Forum » Loža » 16. vlada Republike Slovenije, Janez Janša (od 4. 6. 2026)
16. vlada Republike Slovenije, Janez Janša (od 4. 6. 2026)
Temo vidijo: vsi
mirator ::
No, pa gre pri meni SIOL zopet za nedoločen čas, med zapuščene medije.
Ponavadi, zjutraj med pitjem kave, preletim MMC, SIOL in 24ur. In ko vklopim SIOL, se mi kava v grlu zatakne. Čez cel zaslon se prikaže faca Jančiča. In to se bo dogajalo vsak dan, vse dokler ne pride do novih volitev.
Ponavadi, zjutraj med pitjem kave, preletim MMC, SIOL in 24ur. In ko vklopim SIOL, se mi kava v grlu zatakne. Čez cel zaslon se prikaže faca Jančiča. In to se bo dogajalo vsak dan, vse dokler ne pride do novih volitev.
harmonkar9 ::
Ne lažite, levaki. Niso uranotežili samo z gospodom Janšičem, ampak tudi z gospodom Turkom in verjetno levake pometali ven, tako da bo izbira spet pestra:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
Telbanc ::
Ravnokar gledam novice o vsesplošnih demostracijah v Albaniji in Srbiji zaradi korupcije.
Ni mi jasno, zakaj se pri nas ne demonstrira? Kradejo nam na vsakem koraku. Od 10% do Litostrojske in vse vmes, pa še posneto imamo. Da ne omenjam astronomskih cen nepremičnin in višanja javnega dolga. Res mi ni jasno.
Ni mi jasno, kako da ne razumeš situacije?
Kdo bo v tej vročini demonstriral ali se vozil kolo? LOL.
Počakaj na konec poletja, da zapiha hladnejši vetrič in bo znosnih 25 stopinj.
Včeraj spet folk postavljal posnetke gradbišča pri Postojni. Ob 7 zjutraj vse prazno, stroji so sicer bili tam. Je več posnetkov, ki kažejo na to, "da se tam res dela le ponoči":
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
mirator ::
harmonkar9 je izjavil:
Ne lažite, levaki. Niso uranotežili samo z gospodom Janšičem, ampak tudi z gospodom Turkom in verjetno levake pometali ven, tako da bo izbira spet pestra:
A zdaj na še na slo tech gledam narcisoide? Sicer razlika med Janč(š)ičem in Turkom je ta, da je odgovoren, katera slika bo prikazana, Janč(š)ič.
Ker te kot odličnega trola (če se s tem ne strinjaš, je tvoj problem) spoštujem, bi te prosil za tvojo definicijo "domoljuba". Namreč jaz sem izreden domoljub ampak me s tvojimi poimenovanji domoljubov, res begaš.
nejclp ::
Ravnokar gledam novice o vsesplošnih demostracijah v Albaniji in Srbiji zaradi korupcije.Ker bi bili v prvi vrsti demonstracij "lopovi" ... em... "Zoran", "Dominika', "Emilija' pa "NVO mafija", ki bi protestirali proti kriminalu selitve ministrstev pa proti onememogočanja uboge Tanje F.
Ni mi jasno, zakaj se pri nas ne demonstrira?
To je pa super, da si nas levake opozoril, da moramo na kolesa in protestirat. Sami se tega ne bi spomnili. Vidim, da so tvoji že aktivni:https://youtube.com/shorts/r4FDcpgR1PI?...
plus, Tanja F ni uboga, se bo že znašla, ubogi je tvoj maščevalni kalimero janša in mentalni bankrotiranci na desnici, ki ga častite.
Z Litijsko naj se NPU ukvarja, policija in tožilstvo. Plus, pa kolk sta vidva stara, da take infantilnosti ven mečeta? Jezuskristus.
Sej se ukvarjajo, pa ni nič. Zato je prav, da se lumpi pogrizejo med seboj.
Ne, ni prav, ker se grizejo na škodo Slovenije.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejclp ()
bbbbbb2024 ::
O, lej desnjakarske domače izdajalce. Spet.
https://www.24ur.com/novice/slovenija/p...
Kaj ima Slovenija od tega, da Fajonka dobi ekstremno dobro plačano službo za nič dela? In če ne podpiraš Fajonke, si izdajalec?
A ni rekla, da bo šla nazaj na RTV v službo?
Slovenija je v preteklosti donirala v Sahel regijo, več kot se zdi smiselno in sploh potrebno. Kaja Kallas je dala to službo slovenski predstavnici, ker je Slovenija dala denar za to. Fajonka si je mislila, da je tam konkurenca relativno majhna, pa da se ona stisne skozi to ključavnico. Malo jo je timing zajebal, če bi se to zgodilo preden je bila vlada oblikovana, bi Fajonka ušla.
Kaj bi Slovenija imela in delala v Sahel regiji, res ne vem. Sigurno to ni jedrna Evropa, o kateri je Fajonka imela toliko za povedati.
Interesi Slovenije bi bili kje drugje, v Sahel regiji pa sigurno ne. Samo za kakšno drugo regijo, recmo Južno Ameriko, to pa je ohoho konkurence. Vsako regijo pa je potrebno poznati. Fajonka sicer ni znana kot najbolj bistra, zna pa govoričiti in nič povedati.
Ne vem, če jo služba na RTV še čaka. Pa tudi sicer. RTV se bori s plačami.
in oglasi se največji genijalc na slotechu, ki je napovedoval Logarju 20%. Kitajci niso debili. Vlagajo.
Niger - eden najpomembnejših partnerjev Kitajske v regiji. Kitajska podjetja vlagajo v naftna polja Agadem, gradnjo naftovoda do Benina, rafinerijo ter drugo energetsko infrastrukturo.
Mali - naložbe v ceste, telekomunikacije, javne zgradbe in rudarski sektor.
Burkina Faso - po obnovitvi diplomatskih odnosov leta 2018 se je povečalo sodelovanje na področju infrastrukture, zdravstva in razvoja.
Čad in Mavretanija - kitajska podjetja sodelujejo pri energetskih, rudarskih in infrastrukturnih projektih.
Ob zavedanju, da kršim forumska pravila, bom tole izjavil prvič in upam zadnjič: Pizda si debil.
Niger - eden najpomembnejših partnerjev Kitajske v regiji. Kitajska podjetja vlagajo v naftna polja Agadem, gradnjo naftovoda do Benina, rafinerijo ter drugo energetsko infrastrukturo.
Burkina Faso - po obnovitvi diplomatskih odnosov leta 2018 se je povečalo sodelovanje na področju infrastrukture, zdravstva in razvoja.
Čad in Mavretanija - kitajska podjetja sodelujejo pri energetskih, rudarskih in infrastrukturnih projektih.
Ob zavedanju, da kršim forumska pravila, bom tole izjavil prvič in upam zadnjič: Pizda si debil.
in oglasi se največji genijalc na slotechu, ki je napovedoval Logarju 20%. Kitajci niso debili. Vlagajo.
Grdo od tebe, sicer. Meni je sicer žal, da Logar ni dobil več, ampak se ne pritožujem.
Kar se tiče Sahel, če bi evre vrgli v kurilnico evrov, bi vsaj toploto dobili ven. Ko jih pa damo Sahel, ne dobimo nič.
To je realna slika Sahel:
Tam, kjer je količkaj bogastva, so bodisi ruski plačanci ali francoski plačanci.
Saj razumeš, ko je kje zagustilo, so poklicali Tujsko legijo, nekateri samooklicani avtokrati kličejo Wagner grupo, ki pa izgublja grip, ker nima več baze v Siriji, v Libiji pa je pod vprašanjem vsae skupaj.
Priložnosti nedvomno so, samo moraš imeti dosti denarja, znati francosko, imeti tujsko legijo zadaj in nasploh moraš kar malo biti pokvarjen. Sahel je bilo tipično francosko vplivno območje, a Francozi so zmanjšali dotok denarja, imajo težave z ruskimi plačanci in nasploh jih domačini ne marajo preveč.
Fajonka nima za burek.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bbbbbb2024 ()
bbbbbb2024 je izjavil:
Grdo od tebe, sicer. Meni je sicer žal, da Logar ni dobil več, ampak se ne pritožujem.
Seveda ti je žal, ker se je izkazalo, da pojma nimaš.
bbbbbb2024 je izjavil:
Fajonka nima za burek.
Očitno ma, če so jo izbrali za predstavnico EU v Sahelu. Ti nimaš za une zažgane ostanke, ki ostanejo na pladnju, kjer se je burek pekel.
Zgodovina sprememb…

mtosev ::
Upam, da Fajonova dobi službo.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
MrStein ::
"Plača je osnovna delavska pravica, osnovna pravica človeka, ki je delal. Nekaj povsem novega pa je, da moraš za plačo priti v parlament in ...," je bil kritičen Mesec.*
A ima kdo preostanek tega govora?
* https://www.rtvslo.si/slovenija/poslane...
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
bbbbbb2024 je izjavil:
bbbbbb2024 je izjavil:
Fajonka nima za burek.
Očitno ma, če so jo izbrali za predstavnico EU v Sahelu. Ti nimaš za une zažgane ostanke, ki ostanejo na pladnju, kjer se je burek pekel.
No, glej. Odločanje so prekinili. Fajonka bi se morala sestati z vlado RS, ter videti, kaj lahko ponudi. Verjetno jih ni niti kontaktirala. Ker recimo zunanji minister je zanikal podporo, ker je nekdo vrgel bombico, da ZM podpira Fajonko.
Ne verjamem, da bo ona dobila to pozicijo. Možno sicer je, da ji vlada RS da zeleno luč, a zdaj je Fajonka kar zavozila.
bbbbbb2024 je izjavil:
bbbbbb2024 je izjavil:
bbbbbb2024 je izjavil:
Fajonka nima za burek.
No, glej. Odločanje so prekinili. Fajonka bi se morala sestati z vlado RS, ter videti, kaj lahko ponudi. Verjetno jih ni niti kontaktirala. Ker recimo zunanji minister je zanikal podporo, ker je nekdo vrgel bombico, da ZM podpira Fajonko.
Ne verjamem, da bo ona dobila to pozicijo. Možno sicer je, da ji vlada RS da zeleno luč, a zdaj je Fajonka kar zavozila.
Koji kurac je zavozila?
Pri imenovanju posebnega predstavnika EU sodeluje vseh 27 držav članic EU. Odločitev sprejme Svet EU, v katerem je zastopana vsaka država članica. Ta imenovanja se običajno sprejemajo s konsenzom. Če ena država nasprotuje imenovanju, predsedstvo sveta točko umakne z dnevnega reda, dokler ni dosežen politični dogovor. Pravno gledano jo še vedno lahko imenujejo, ampak, jasno, politično gledano, je konsenz pravilo.
Edina država, ki je imenovanju nasprotovala je Slovenija, oziroma tvoj ljubljeni patetični klovn, ki je nadomestil Orbana. To, da država, iz katere kandidatka prihaja nasprotuje imenovanju je naš unikum. Samo pri nas eksistirajo tovrstna govna.
"Plača je osnovna delavska pravica, osnovna pravica človeka, ki je delal. Nekaj povsem novega pa je, da moraš za plačo priti v parlament in ...," je bil kritičen Mesec.*
v treh sekundah sem našel, zakaj pa to rabiš?
Zgodovina sprememb…