!! 8-)
Za izbrise Utk, Gorečihkač, harmonikarjev in drugih, ki teme svinjajo spolitiko

Če prav razumem gre samo za neko izjavo s katero obsojajo izraelce? Torej nič, papir, bv. Opozicijo tako nima kaj biti ogorčena, ker niso bili zmožni niti podprepti odločitve k pristopu k tožbi proti Izraelu

fujtajksel ::

kriptobog je izjavil:

Če prav razumem gre samo za neko izjavo s katero obsojajo izraelce? Torej nič, papir, bv. Opozicijo tako nima kaj biti ogorčena, ker niso bili zmožni niti podprepti odločitve k pristopu k tožbi proti Izraelu

Nestrpno čakam da Janez pokaže da je kerlc in da pod njegovo vlado pristopimo tožbi proti Izraelu, česar ta "levi" niso zmogli ;)

gen Maister ::

Nisem prepričan, da prav razumeš!! ;)
Če slovenija blokira neko izjavo, ki jo podpre 26 EU, članic, in ji prepreči podati skupno izjavo 27- terice, .... potem to ni samo brezvezen papir!?
Ali pač!??

Zdaj, 26 +:slovenija zdaj VE in RAZUME, da morajo prvo Janezka vprašati in resno jemati, preden mislijo sestavljati neke 'skupne' izjave!!

Saj to nič novega in presenetljivega za EU! Orbančeh jih je na to že dobro navadil in izšolal, a!?? Samo zdaj Orbančka ni več, ker so ga odolaknile volitve, se jw pa Janezek z Resnico po naključju :)) priplazil nazaj na ablast!?

Samo kos papirja, ja!! :))
Za izbrise Utk, Gorečihkač, harmonikarjev in drugih, ki teme svinjajo spolitiko

fikus_ ::

Sedaj ko je Orban odletel na smetišče politične zgodovine je Janez začutil svoj trenutek in bo "j*b*l mater" vsem po spisku, doma in v EU.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

Telbanc ::

https://reporter.si/clanek/slovenija/ja...

Jajo in Stevo. Pa menda ja ne? :))
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

feryz ::

Fak treščenih ljudi!
In to nekateri volijo!?

Ja, in iz tega bi lahko tudi izpeljali še bolj mizeren scenarij, kot je bil z Demokrati AL.
Stevanović se je pred volitvami oblekel v ovčji kožuh in popljuval Janšo, da si je pridobil volivce, po volitvah pa je ovčji kožuh odvrgel.
Janša je pa že tako ali tako večkrat dokazal, da je dobro naštudiral Odisejeve ukane.

Dimnik ::

Telbanc je izjavil:

V čem je problem?

fujtajksel je izjavil:

kriptobog je izjavil:

Nestrpno čakam da Janez pokaže da je kerlc in da pod njegovo vlado pristopimo tožbi proti Izraelu, česar ta "levi" niso zmogli ;)

On ne bo. PRedvsem pa ne govori kako oh in sploh podpira vse ukrepe proti Izraelu, potem pa odstopi od glavnega dejanja

jah lej izjave EU so pač manj vredne kot papir na katerem so napisane, s tožbo je pa mal drugače. Ampak levi pol zdajle prav veselo onanira glede izjave (ki ne pomeni prav nič) pri odstopu od tožbe pa niti pisnili niso...sprenevedavci. Me spominjajo na katoliško cerkev...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Eh ja ()

Telbanc je izjavil:

Sta notarsko overila razmerje?

D3m ::

gen Maister je izjavil:

Nisem prepričan, da prav razumeš!! ;)
Če slovenija blokira neko izjavo, ki jo podpre 26 EU, članic, in ji prepreči podati skupno izjavo 27- terice, .... potem to ni samo brezvezen papir!?
Ali pač!??

Zdaj, 26 +:slovenija zdaj VE in RAZUME, da morajo prvo Janezka vprašati in resno jemati, preden mislijo sestavljati neke 'skupne' izjave!!

Saj to nič novega in presenetljivega za EU! Orbančeh jih je na to že dobro navadil in izšolal, a!?? Samo zdaj Orbančka ni več, ker so ga odolaknile volitve, se jw pa Janezek z Resnico po naključju :)) priplazil nazaj na ablast!?

Samo kos papirja, ja!! :))

Brez vezen papir za rajo.
|HP EliteBook|R7 8840U|

dronyx ::

Kako veš, kdaj Janez Janša dobro dela? Ko je opozicija besna. :)

To lahko potrdijo tudi radikalni domoljubi.
««
29 / 29
»
»»