» »

16. vlada Republike Slovenije, Janez Janša (od 4. 6. 2026)

16. vlada Republike Slovenije, Janez Janša (od 4. 6. 2026)

Temo vidijo: vsi
««
9 / 11
»»

harmonkar9 ::

Utk je izjavil:

Se pravi če nekdo reče, da bi somalske črnce steral z bajoneti v morje, je to ok, ni rasist, ker ne misli slovenskih.

Ne samo, da misli slovenske Somalce, celo de facto vodja slovenske levakarske politike je, ne obešamo se domoljubi na neke marginalce.

Zgodovina sprememb…

krepelce ::

Utk je izjavil:

Se pravi če nekdo reče, da bi somalske črnce steral z bajoneti v morje, je to ok, ni rasist, ker ne misli slovenskih.

Kako bi tole interpretirala SDS:

"Utk je rekel, da bi Slovence, ki niso čisto bele polti steral z bajoneti v morje". To je pa že širjenje rasizma, Samael, boš kaj ukrepal??! :))

Utk, že razumeš?
Če koga zanima povezava SDSa in fašizma, je tule lepo utemeljeno:
https://slo-tech.com/forum/t807066/p8658061#p8658061

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: delavec44 ()

Utk ::

Jaz razumem da bi Kordiš steral z bajoneti v morje nekoga samo zato, ker dela in se ne strinja z oblastjo.

Utk je izjavil:

Jaz razumem da bi Kordiš steral z bajoneti v morje nekoga samo zato, ker dela in se ne strinja z oblastjo.

Saj bi jih ti tudi, Slovence, ki so malo bolj zapečeni iz plaže, bi teral v morje z bajoneti, kar za brezveze. Psiho!

Vidiš, kako preprosta je debata, če se človek posluži skrajno desničarskega stila, tako preprosta, da jo še volilec SDS z osnovnošolsko izobrazbo razume.

In se lahko zgraža nad tvojim naganjanjem slovencev z bajoneti v morje.

Za ostale, pogovarjava se o tem:

krepelce je izjavil:

Pa še o teranju z bajoneti v morje, Kordiš je pisal o Venezueli in sicer tole:

Kapitalistično kontrarevolucijo obrat do zadnjega beliča, nato pa z bajoneti sterat v morje. Pa naj plavajo do velikega brata v Miamiju. Brez rokavčkov.

---
Slovenska skrajno desna politika (predvsem stranka SDS) in nekateri mediji so izjavo kasneje preoblikovali, jo posplošili na celotno gospodarstvo ter jo začeli redno uporabljati kot očitek, da želi Kordiš slovenske podjetnike z bajoneti nagnati v morje.

Ma ne moreš verjet, kako se skrajna desnica zlaže na vsakem koraku. Prav goebbelsov način delovanja, laž ponavljajo dokler se ne prime.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: krepelce ()

Jaz sem bil sarkastičen, tvoj nizek iq pa tega ni pravilno povezal s Kordišem.

nejclp ::

Utk je izjavil:

Itak, če bi steral v morje samo somalske črnce, ne pa tudi avtohtonih slovenskih, potem to ni delitev glede na raso ampak glede na nacionalno pripadnost.

Utk je izjavil:

Jaz sem bil sarkastičen, tvoj nizek iq pa tega ni pravilno povezal s Kordišem.

Ja, zanimivo, da tvoj nizek iq ni povezal Kordišove izjave z Venezuelo.

In sem tvojemu nizkemu iqju serviral skrajno desničarsko sranje, na enak način, kot ste ga pripeli Kordišu.

nejclp je izjavil:

Utk je izjavil:

Itak, če bi steral v morje samo somalske črnce, ne pa tudi avtohtonih slovenskih, potem to ni delitev glede na raso ampak glede na nacionalno pripadnost.

Pusti, njegov nizek iq tega ne razume. Bolj je pomembno, da je rekel, da bi on steral vse od sonca rjave slovence v morje z bajoneti. NoraTV style.

Zgodovina sprememb…

Telbanc ::

Utk je izjavil:

https://necenzurirano.si/clanek/novice/...

"Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle"

"Dobrih dvanajst let pozneje, tik pred prvomajskimi prazniki, se je stečaj potihoma končal, okrožno sodišče v Mariboru pa je družbo izbrisalo iz poslovnega registra. Njeno premoženje, tudi deleže v številnih velikih slovenskih podjetjih, je bilo prodano. Kar ni bilo mogoče unovčiti, pa odpisano. Denarja je bilo premalo za poplačilo upnikov, ki so skupaj prijavili za več kot milijardo evrov zahtevkov. Nazaj so prejeli nekaj odstotkov denarja. Še bolj klavrn je epilog kazenskih postopkov in odškodninskih tožb proti nekdanjim vodilnim. Ti so eden za drugim padli."

Vemo mi, kako vi "delate"- , :D

Sam da mate priliko in zaj je ta kler spet ušel iz steklenice. Mate poln gobec levičarjev, sami ste pa še hujši, pehlepni kler....
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Sposobni desničarji ki jih nato rešujejo vsi od Vatikana naprej.

Na znanje, da ne bo slučajno kdo mislili, da so zaj na oblasti, "kaki vrhunski strokovnjaki aka operativci".

Propad Zvonov se šteje za največji finančni zlom v Samostojni Sloveniji. Sposobnost teologov (in "projektnih mamagerjev") kot vidimo je neskončna.

Zgodovina sprememb…

Telbanc je izjavil:

Sposobni desničarji ki jih nato rešujejo vsi od Vatikana naprej.

Na znanje, da ne bo slučajno kdo mislili, da so zaj na oblasti, "kaki vrhunski strokovnjaki aka operativci".

Propad Zvonov se šteje za največji finančni zlom v Samostojni Sloveniji. Sposobnost teologov (in "projektnih mamagerjev") kot vidimo je neskončna.

Uh, na ta fiasko sem pa že pozabil... pohlep Mariborskega Opus Dei... ;((

Kraševec je bil 2019 oproščen (wtf!), Vatikan pa ga je, klasika, umaknil v tujino. In zdaj te klerikalni cepci spet hočejo "dobro" Slovenskemu gospodarstvu,
s svojim interventnim zakonom. ;((

Zgodovina sprememb…

Gregor P ::

Pod prejšnjim režimom smo zatrli vse te ljudi, ki so razmišljali drugače, zato je danes težko najti dobre podjetnike oz. ljudi, ki znajo menedžirati, razumejo posel ipd. tudi profesorje ekonomije idr. (ki so še sad prejšnjega razumevanja sveta). V zadnjih 35 letih se je to malo popravilo, ampak izgubljenih desetletij se ne da povrniti kar čez noč; do nekje leta 2050 pa ni nam moralo uspeti tudi to.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

c3p0 ::

krepelce je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Squirrel je izjavil:

Skrajno leve ideologije zagovarjajo popolno odpravo kapitalizma, odpravo zasebne lastnine nad proizvodnimi sredstvi, plansko oz. centralno vodeno gospodarstvo, kolektivno lastnino, popolno revolucionarno preobrazbo družbe, itd.
V Sloveniji ni parlamentarne stranke, niti ene, ki bi se šla kaj takšnega. Graditi neko progresivno družbo, ki temelji na vzajemnosti in solidarnosti - nič skrajnega ni v tem.
Skrajno levo je samo vaš bebav odgovor, ko vam kdo pod nos vrže vaše zaostale klerofašistične idiotizme.

"Podjetnike z bajoneti naterati v morje", ali kako že je izjavil. Pa vabljenje podjetij, da zapustijo državo. Koliko mm od skrajne leve so take izjave?

Zdaj pa še naštej nekaj potez skrajne desnice, ki jo baje imamo.

Mi lahko poveš kdo je to rekel - "Podjetnike z bajoneti naterati v morje"? Namreč sem iskal po internetu, pa sem našel samo podtikanja skrajne desnice,
a ti to verjameš, da se je res zgodilo? Da te ni lastna strankarska propaganda, čisto "malo" nategnila.

MIHA KORDIŠ: Nikoli nisem dejal, da je potrebno podjetnike naterati z bajoneti v morje, to je čista laž in izmišljotina. Ampak SDS drugega kot laž in izmišljotino tako ne pozna.

Imaš tule bolj resno razdelano, kot neke brezvezne izjave:
https://slo-tech.com/forum/t807066/p865...

Mentalna gimnastika, ki jo moraš izvajati, da braniš svojega Kordiša, je na nivoju vsaj Lojzeta Kolmana v najboljših časih. Golobovih anti-gospodarskih prijemov nato nisi niti omenil, tako trdno si bil v stoji. Na koncu za piko na i še citiraš svoj klon.

No, nadaljuj, je prav zabavno.

delavec44 ::

Boštjančič tudi ni predlagal slovenskim podjetnikom, da naj odprejo firmo na hrvaškem, če jim tu kaj ni všeč?

c3p0 je izjavil:

Mentalna gimnastika, ki jo moraš izvajati, da braniš svojega Kordiša, je na nivoju vsaj Lojzeta Kolmana v najboljših časih. Golobovih anti-gospodarskih prijemov nato nisi niti omenil, tako trdno si bil v stoji. Na koncu za piko na i še citiraš svoj klon.

Ja, to vem, da je zate resnica mentalna gimnastika in raje verjameš lažem, ki jih veselo plasiraš naprej.

Zato pa si skrajni desničar, ker nisi najbolj pameten, neizobražen in kot tak, idealen material za manipuliranje s strani SDS.

delavec44 je izjavil:

Boštjančič tudi ni predlagal slovenskim podjetnikom, da naj odprejo firmo na hrvaškem, če jim tu kaj ni všeč?

In kaj je narobe s tem predlogom? Ti tudi lahko spokaš v ZDA, če ti tukaj kaj ni všeč. Si svoboden, pojdi tja, in se prepričaj, če je res tako
lepo kot sanjaš.

Ne boš pa iz Slovenije delal ZDA, na podlagi nekih anekdot o ZDA. Pojdi se najprej prepričati, če bi res rad živel v takem in, ko se prepričaš
in prijokaš nazaj, boš precej bolj ponižen v širjenju svojega "globokumja".

Pa še c3p0 in Utk vzami sabo, se bosta lepo imela, miljarderja bosta čez noč. Pa še samo za eno letalsko karto bo treba plačat.

Zgodovina sprememb…

mirator ::

Gregor P je izjavil:

Pod prejšnjim režimom smo zatrli vse te ljudi, ki so razmišljali drugače, zato je danes težko najti dobre podjetnike oz. ljudi, ki znajo menedžirati, razumejo posel ipd. tudi profesorje ekonomije idr. (ki so še sad prejšnjega razumevanja sveta). V zadnjih 35 letih se je to malo popravilo, ampak izgubljenih desetletij se ne da povrniti kar čez noč; do nekje leta 2050 pa ni nam moralo uspeti tudi to.
Jaz se s tem ne strinjam. Mene prejšnji režim ni nič zatrl. Trikrat sem bil kandidiran za novega člana ZK in trikrat sem ga zavrnil. Prvič v internatu srednji šoli, drugič pri služenju v JNA in tretjič v firmi, kjer sem se zaposlil. Pa sem kljub temu vodil takratni sindikat, bil predsednik DS in celo bil na delovnem mestu s posebnimi pooblastili. Pa ves čas nisem čutil ne šikaniranja ne kakšnega političnega pritiska. Res pa me je v prejšnjem režimu izredno motila uravnilovka in pa seveda pritisk na obrtnike (to sicer vem iz pripovedovanja obrtnikov s katerimi sem posloval).
Bolj pa sem čutil nekakšen prezir, ker tudi vernik nisem bil (nisem tudi ne sedaj).

nejc_nejc ::

Kakorkoli obračate cca 50 let fali.....

mirator je izjavil:

Gregor P je izjavil:

Jaz se s tem ne strinjam. Mene prejšnji režim ni nič zatrl. Trikrat sem bil kandidiran za novega člana ZK in trikrat sem ga zavrnil. Prvič v internatu srednji šoli, drugič pri služenju v JNA in tretjič v firmi, kjer sem se zaposlil. Pa sem kljub temu vodil takratni sindikat, bil predsednik DS in celo bil na delovnem mestu s posebnimi pooblastili. Pa ves čas nisem čutil ne šikaniranja ne kakšnega političnega pritiska. Res pa me je v prejšnjem režimu izredno motila uravnilovka in pa seveda pritisk na obrtnike (to sicer vem iz pripovedovanja obrtnikov s katerimi sem posloval).
Bolj pa sem čutil nekakšen prezir
, ker tudi vernik nisem bil (nisem tudi ne sedaj).

Prvi znaki šizofrenije?

krepelce je izjavil:

In kaj je narobe s tem predlogom?

Marsikaj je narobe s tem predlogom. Me pa ne čudi, da se delaš, da ne razumeš kaj. Potem pa v isti sapi pišeš, da je Janša kriv, da zaostajamo za Hrvati. Rešitev je sigurno, da jim pošljemo še več uspešnih podjetnikov.

FireSnake ::

krepelce je izjavil:

In kaj je narobe s tem predlogom?

Da zmanjka za socilano državo in tvojo socialko.
In vse ostalo, kar se napaja iz tega naslova.

In s tem vprašanjem dokazuješ, da si ekstremistični levičar. Uspešne ljudi hočeš pokazati, kot sovražnike naroda. So pa ti ljudje motor vsega, kar lahko danes uživamo.

Edit: vidim, da so me že prehiteli. A dvomim, da boš razumel.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

mirator je izjavil:

Gregor P je izjavil:

Prvi znaki šizofrenije?
To, da se ne strinjam z izjavo s katero se ti strinjaš, je zate začetek shizofrenije? Ali to, da opišem svoj pogled.
Se mi zdi, da vročina načenja tudi tvoje trolanje.

tzpods ::

tzpods je izjavil:

Kak je ta Kordis en model res... zalostno...
"Miha Kordiš, ki bi podjetnike nateral z bajoneti v morje, med sejo kjer so govorili o ohlajanju gospodarstva, postal tako lačen, da je moral na burek"

Še en, ki je tako neumen, da je nasedel skrajno desničarski propagandi:

krepelce je izjavil:

Zanimivo, tudi mit o naganjanju podjetnikov iz države je čista laž skrajne desnice.

Ko so posamezni znani slovenski podjetniki (npr. Igor Akrapovič ali Ivo Boscarol leta 2018) ob oblikovanju koalicijske pogodbe Šarčeve vlade (kjer je sodelovala Levica) javno opozorili, da bodo zaradi napovedanih davčnih obremenitev dobička selili podjetja ali kapital v tujino, je Kordiš to označil za "kapitalistično izsiljevanje".

Kordiš in stranka Levica sta takrat zavzela stališče, da država ne sme popuščati podjetniškim pritiskom. Njihov argument je bil, da če katero podjetje zaradi pravičnejših davkov res želi oditi, naj pač gre, saj "tovarn in delavcev ne morejo odnesti s seboj", država pa bi lahko v takih primerih proizvodnjo podržavila ali jo predala v upravljanje delavcem (delavsko zadružništvo).

Pa še o teranju z bajoneti v morje, Kordiš je pisal o Venezueli in sicer tole:

Kapitalistično kontrarevolucijo obrat do zadnjega beliča, nato pa z bajoneti sterat v morje. Pa naj plavajo do velikega brata v Miamiju. Brez rokavčkov.

---
Slovenska skrajno desna politika (predvsem stranka SDS) in nekateri mediji so izjavo kasneje preoblikovali, jo posplošili na celotno gospodarstvo ter jo začeli redno uporabljati kot očitek, da želi Kordiš slovenske podjetnike z bajoneti nagnati v morje.

Ma ne moreš verjet, kako se skrajna desnica zlaže na vsakem koraku. Prav goebbelsov način delovanja, laž ponavljajo dokler se ne prime.

mirator je izjavil:

Utk je izjavil:

mirator je izjavil:

Gregor P je izjavil:

Prvi znaki šizofrenije?
To, da se ne strinjam z izjavo s katero se ti strinjaš, je zate začetek shizofrenije? Ali to, da opišem svoj pogled.

Ne strinjaš se s tem, da so zatirali obrtnike, podjetnike, strinjaš se pa s tem, da so jih prezirali in ovirali.

tzpods je izjavil:

Kak je ta Kordis en model res... zalostno...
"Miha Kordiš, ki bi podjetnike nateral z bajoneti v morje, med sejo kjer so govorili o ohlajanju gospodarstva, postal tako lačen, da je moral na burek"

Res je še bolj žalostno, da se je skoz lagalo, kako lih da ne bo gospodarstvo crknilo, pa še zmeraj laufa na steroidih. Vse dokazano z statističnimi podatki.

Seveda kapitalisti jokcajo, da bojo lih zaj propadli, samo banke recimo pa so mele 1.2 milijarde dobička, po dajatvah, ki so ble smešnih 39 milijonov. Raja pa je not zmetala 4 milijarde za sanacijo, da se lah zaj preseravajo.

Po tem, kar se je dogajalo pred volitvami in ob uvedbi minimalne plače jurja, in obvezne bočićnice, ko so kapitalisti peli jeremijske žalostinke, ko so mogli dat tisti drobiž....

lahko rečemo, da je postalo laganje v Sloveniji cenjeno in zaželjeno.

Ob tem privatniki zlo cenijo subvencije in državno pomoč, ko je treba to vrnit skozi davke, pa raje dve luknje v koleno.

Sicer podpiram selitev podjetij na Hrvaško, pol naj pa še proizvode tam prodajajo....8-) Naš trg pa naj potem pustijo pri miru. Če se gremo Trumpove manire.

Če kdo misli da se podjetniki ovirajo, naj odpre podjetje na Hrvaškem.....tam tečeta med in mleko. Ihaha, sploh po zadnjih spremembah davčne zakonodaje.

Zgodovina sprememb…

Squirrel ::

Utk je izjavil:

mirator je izjavil:

Utk je izjavil:

mirator je izjavil:

Gregor P je izjavil:

Prvi znaki šizofrenije?

Ne strinjaš se s tem, da so zatirali obrtnike, podjetnike, strinjaš se pa s tem, da so jih prezirali in ovirali.

Jaz sem njegovo pisanje razumel, kot da po njegovem ni bilo nič tako drastičnega, kot se danes skuša predstaviti, da pa seveda ni bilo nikoli idealno. Pa tudi jutri ne bo.

Če bi tako zatirali podjetnišvo, ne bi bili na robu z delovno silo.

Mamo 40.000 brezposelnih. Od teh je okoli 4000 na vlakcu. Tko da je številka še nižja. Od 36.000 jih je 15.000 nezaposljivih. In pridemo na okoli 20.000.

Jaz sem njegovo pisanje razumel, kot da po njegovem ni bilo nič tako drastičnega, kot se danes skuša predstaviti, da pa seveda ni bilo nikoli idealno. Pa tudi jutri ne bo.

Da se je privatnike (pa še koga drugega) zatiralo ni neka skrivnost. Vsi normalni so vedeli, da je to norost. Večina jih je bila tiho, manjšina je pa bolj ali manj glasno protestirala in je zato morala it kam drugam. Da danes tisti, ki so bili tiho v udobni službi, govorijo da ni bilo tako hudo, je perverzno. Se je kdaj kot predsednik delavskega sveta oglasil, da ni prav da so vsi enako plačani, če nekateri delajo bolje in več? Kot sindikalist, da ni prav da so lenuhi enako plačani kot tisti, ki delajo?

Dvomim. Ker ne glede kaj je mislil sam, je vedel da se tako v tistem sistemu ne sme mislit. Kako potem to ni zatiranje drugače mislečih? Normalno, tiste, ki so bili tiho, niso zatirali. Če bi se oglasil, ga pa bi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Utk je izjavil:

Da se je privatnike (pa še koga drugega) zatiralo ni neka skrivnost. Vsi normalni so vedeli, da je to norost. Večina jih je bila tiho, manjšina je pa bolj ali manj glasno protestirala in je zato morala it kam drugam. Da danes tisti, ki so bili tiho v udobni službi, govorijo da ni bilo tako hudo, je perverzno. Se je kdaj kot predsednik delavskega sveta oglasil, da ni prav da so vsi enako plačani, če nekateri delajo bolje in več? Kot sindikalist, da ni prav da so lenuhi enako plačani kot tisti, ki delajo?

Dvomim.

Daj ne nakladi, mama od sošolca je bila ena od najbolj uspešnih slovenskih podjetnic v 80tih, nobenih težav ni imela. Je bil davek višji, to je bilo pa tudi to.

Mogoče ste teh zatiranj vajeni na štajerskem koncu ampak tam itak zatirate še eden drugega, iz čiste fovšije. Pač spet lažeš in nakladaš.

Samo še čakam, da boš povedal, kako se je vernike zatiralo, ko je babica hodila na mašo vsako soboto (ali nedeljo, nimam blage, kdaj se ta mazaštva
izvajajo), pa ni bilo popolnoma nobenega problema za kogarkoli.

Zgodovina sprememb…

Aha. Ena. Kolk podkupnin je podelila za to? Danes imaš v razredu 10 fotrov in mam privatnikov. Ne enega v 6 letih šolanja kot si ga ti opravil.

enavlaka ::

Telbanc je izjavil:

Mamo 40.000 brezposelnih. Od teh je okoli 4000 na vlakcu. Tko da je številka še nižja. Od 36.000 jih je 15.000 nezaposljivih. In pridemo na okoli 20.000.

Od teh 40.000 jih je 20.000 (delnih) invalidov in tistih z dolgotrajnimi bolniškami. 10.000 na porodniški in so dobile nogo, 10.000 pa pripadnikov raznih etničnih skupnosti in nogirani tuji delavci. Realno nekih brezposelnih ni, čeprav šefi brundajo, da čakajo pred firmo.

Mato989 ::

krepelce je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Ja, to vem, da je zate resnica mentalna gimnastika in raje verjameš lažem, ki jih veselo plasiraš naprej.

Zato pa si skrajni desničar, ker nisi najbolj pameten, neizobražen in kot tak, idealen material za manipuliranje s strani SDS.

delavec44 je izjavil:

In kaj je narobe s tem predlogom? Ti tudi lahko spokaš v ZDA, če ti tukaj kaj ni všeč. Si svoboden, pojdi tja, in se prepričaj, če je res tako
lepo kot sanjaš.

Ne boš pa iz Slovenije delal ZDA, na podlagi nekih anekdot o ZDA. Pojdi se najprej prepričati, če bi res rad živel v takem in, ko se prepričaš

Pa še c3p0 in Utk vzami sabo, se bosta lepo imela, miljarderja bosta čez noč. Pa še samo za eno letalsko karto bo treba plačat.

Lahko pol tudi tebi recemo da ce ti kaj z obdavcitvijo nepremicnin ni vsec spokaj tam kjer je bojda visja????
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

enavlaka je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Od teh 40.000 jih je 20.000 (delnih) invalidov in tistih z dolgotrajnimi bolniškami. 10.000 na porodniški in so dobile nogo, 10.000 pa pripadnikov raznih etničnih skupnosti in nogirani tuji delavci. Realno nekih brezposelnih ni, čeprav šefi brundajo, da čakajo pred firmo.

Realno je brezposelnih malo več kot prijavljenih na zavod za zaposlovanje. Od kje si sedaj še invalide privlekel...

15.000 je takih ki res nočejo delat. Ne gre za invalide. Gre za tiste, ki majo socialni turizem v Sloveniji, večina domačih turistov. Sem spadajo vaški in mestni pijančki, narkomani, lenuhi, delomrzneži, taki ki bi delali le za 3 jurje neto in zato izvajajo glumo na razgovorih in ostali sovražniki kapitalistov, ki si jim zdi življenje prekratko da bi zraven še delali.... 8-) Invalidi so zaposljivi, z omejitvami. In seveda tud v statistiki. Kolk je men poznano so pijančke in narkomane z zavoda letos pišiljali v DOS in za OA, to pa je brez komentarja. Oziroma lah dodam, da je šlo zato da jih losajo z turizma.

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

Dvomim. Ker ne glede kaj je mislil sam, je vedel da se tako v tistem sistemu ne sme mislit. Kako potem to ni zatiranje drugače mislečih? Normalno, tiste, ki so bili tiho, niso zatirali. Če bi se oglasil, ga pa bi.

Trolaš nekaj na pamet.
Privatnike se ni tako hudo zatiralo, kot ti namiguješ. Kar nekaj jih je bilo, ki so si ustvarili visok standard sploh glede na zaposlene v udobnih službah.
Kot predsednik DS in kot nečlan ZK, sem si ob glasovanju dovolil, odsloviti direktorja iz sejne sobe. Kot predsednik sindikata sem preprečil, da bi zaradi ene napake, sodelavec izgubil službo. Če pa misliš, da je lahko posameznik spreminjal družbo, potem si pa kralj trolov.
Pa kar nekaj v svoji glavi insinuiraš. Kje piše, da se nikoli nisem oglasil, če se je koga šikaniralo ali po tvoje zatiralo.
Kaj si pa ti v tistih časih delal oz. naredil?

Mato989 je izjavil:

krepelce je izjavil:

c3p0 je izjavil:

delavec44 je izjavil:

lepo kot sanjaš.

Lahko pol tudi tebi recemo da ce ti kaj z obdavcitvijo nepremicnin ni vsec spokaj tam kjer je bojda visja????

Zakaj že, saj jaz tudi manj plačam, in to veliko manj kot ti na tvoje usrano poverbano stanovanje. V prihodnosti, se mi bo pa še bolj splačalo.

Samo jaz nisem tako pokvarjen kot ti, da bi zaradi tega, da jaz malo manj plačam, podpiral ljudi, ki pa bodo plačali manj stotisočake.

A veš, ker denar ni vse, razen, če ga tako kot ti, nimaš.

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

Danes imaš v razredu 10 fotrov in mam privatnikov. Ne enega v 6 letih šolanja kot si ga ti opravil.

Mogoče na Hrvaškem, kamor vsi privatniki bežimo pred levaki. V skrajno levakarski Sloveniji, ki jo skrajni levaki uničujejo 30 let na 45 let podlage, gotovo ne. Res pa smo se ta mesec začeli uspešni domoljubni podjetniki vračati zaradi Gospoda Janše.

delavec44 je izjavil:

enavlaka je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Realno je brezposelnih malo več kot prijavljenih na zavod za zaposlovanje. Od kje si sedaj še invalide privlekel...

Tudi invalid lahko dela, če hoče. Res je pa, da kar 690000 odraslih slovenskih lenuhov noče delat. Kako naj ob takih lenuhih uspešni domoljubni podjetniki gradimo gospodarstvo? Potem nas še pa Boštjančič nažene. Težko nam je.

Zgodovina sprememb…

Telbanc je izjavil:

Sicer podpiram selitev podjetij na Hrvaško

Ljudje, vidite? Ekstremistična levica podpira selitev podjetij v tujino.
Več ni treba povedati (in razlagati, čemu to ni v redu).

FireSnake je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Seveda podpiram, ko vsi pravite, da je tam luštno, pogoji za podjetja so menda fantastični, delavci prvih 6 mesecev delajo zastojn, pri nas pa le tri (aka poslanec Mijič), sploh pa ko mate bonus..zaj ko se lah še kopate in opazujete prelepe ukrajinke ki so zaj tam..... In zakaj vam ne bi želel vse najlepše pri poslovanju in najslajše.?? 8-)

Telbanc je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Seveda podpiram, ko vsi pravite, da je tam luštno, pogoji za podjetja so menda fantastični, delavci prvih 6 mesecev delajo zastojn, pri nas pa le tri (aka poslanec Mijič), sploh pa ko mate bonus..zaj ko se lah še kopate in opazujete prelepe ukrajinke ki so zaj tam..... In zakaj vam ne bi želel vse najlepše pri poslovanju in najslajše.?? 8-)

Kako si drznete levaki to na glas reči? Saj si kot Boštjančič ali Kordiš! Če nas skrajni levaki ne boste nehali naganjat na Hrvaško, bomo uspešni domoljubni podjetniki šli na Hrvaško!

Zgodovina sprememb…

harmonkar9 je izjavil:

Telbanc je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Kako si drznete levaki to na glas reči? Saj si kot Boštjančič ali Kordiš! Če nas skrajni levaki ne boste nehali naganjat na Hrvaško, bomo uspešni domoljubni podjetniki šli na Hrvaško!

Točno tako, ne tako kot veliki gospod Janša, ki vam bo prepovedal iti na Hrvaško in vas zato preganjal, mučil in ustrelil, kot vsak spodoben totalitarnež.

Če vam slučajno uspe priti na počitnice na Hrvaško priti letos, je to zgolj slučaj, naslednje leto boste dobili odlok, kje lahko počitnikujete!

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

krepelce je izjavil:

Mato989 je izjavil:

krepelce je izjavil:

c3p0 je izjavil:

delavec44 je izjavil:

lepo kot sanjaš.

Zakaj že, saj jaz tudi manj plačam, in to veliko manj kot ti na tvoje usrano poverbano stanovanje. V prihodnosti, se mi bo pa še bolj splačalo.

Samo jaz nisem tako pokvarjen kot ti, da bi zaradi tega, da jaz malo manj plačam, podpiral ljudi, ki pa bodo plačali manj stotisočake.

Popolnoma si zgresil moje bistvo

Posiljanje ljudi v drugo drzavo ker bi nekaj drugace kot vi pomeni da lahko hrete tudi vi to je vse

Ce nekofa posiljas drugam ker hoce nizje davke potem je enako fer da hres ti ce bi rad visje...

Se pravi defakto po tej logiki ne smemo nic spreminjat ampak bi se vsak moral selit kamor mu pase
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

krepelce je izjavil:

Točno tako, ne tako kot veliki gospod Janša, ki vam bo prepovedal iti na Hrvaško in vas zato preganjal, mučil in ustrelil, kot vsak spodoben totalitarnež.

Če vam slučajno uspe priti na počitnice na Hrvaško priti letos, je to zgolj slučaj, naslednje leto boste dobili odlok, kje lahko počitnikujete!

Pravi domoljub ne hodi na Hrvaško na počitnice, ampak kvečjemu samo podjetniško beži pred levaki. Najbolj domoljubna počitniška destinacija bo letos Muzej slovenske osamosvojitve, pa še gospod Vrtovec bo zato imel manj gužve na cestah, da bo lahko delal (predvsem ponoči).

Zgodovina sprememb…

Mato989 je izjavil:

krepelce je izjavil:

Popolnoma si zgresil moje bistvo

Posiljanje ljudi v drugo drzavo ker bi nekaj drugace kot vi pomeni da lahko hrete tudi vi to je vse

Ce nekofa posiljas drugam ker hoce nizje davke potem je enako fer da hres ti ce bi rad visje...

Se pravi defakto po tej logiki ne smemo nic spreminjat ampak bi se vsak moral selit kamor mu pase

Reci raje, da nisi imel bistva. Nihče ni nikogar pošiljal nikamor, enako kot v tudi Kordiševem primeru, so se samo strinjali z podjetniško odločitvijo,
da gredo na Hrvaško, če želijo. Ker imamo politiko nepogajanja z izsiljevalci, teroristi in podobno sodrgo...

Je pa skrajna desnica, iz tega naredila show, zaradi katerega je pa kakšen retardiran podjetniški idiot, zares šel na Hrvaško.

Po drugi strani, pa tako tebe, kot delavca44, Utkja in c3p0 pozivam, da greste na ekskurzijo v ZDA, za kakšno leto ali dve, da plastično prikažete,
kako boste z nižjimi davki (ob tem, da morate vse kar je v Sloveniji pokrito z davki, plačati), postali uspešni miljarderji, ne pa samo blebetave
zgube, kar ste zdaj, "zaradi visokih davkov".

Samo ne samomorov delat, ko treščite ob realnost, saj se lahko vrnete v Slovenijo, kjer imamo socialno državo in imamo tudi mentalne invalide radi.

Zgodovina sprememb…

Kje piše, da se nikoli nisem oglasil, če se je koga šikaniralo ali po tvoje zatiralo.

Šikaniralo se je tiste, ki so več delali in bi bilo prav da tudi več zaslužijo. Si se oglasil kdaj, da bi si nekdo na isti poziciji zaslužil večjo plačo kot nekdo drug, ki dela slabše?
Kako potem lahko rečeš, da si "drugače razmišljal" kot drugi, pa zarad tega nisi bil šikaniran.

Jaz takrat hvala bogu nisem nič delal, ker sem bil otrok. Če bi delal, pa tudi ne bi nič delal, ker bi toliko kot drugi naredil v pol ure.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Utk je izjavil:

Jaz takrat hvala bogu nisem nič delal, ker sem bil otrok.

Seveda nisi, pa tudi učil se nisi ali bral knjige. Se vidi na kilometer. Predvidevam, da si kradel po trgovinah? Bi marsikaj razložilo...

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

https://www.24ur.com/novice/slovenija/v...

"Javna podpora Stevanovićeve Resnice po aferi neplačevanja delavcev njihovega poslanca Borisa Mijića stagnira (3,1 odstotka), medtem ko Demokrati Anžeta Logarja še naprej tonejo. Podpira jih manj kot 3 odstotke vprašanih (2,8 odstotka), kar je le za las več kot neparlamentarne Pirate (2,5 odstotka). Podpora ostalih strank je razdrobljena v dobrih 4 odstotkih (4,4 odstotka)."

Zmešano desno hunto podpira vedno manj ljudi. :))

Resni.ca in Demokrati rauss...8-)

Zgodovina sprememb…

Telbanc je izjavil:

"Javna podpora Stevanovićeve Resnice po aferi neplačevanja delavcev njihovega poslanca Borisa Mijića stagnira (3,1 odstotka), medtem ko Demokrati Anžeta Logarja še naprej tonejo. Podpira jih manj kot 3 odstotke vprašanih (2,8 odstotka), kar je le za las več kot neparlamentarne Pirate (2,5 odstotka). Podpora ostalih strank je razdrobljena v dobrih 4 odstotkih (4,4 odstotka)."

No ja, pa ne pozabiti, da ima vlada 40% podporo, kjer ima največ podpore med strankami SDS - SDS ima največ podpore med osebami z OŠ ali manj

Zgodovina sprememb…

krepelce je izjavil:

Telbanc je izjavil:

No ja, pa ne pozabiti, da ima vlada 40% podporo, kjer ima največ podpore SDS: SDS ima največ podpore med osebami z OŠ ali manj

"Aktualna ministrska ekipa mandat začenja z 38,5-odstotno podporo volivcev. To je občutno manj kot prejšnja Golobova vlada, ki je ob nastopu uživala več kot polovično podporo javnosti (53,1 odstotka). In tudi manj kot 3. Janševa vlada, ki jo je v štartu podpiralo dobrih 45 odstotkov anketiranih (45,4 odstotka)."

38,5% če smo natančni. Vidiš, da se pozna da so takoj zagrabli "za delo". Narod takoj nagradi "uspešno delo". Tko ko so nagradili takoj Demokrate in Resni.co.

Zaj vprašanje, kaj bo, če se bo tole nadaljevalo, ker verjetno se bo. Kdo bo prvi zagrabil padalo. Treba je namreč omenit, da za Stevota in Anžeta je že poskrbljeno, ostali pa "kud koji mili moji ".

Zgodovina sprememb…

Telbanc je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Zelo dobro, da si se razgalil, da podpiraš ekstremistične ideje.

Sploh v luči tega, da se nemška avto industrija ohlaja:
https://siol.net/avtomoto/novice/volksw...

Jaz imam polno rit vsega, kupujem drugo nepremičnino.
Za vas, nizko izobražene, pa ne vem, če bo tako rožnato.

Ti se še kar smej odhodom firm in zganjaj fovšijo, kakšni so profiti.
Bomo videli, kako dolgo še.

Za vas, ekstremiste, je vsaka firma, ki dela z dobičkom, razredni sovražnik.

Zgodovina sprememb…

««
9 / 11
»»