» »

16. vlada Republike Slovenije, Janez Janša (od 4. 6. 2026)

16. vlada Republike Slovenije, Janez Janša (od 4. 6. 2026)

Temo vidijo: vsi
««
17 / 18
»»

mirator ::

No, pa gre pri meni SIOL zopet za nedoločen čas, med zapuščene medije.
Ponavadi, zjutraj med pitjem kave, preletim MMC, SIOL in 24ur. In ko vklopim SIOL, se mi kava v grlu zatakne. Čez cel zaslon se prikaže faca Jančiča. In to se bo dogajalo vsak dan, vse dokler ne pride do novih volitev.

harmonkar9 ::

Ne lažite, levaki. Niso uranotežili samo z gospodom Janšičem, ampak tudi z gospodom Turkom in verjetno levake pometali ven, tako da bo izbira spet pestra:

Zgodovina sprememb…

Telbanc ::

karafeka je izjavil:

Ravnokar gledam novice o vsesplošnih demostracijah v Albaniji in Srbiji zaradi korupcije.
Ni mi jasno, zakaj se pri nas ne demonstrira? Kradejo nam na vsakem koraku. Od 10% do Litostrojske in vse vmes, pa še posneto imamo. Da ne omenjam astronomskih cen nepremičnin in višanja javnega dolga. Res mi ni jasno.

Ni mi jasno, kako da ne razumeš situacije?

Kdo bo v tej vročini demonstriral ali se vozil kolo? LOL.

Počakaj na konec poletja, da zapiha hladnejši vetrič in bo znosnih 25 stopinj.

Včeraj spet folk postavljal posnetke gradbišča pri Postojni. Ob 7 zjutraj vse prazno, stroji so sicer bili tam. Je več posnetkov, ki kažejo na to, "da se tam res dela le ponoči":8-) Jaz pravim da so bili "delavci na kavi", in da je folk hudoben, kaj tega ne razume. 8-)
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

mirator ::

harmonkar9 je izjavil:

Ne lažite, levaki. Niso uranotežili samo z gospodom Janšičem, ampak tudi z gospodom Turkom in verjetno levake pometali ven, tako da bo izbira spet pestra:

A zdaj na še na slo tech gledam narcisoide? Sicer razlika med Janč(š)ičem in Turkom je ta, da je odgovoren, katera slika bo prikazana, Janč(š)ič.
Ker te kot odličnega trola (če se s tem ne strinjaš, je tvoj problem) spoštujem, bi te prosil za tvojo definicijo "domoljuba". Namreč jaz sem izreden domoljub ampak me s tvojimi poimenovanji domoljubov, res begaš.

nejclp ::

BuDi79 je izjavil:

karafeka je izjavil:

Ravnokar gledam novice o vsesplošnih demostracijah v Albaniji in Srbiji zaradi korupcije.
Ni mi jasno, zakaj se pri nas ne demonstrira?
Ker bi bili v prvi vrsti demonstracij "lopovi" ... em... "Zoran", "Dominika', "Emilija' pa "NVO mafija", ki bi protestirali proti kriminalu selitve ministrstev pa proti onememogočanja uboge Tanje F.

To je pa super, da si nas levake opozoril, da moramo na kolesa in protestirat. Sami se tega ne bi spomnili. Vidim, da so tvoji že aktivni:https://youtube.com/shorts/r4FDcpgR1PI?...

plus, Tanja F ni uboga, se bo že znašla, ubogi je tvoj maščevalni kalimero janša in mentalni bankrotiranci na desnici, ki ga častite.

Telbanc je izjavil:

nejclp je izjavil:

Z Litijsko naj se NPU ukvarja, policija in tožilstvo. Plus, pa kolk sta vidva stara, da take infantilnosti ven mečeta? Jezuskristus.

Sej se ukvarjajo, pa ni nič. Zato je prav, da se lumpi pogrizejo med seboj.

Ne, ni prav, ker se grizejo na škodo Slovenije.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

bbbbbb2024 ::

lynxslo5 je izjavil:

nejclp je izjavil:

O, lej desnjakarske domače izdajalce. Spet.
https://www.24ur.com/novice/slovenija/p...

Kaj ima Slovenija od tega, da Fajonka dobi ekstremno dobro plačano službo za nič dela? In če ne podpiraš Fajonke, si izdajalec?

A ni rekla, da bo šla nazaj na RTV v službo?

Slovenija je v preteklosti donirala v Sahel regijo, več kot se zdi smiselno in sploh potrebno. Kaja Kallas je dala to službo slovenski predstavnici, ker je Slovenija dala denar za to. Fajonka si je mislila, da je tam konkurenca relativno majhna, pa da se ona stisne skozi to ključavnico. Malo jo je timing zajebal, če bi se to zgodilo preden je bila vlada oblikovana, bi Fajonka ušla.

Kaj bi Slovenija imela in delala v Sahel regiji, res ne vem. Sigurno to ni jedrna Evropa, o kateri je Fajonka imela toliko za povedati.

Interesi Slovenije bi bili kje drugje, v Sahel regiji pa sigurno ne. Samo za kakšno drugo regijo, recmo Južno Ameriko, to pa je ohoho konkurence. Vsako regijo pa je potrebno poznati. Fajonka sicer ni znana kot najbolj bistra, zna pa govoričiti in nič povedati.

Ne vem, če jo služba na RTV še čaka. Pa tudi sicer. RTV se bori s plačami.

in oglasi se največji genijalc na slotechu, ki je napovedoval Logarju 20%. Kitajci niso debili. Vlagajo.
Niger - eden najpomembnejših partnerjev Kitajske v regiji. Kitajska podjetja vlagajo v naftna polja Agadem, gradnjo naftovoda do Benina, rafinerijo ter drugo energetsko infrastrukturo.
Mali - naložbe v ceste, telekomunikacije, javne zgradbe in rudarski sektor.
Burkina Faso - po obnovitvi diplomatskih odnosov leta 2018 se je povečalo sodelovanje na področju infrastrukture, zdravstva in razvoja.
Čad in Mavretanija - kitajska podjetja sodelujejo pri energetskih, rudarskih in infrastrukturnih projektih.
Ob zavedanju, da kršim forumska pravila, bom tole izjavil prvič in upam zadnjič: Pizda si debil.

nejclp je izjavil:

in oglasi se največji genijalc na slotechu, ki je napovedoval Logarju 20%. Kitajci niso debili. Vlagajo.
Niger - eden najpomembnejših partnerjev Kitajske v regiji. Kitajska podjetja vlagajo v naftna polja Agadem, gradnjo naftovoda do Benina, rafinerijo ter drugo energetsko infrastrukturo.
Mali - naložbe v ceste, telekomunikacije, javne zgradbe in rudarski sektor.
Burkina Faso - po obnovitvi diplomatskih odnosov leta 2018 se je povečalo sodelovanje na področju infrastrukture, zdravstva in razvoja.
Čad in Mavretanija - kitajska podjetja sodelujejo pri energetskih, rudarskih in infrastrukturnih projektih.
Ob zavedanju, da kršim forumska pravila, bom tole izjavil prvič in upam zadnjič: Pizda si debil.

Grdo od tebe, sicer. Meni je sicer žal, da Logar ni dobil več, ampak se ne pritožujem.
Kar se tiče Sahel, če bi evre vrgli v kurilnico evrov, bi vsaj toploto dobili ven. Ko jih pa damo Sahel, ne dobimo nič.
To je realna slika Sahel:

Tam, kjer je količkaj bogastva, so bodisi ruski plačanci ali francoski plačanci.

Saj razumeš, ko je kje zagustilo, so poklicali Tujsko legijo, nekateri samooklicani avtokrati kličejo Wagner grupo, ki pa izgublja grip, ker nima več baze v Siriji, v Libiji pa je pod vprašanjem vsae skupaj.

Priložnosti nedvomno so, samo moraš imeti dosti denarja, znati francosko, imeti tujsko legijo zadaj in nasploh moraš kar malo biti pokvarjen. Sahel je bilo tipično francosko vplivno območje, a Francozi so zmanjšali dotok denarja, imajo težave z ruskimi plačanci in nasploh jih domačini ne marajo preveč.

Fajonka nima za burek.

Zgodovina sprememb…

bbbbbb2024 je izjavil:

Grdo od tebe, sicer. Meni je sicer žal, da Logar ni dobil več, ampak se ne pritožujem.

Seveda ti je žal, ker se je izkazalo, da pojma nimaš.

bbbbbb2024 je izjavil:

Fajonka nima za burek.

Očitno ma, če so jo izbrali za predstavnico EU v Sahelu. Ti nimaš za une zažgane ostanke, ki ostanejo na pladnju, kjer se je burek pekel.

Zgodovina sprememb…

mtosev ::

Upam, da Fajonova dobi službo.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

MrStein ::

"Plača je osnovna delavska pravica, osnovna pravica človeka, ki je delal. Nekaj povsem novega pa je, da moraš za plačo priti v parlament in ...," je bil kritičen Mesec.*

A ima kdo preostanek tega govora?

* https://www.rtvslo.si/slovenija/poslane...
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

nejclp je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

Fajonka nima za burek.

Očitno ma, če so jo izbrali za predstavnico EU v Sahelu. Ti nimaš za une zažgane ostanke, ki ostanejo na pladnju, kjer se je burek pekel.

No, glej. Odločanje so prekinili. Fajonka bi se morala sestati z vlado RS, ter videti, kaj lahko ponudi. Verjetno jih ni niti kontaktirala. Ker recimo zunanji minister je zanikal podporo, ker je nekdo vrgel bombico, da ZM podpira Fajonko.

Ne verjamem, da bo ona dobila to pozicijo. Možno sicer je, da ji vlada RS da zeleno luč, a zdaj je Fajonka kar zavozila.

bbbbbb2024 je izjavil:

nejclp je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

Fajonka nima za burek.

No, glej. Odločanje so prekinili. Fajonka bi se morala sestati z vlado RS, ter videti, kaj lahko ponudi. Verjetno jih ni niti kontaktirala. Ker recimo zunanji minister je zanikal podporo, ker je nekdo vrgel bombico, da ZM podpira Fajonko.

Ne verjamem, da bo ona dobila to pozicijo. Možno sicer je, da ji vlada RS da zeleno luč, a zdaj je Fajonka kar zavozila.

Koji kurac je zavozila?
Pri imenovanju posebnega predstavnika EU sodeluje vseh 27 držav članic EU. Odločitev sprejme Svet EU, v katerem je zastopana vsaka država članica. Ta imenovanja se običajno sprejemajo s konsenzom. Če ena država nasprotuje imenovanju, predsedstvo sveta točko umakne z dnevnega reda, dokler ni dosežen politični dogovor. Pravno gledano jo še vedno lahko imenujejo, ampak, jasno, politično gledano, je konsenz pravilo.

Edina država, ki je imenovanju nasprotovala je Slovenija, oziroma tvoj ljubljeni patetični klovn, ki je nadomestil Orbana. To, da država, iz katere kandidatka prihaja nasprotuje imenovanju je naš unikum. Samo pri nas eksistirajo tovrstna govna.

MrStein je izjavil:

"Plača je osnovna delavska pravica, osnovna pravica človeka, ki je delal. Nekaj povsem novega pa je, da moraš za plačo priti v parlament in ...," je bil kritičen Mesec.*

v treh sekundah sem našel, zakaj pa to rabiš?

Zgodovina sprememb…

Se popravljam, tudi jajotova kameradka Melonijeva je počela isto.

https://www.rtvslo.si/gospodarstvo/opol...

"Cene pogonskih goriv se bodo opolnoči podražile. Liter bencina bo dražji za 2,7 centa in bo znašal 1,588 evra, liter dizelskega goriva bo z 1,723 evra dražji za 8,3 centa, kurilno olje pa z 1,324 evra za 9,1 centa."

Cene so zaj svijnsko šle gor. Da spomnimo, kak so se marže dvignile.8-) Benz 2 centa, kurilc 4 cente in dizel 6 oziroma 7 centov. Tolk bi ble zaj majnše cene če ne bi šle marže gor trgovcem, ki so meli lani nore profite. LOL.

Vlada dela, res 100 na uro. Odiranje se je začelo. 8-) Una cesta pri Postojni kaj jo asfaltirajo ponoči, al je že odprta. Bo spet fotka z Vrtojem....???:))

fujtajksel ::

harmonkar9 je izjavil:

Ne lažite, levaki. Niso uranotežili samo z gospodom Janšičem, ampak tudi z gospodom Turkom in verjetno levake pometali ven, tako da bo izbira spet pestra...

Hehe, Janšič, dobra ;)
Nadaljujejo "uravnoteševanje" s še enim "gospodom", ki opleta z enim pozabljenim primerom Fajonove. Ravno prav, da ne bomo pozabili, kako nas je ta "gospod" potlačil v drek imenovan "Vilniuška deklaracija" oz "Nova Evropa" v času Buša ml in Rumsfelda, ko sta agitirala za vojno proti Iraku, potem ko so jim (pretežno Saudijci) zrušili Twin towers. Se pravi za eno od tistih vojn, ki se na BV kar ne nehajo, zaradi katerih so k nam potem prihajali migrantski valovi...
https://siol.net/mnenja/pisma-bralcev/p...

primoz4p ::

lynxslo5 je izjavil:

nejclp je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

nejclp je izjavil:

O, lej desnjakarske domače izdajalce. Spet.
https://www.24ur.com/novice/slovenija/p...

Kaj ima Slovenija od tega, da Fajonka dobi ekstremno dobro plačano službo za nič dela? In če ne podpiraš Fajonke, si izdajalec?

A ni rekla, da bo šla nazaj na RTV v službo?

ker desnjakarski kretenizem. zaradi desnjakarskega schadenfreuda raje sam prispevaš za njeno plačo, kot da bi jo plačevala EU.

A lahko v dveh stavkih razložiš, kaj bi Tanja Fajon počela v Sahelu?

Delila denar.
Zakaj pa smo potem povečali sredsta, če ne da bomo imeli predstavnico?

https://info360.si/politika/pod-ministr...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: primoz4p ()

karafeka ::

Heh? 300.000€ vsako leto za en Sahel? A to je tam, kjer lahko za 20€ cel mesec živiš?

enavlaka ::

Faraonki se sline cedijo po zlatu in diamantih
https://www.aa.com.tr/en/world/paradox-...

"Cene pogonskih goriv se bodo opolnoči podražile. Liter bencina bo dražji za 2,7 centa in bo znašal 1,588 evra, liter dizelskega goriva bo z 1,723 evra dražji za 8,3 centa, kurilno olje pa z 1,324 evra za 9,1 centa."

Pa ka že spet ? Sej so že prejšn tedn šle gor ! 8-O

no comment ::

Logar je rekel, da je najprej treba poskrbeti, da navadnim ljudem ostane več v žepu.

Ima prav. Če so stvari dovolj drage, jih navadni ljudje ne kupujejo in tako... prihranijo.

nejclp je izjavil:

MrStein je izjavil:

Zanima me komentar, kako se je lahko "on his watch" torej v njegovem mandatu zgodilo, da delavec ni dobival plače.
Motiti se je človeško.

https://www.rtvslo.si/evropska-unija/ka...

"Po neuradnih podatkih, ki jih je pridobil portal N1 z zunanjega ministrstva, naj bi visoka zunanjepolitična predstavnica EU-ja Kaja Kallas umaknila kandidaturo Tanje Fajon za posebno predstavnico EU-ja za Sahel."

Jajčkotova rokica je dolga. :))

Kolk se jaz spomnim. So pr SD pomagali Logarju da je obdžal zlato padalo na ministsrtvu. Vse se vraća, vse se plača. :))

Zgodovina sprememb…

StarMafijec ::

MrStein je izjavil:

Zanima me komentar, kako se je lahko "on his watch" torej v njegovem mandatu zgodilo, da delavec ni dobival plače.

Preveč je gledal v svoj iPhone, visel na Macu in se vozil z Audijem naokrog.

no comment ::

Naj nehajo buzerirat Mijića in naj Lukec odstopi. Navsezadnje je pravzaprav ON kriv, da Mijić ni plačeval delavcem.

no comment je izjavil:

Naj nehajo buzerirat Mijića in naj Lukec odstopi. Navsezadnje je pravzaprav ON kriv, da Mijić ni plačeval delavcem.

Ne vem, zakaj ne bi ti odgovarjal, za to kar je naredil Mijič? To je tvoja logika.

Mijič ni plačal delavcev, sem, probal na svoji koži kako to zgleda. Ker pač pripadam amorfni gmoti, ki ni zaslužila nikoli več kot 7500 evrov. Na mesec. Se pravi, da sem totalno nesposoben po nekih desnih kriterijih.

Zato naj on odstopi oziroma, naj že pravna država opravi svoje. Ker prej al slej, bo treba povedat, kdo je ponarejal podpise in ostalo. In kdo je zavlačeval postopek. In za to se gre sedet.

https://zakonodaja.com/zakon/kz-1/251-c...

" Kdor ponaredi listino ali spremeni pravo listino, zato da bi se taka listina uporabila kot prava, ali kdor ponarejeno ali spremenjeno listino uporabi kot pravo, se kaznuje z zaporom do dveh let.

(2) Poskus je kazniv.

(3) Kdor ponaredi javno listino, oporoko, javno ali uradno knjigo ali kakšno drugo knjigo, ki se mora voditi na podlagi zakona, spremeni tako pravo listino ali kdor tako ponarejeno ali spremenjeno listino hrani zaradi uporabe ali jo uporabi kot pravo, se kaznuje z zaporom do treh let."

Zgodovina sprememb…

Miki N ::

enavlaka je izjavil:

Faraonki se sline cedijo po zlatu in diamantih
https://www.aa.com.tr/en/world/paradox-...

Pa ka že spet ? Sej so že prejšn tedn šle gor ! 8-O

Zahvali se Čalkiju - on za to navija! Pa za gnile ribnike. ;(

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

MrStein je izjavil:

nejclp je izjavil:

MrStein je izjavil:

Se mi je zdelo. Da nekdo, ki ni sposoben niti celotnega citata najt na netu, tudi sicer trpi za kognitivno insuficienco.

no comment je izjavil:

+1, mesečnik bi moral odstopit že 8 let nazaj. Ampak levaki se oklepajo stolčkov.

no comment je izjavil:

Potem bi moral odstopiti tudi Logar, ki se s tem v zvezi sploh oglasil ni. Pa bivši notranji minister, ker je Vrtovčev sekretar prejemal podkupnine in lego kocke. In končno, dejmo generalizirat to, partizani so sevede krivi, da so domobranci hitlerju prisegali.

no comment je izjavil:

Pravijo, da bo župan Ljubljane.
Vse polno je člankov na to temo ...

Npr:
Kdo se trenutno omenja kot možni kandidat za župana Ljubljane?
Zoran Janković (aktualni župan)
Urška Klakočar Zupančič
Anton Rop
Luka Mesec (odločitev še ni sprejeta)
Jasmin Feratović (Piratska stranka)
Aleš Primc (Glas za otroke in družine)
Mihael Jarc
Aleksandar Repić (spletni vplivnež)

https://informer.si/bitka-za-ljubljano-...

https://necenzurirano.si/clanek/novice/...

"V življenjepisu na spletni strani DZ je Mijič navedel, da je obiskoval oziroma dokončal ljubljansko fakulteto za gradbeništvo"

"Na omenjeno fakulteto smo zato naslovili vprašanje, ali je Boris Mijič tam kdaj diplomiral oziroma zaključil študij.

Najprej so nam odgovorili, da "v naši evidenci nismo našli zahtevanega podatka za osebo z identifikatorjem: Boris Mijič". Po dodatnem poizvedovanju pa so odgovor dopolnili in zapisali: "Boris Mijič pri Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo Univerze v Ljubljani ni evidentiran kot diplomant." Njegovega diplomskega dela prav tako ni mogoče najti v javno dostopnem sistemu COBISS.

Kot omenjeno, smo se za pojasnila včeraj obrnili tudi na Mijiča. Do objave članka odgovorov nismo prejeli."

Tole no, postaja že neresno.

Zanimivo, menda model o gradbeništvu nima pojma, gradi pa na Ljubljanski želežniški postaji. To bo res kvalitetna izvedba.

Bo Mijič zdržal do 10. oktobra ali bo prej odstopil ? Zaj ni več dvoma da bo Mijič padel, vprašanje je le kdaj?

Zgodovina sprememb…

feryz ::

Telbanc je izjavil:

Cene so zaj svijnsko šle gor. Da spomnimo, kak so se marže dvignile.8-) Benz 2 centa, kurilc 4 cente in dizel 6 oziroma 7 centov. Tolk bi ble zaj majnše cene če ne bi šle marže gor trgovcem, ki so meli lani nore profite. LOL.
Cene so šle svinjsko gor!? Par centov?
Svinjsko gor bi bilo x2 ali x3. To so kozmetični popravki.

Sicer mi za to, ali v Postojni in drugje nedelajo podnevi ali ponoči, popolnoma dol visi.
Vem pa eno zadevo. Te obnove dars preplačuje vsaj za 2 do 3x, če ne več.
Dobesedno nore cifre dobivajo izvajalci za par novih flik asfalta.
Košta nas več kot kompletno nova avtocesta, z nakupi zemljišč in papirologijo vred.

Ok. pol so to popravki, po katerih bo gospodarstvo zadihalo s polnimi pljuči. 8-)Sploh zaj bo zanimivo spremljat cene, ko so se obnovili spopadi za Hormuško ožino. Gorijo tud rafinerije u Rusiji, tko da o dizlu iz Rusije lah sam sanjamo. Prava stvar šele prihaja, to se pa strinjam.

Telbanc je izjavil:

https://necenzurirano.si/clanek/novice/...

"V življenjepisu na spletni strani DZ je Mijič navedel, da je obiskoval oziroma dokončal ljubljansko fakulteto za gradbeništvo"

"Na omenjeno fakulteto smo zato naslovili vprašanje, ali je Boris Mijič tam kdaj diplomiral oziroma zaključil študij.

Najprej so nam odgovorili, da "v naši evidenci nismo našli zahtevanega podatka za osebo z identifikatorjem: Boris Mijič". Po dodatnem poizvedovanju pa so odgovor dopolnili in zapisali: "Boris Mijič pri Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo Univerze v Ljubljani ni evidentiran kot diplomant." Njegovega diplomskega dela prav tako ni mogoče najti v javno dostopnem sistemu COBISS.

Kot omenjeno, smo se za pojasnila včeraj obrnili tudi na Mijiča. Do objave članka odgovorov nismo prejeli."

Tole no, postaja že neresno.

Zanimivo, menda model o gradbeništvu nima pojma, gradi pa na Ljubljanski želežniški postaji. To bo res kvalitetna izvedba.

Bo Mijič zdržal do 10. oktobra ali bo prej odstopil ? Zaj ni več dvoma da bo Mijič padel, vprašanje je le kdaj?

Seveda ne bo odstopil.
Zakaj bi? Visoka plača, zajamčen mesečni dohodek, poslanska imuniteta, ...
Lopov naj bi se prostovoljno odpovedal belemu kruhu?

Še link na spletzno stran DZ in Mukijevo statistiko, iz katere je razvidno tudi: "Prejel 1044 glasov v okraju Gornja Radgona"

endelin ::

Medijski plačanci še kar režejo tega klošarja
https://www.rtvslo.si/slovenija/ali-pos...
:))kmalu se pride do tega da jim ne bo všeč njegova frizura.

O njem so napisali več člankov v dveh mescih kot o 10% ljubljanskem kriminalcu v 20 letit:))

Zaupajmo MsM8-)

Ironično da ga reže ravno medijska mafija na necenzurirano. Dokazano mafija. To niso novinarji ampak goebels style.

Saj veste kdo so člani necenzurirano? Koruptivneži! Sramota od rtv da linka to mafijo

Se spomnimo kako so isti branili tiso seminarsko nalogo bratuškove za magisterij haha

Kako ratuje to ogabno tudi za cirman mafijske standarde

Se že ve koliko denarja so dobili iz Geni

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Zakaj se ne razišče kupovanje geni necenzurirano? Koliko milijonov je že šlo to medijsko mafijo?
Koliko našga denarja so skanalizirali v greznico?
Pravico imamo vedeti8-)

Zgodovina sprememb…

endelin je izjavil:

Medijski plačanci še kar režejo tega klošarja
https://www.rtvslo.si/slovenija/ali-pos...
:))kmalu se pride do tega da jim ne bo všeč njegova frizura.

O njem so napisali več člankov v dveh mescih kot o 10% ljubljanskem kriminalcu v 20 letit:))

Zaupajmo MsM8-)

Ironično da ga reže ravno medijska mafija na necenzurirano. Dokazano mafija. To niso novinarji ampak goebels style.

Saj veste kdo so člani necenzurirano? Koruptivneži! Sramota od rtv da linka to mafijo

Se spomnimo kako so isti branili tiso seminarsko nalogo bratuškove za magisterij haha

Kako ratuje to ogabno tudi za cirman mafijske standarde

Se že ve koliko denarja so dobili iz Geni

Ne vemo kdo so necenzurirano, razsvetli nas nevedneže.

Seveda ga mediji secirajo. Imamo torej;

- neplačevanje delavcev
- ponarejenje lsitin
- izmišljena izobrazba

Iz zaj je to produkt nekih medijev. Ko pa je tako težko odgovorit na vprašanje, zakaj se to ne dogaja kakšnemu drugemu poslancu, ki mu teh nečednosti ne morejo očitati. 8-)

In potem je to ogabno in ne tvoje pisanje. Meni se zdi ogabno tvoje pisanje.

Zakaj ne smemo vedeti koliko denarja je že šlo iz geni v necenzurirano mafijo in zakaj to skrivajo, da bo treba celo na referendum?
Necenzurirano je brezsramno ščitil (in aktivno sodeloval) 4 leta kriminala in korupcijo od kamarile. Bistveno večje lopove kot ta huligan od resnice. Niso si upali napisati niti članka.

Meni se jebe za tega iz resnice. Ampak je ena mala riba v primerjavi s koruptivneži , ki so pazi .. celo sodelavci v okviru medija "ki razkriva" in ki ščiti velike ribe. Sedaj bodo pretaknili vsak kamen haha. Medtem ko o kriminalu ki jim nosi denar ne upajo niti takniti

Zgodovina sprememb…

primoz4p je izjavil:

Še link na spletzno stran DZ in Mukijevo statistiko, iz katere je razvidno tudi: "Prejel 1044 glasov v okraju Gornja Radgona"

Levaki so drugi link sabotirali. Tu je pravi, ne bodo nam več skrivali, da ne pustijo uspešnega domoljubnega podjetnika v parlamentu do besede!

endelin je izjavil:

Zakaj ne smemo vedeti koliko denarja je že šlo iz geni v necenzurirano mafijo in zakaj to skrivajo, da bo treba celo na referendum?
Necenzurirano je brezsramno ščitil 4 leta kriminala in korupcijo od kamarile. Bistveno večje lopove kot ta huligan od resnice. Niso si upali napisati niti članka.

Meni se jebe za tega iz resnice. Ampak je ena mala riba v primerjavi s koruptivneži , ki so pazi .. celo sodelavci v okviru medija "ki razkriva" in ki ščiti velike ribe. Sedaj bodo pretaknili vsak kamen haha. Medtem ko o kriminalu ki jim nosi denar ne upajo niti takniti

+1. Levakarski mafijski mediji z napačnimi poudarki in nedomoljubno poročajo!

Zgodovina sprememb…

Mijic bi moral poljubiti roko šefa kamarile Goloba. V tem primeru ne bi vedeli sedaj nič o dolgovih. Takrat ga bi cirman&co še branili kot so rabote koruptivne kamarile zadnja 4 leta (in v medijih napadali tiste ki so raziskovali!!), kot so recimo bratuskovo seminarsko nalogo kot soliden znanstveni magisterij, ko smo že pri izobrazbi danes :)) Namen dosežen. Ščitenje velikih rib. Sem pa tja vržejo malo ribo, da se jo počasi gloda več mesecev.

Jaz na mestu Mijica ne bi odstopil. Mislil bi si kot argument: če Jankovicu mr.10% ni treba zakaj bi jaz moral odstopil:D oba sva izvoljena predstavnika ljudstva :D v čem je razlika da se mene poziva k odstopu kakšnega drugega ne? Štel bi pare iz proračuna vsak mesec od te države ki šciti velke ribe haha.

Pa: poglejte si malo necenzurirano zadnja leta kako so aktivno ščitili "posle"

Zgodovina sprememb…

• odbrisalo: Samael ()

endelin je izjavil:

Mijic bi moral poljubiti roko šefa kamarile Goloba. V tem primeru ne bi vedeli sedaj nič o dolgovih. Takrat ga bi cirman&co še branili kot so rabote koruptivne kamarile zadnja 4 leta (in v medijih napadali tiste ki so raziskovali!!), kot so recimo bratuskovo seminarsko nalogo kot soliden znanstveni magisterij, ko smo že pri izobrazbi danes :)) Namen dosežen. Ščitenje velikih rib. Sem pa tja vržejo malo ribo, da se jo počasi gloda več mesecev.

Jaz na mestu Mijica ne bi odstopil. Mislil bi si kot argument: če Jankovicu mr.10% ni treba zakaj bi jaz moral odstopil:D oba sva izvoljena predstavnika ljudstva :D v čem je razlika da se mene poziva k odstopu kakšnega drugega ne? Štel bi pare iz proračuna vsak mesec od te države ki šciti velke ribe haha.

http://dk.fdv.uni-lj.si/magistrska/pdfs...

No to je ćista resnica. Statistike praktično ni. Na tej stopnji, se pričakuje perfektno znanje statistike, na dost visokem nivoju, ki ga tukaj ni. Tko pisat zna vsak, zadevo statistično obdelat in interpretirat pa ne zna vsak. Lah rečem na to da je to kao u rangu znanstvenega mag. ljubi jezus. Kok nas majo za norca. Pol človek pogleda, kje je vse delala ta ženska in se zamisli. Kar se tiče Jankoviča je nam vsem jasno, da gre tukaj neki zlo narobe. Če začnemo z zadevo farmacevtka, ki bi pomenila konec njegove politične poti, (pa so prisluhi zastarali in bili uničeni, "ker jih ni noben zahteval")....... da o Fursu ki jebe branjevke in tle pusti da zadeva zastara, no.

Pogledaš vprašalnik pri nalogi, no, to ni raven srednje šole ampak osnovne.

Zgodovina sprememb…

• odbrisalo: Samael ()

Pri tej nalogi je problem sam nivo in ne plagiatorstvo. Kot se je pisalo po dnevnem časopisju.

Mijič pa no, tisti ki ga zagovarjate, k je lih u nulo gradbenik, kot pravi, naj vam pride kaj zgradit. 8-)

Zgodovina sprememb…

nejclp je izjavil:

Se mi je zdelo. Da nekdo, ki ni sposoben niti celotnega citata najt na netu, tudi sicer trpi za kognitivno insuficienco.

Se mi je zdelo. Ad hominemm, namesto argumentov.
Nič novega za ... vemo koga.
Motiti se je človeško.

primoz4p je izjavil:

Seveda ne bo odstopil.

Seveda. Kaj pa drugega?
Predlagam, da ukinemo policijo* in enkrat na mesec (ali teden, po potrebi) v dnevniku objavimo apel vsem zločincem, da se prostovoljno predajo!

Ni da ni!

* in vse kar spada zraven
Motiti se je človeško.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

Kurzweil ::

Jaz se sprašujem, če je temu Borisu Mijiću sploh ime Boris.

Kakšno gnezdo retardiranih lažnjivcev in prevarantov. Kar me niti ne preseneča.

Bolj me preseneča, da kot narod še vedno gledamo to sranje... ti ljudje vodijo našo državo... folk je očitno obupal nad to državo... se pa sprašujem, kaj se mora v Sloveniji sploh še zgoditi, da nek poslanec odstopi, ker če Mijić ni večkrat presegel tega praga, potem ne vem, če smo kaj boljši, kot države 3. sveta, kjer vladajo neki tirani...

Daleč smo mi od severne Evrope, daleč... imamo takšen shithole, kot ga toleriramo oz. si ga zaslužimo.

Kolikor si kdaj želim, da ne bi bili del Balkana, smo žal še kako del te regije, mislim tudi po mentaliteti, korupciji in tendenci, da zavozimo svojo državo.

... saj lahko tudi obrneš: kdo za vraga pa voli take kljukce?
Motiti se je človeško.

MrStein je izjavil:

primoz4p je izjavil:

Seveda ne bo odstopil.

Seveda. Kaj pa drugega?
Predlagam, da ukinemo policijo* in enkrat na mesec (ali teden, po potrebi) v dnevniku objavimo apel vsem zločincem, da se prostovoljno predajo!

Ni da ni!

* in vse kar spada zraven

Tako je.
Če bi bili ustrezni organi hitri in učinkoviti, bila ustrezna zakonodaja (?), bi sedaj počitnikoval v zavodu, ki so ga njegovi delavci prepleskali.
Tako pa je ... debata o prostovoljnem odstopu ... ne vem, kdo je tu nor.

Prejel 1044 glasov v okraju Gornja Radgona.
Izvoljen v skladu pravil in zakonov.

Telbanc: te je kar triggeral ta "polepšan življenjepis" danes:D

https://www.rtvslo.si/svet/evropa/preis...

"Preiskava v BiH-u: do diplome tudi na bencinski črpalki
Ponarejene diplome je bilo s podkupnino mogoče pridobiti v petih dneh"

Stevo zadeve še ni komentiral. Upam da ne iščejo kako tako rešitev. 8-)

Zaj je treba pazit, da slučajno se ne zgodi še tole. In potem pač opravičilo, da mu je bilo nerodno, ker je "študiral v Bosni ali Srbiji".

Zgodovina sprememb…

Kurzweil ::

MrStein je izjavil:

... saj lahko tudi obrneš: kdo za vraga pa voli take kljukce?

V največji meri naiven in glup folk, ki na prvi žogo naseda na te krilatice, floskule in populizme... podobno kot pri raznih nazijih in podobni ljudje, ki ne najdejo svojega mesta in pozornosti v družbi... in seveda tudi tisti, ki imajo poln kuraz etabliranih strank, kot sta SDS in SD, od katerih je vsaka imela več kot dovolj priložnosti, da pokaže svoje, pa jim to do danes še ni uspelo, uspeva jim edino to, da razdvajajo narod, ki namesto, da bi skupaj gledal naprej, gleda leva in desno, kot je bilo temu tako več kot 100 let nazaj. Vmes se najde tudi kakšen, ki išče alternativo in je še malce naiven, torej tisti, ki je nasedal na rešitve nekih sredinskih strank v minulem obdobju in bil razočaran... overall, ponudba strank pri nas je debilna, ker jim je v vseh teh letih uspelo ljudi narediti tako apatične, da jih boli kuraz za politiko, tistih 30-40%, pa se dnevno krega in brani stališča levih in desnih strank... socialna omrežja so en fenomen, ki je pokazal, kako retardiran je v resnici narod oz. povprečen volivec. Obstali smo v enem drugem času... tisti iz nekih drugih časov volijo SD, nekateri Levico, tisti na drugem polu, tudi iz enih drugih časov, pa SDS, njihova alternativa pa NSI, za bolj pobožne in tiste, ki jih skrbi kapital, Resnica pa za tiste najbolj neumne, naivne in izgubljene...
««
17 / 18
»»