Forum » Loža » 16. vlada Republike Slovenije, Janez Janša (od 4. 6. 2026)
16. vlada Republike Slovenije, Janez Janša (od 4. 6. 2026)
Temo vidijo: vsi

mtosev ::
Jaz pričakujem, da bodo pač v javnem sektorju stavkali proti tem odpuščanj.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Squirrel ::
Tole je v pravnem smislu raztegljivo kot elastika. Javna korist se laho kadarkoli aktivira. In stavko omeji.
Ni povsem tako. Tako lahko omejiš samo razne interventne službe in podobno. Še vedno mora tak zakon prestati ustavno presojo, kjer v smislu, ki ga omenjaš, nima nobenih šans.
Bomo videli. Jaz sem skoraj prepričan, da bo spet "tresla se je gora, rodila se je miš". In, da bodo potem zagovarjali nekakšen "mehek prehod" v smislu, da po upokojitvah, ne bodo zapolnjevali mesta z novimi in podobno, vse skupaj pa same besede.
Škoda, ker niste tudi Goloba tako pozorno opazovali in mu gledali pod prste. Bi bilo precej manj težav zdajle. Če je kaj fascinantno je ta vaša (leva) obsedenost z JJ ...
A si ti mogoče spal, ko so tvoji dnevno zganjali histerijo v temi o Golobu, ki je bila bistveno večja (razdeljena kar v pet delov), kot je tale - ker desni bistveno bolj onanirate na nasprotni pol, kot levi. Ti s to tvojo psiho obsedenostjo z levimi imaš čist sfaljen občutek za realnost.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Squirrel ()
Telbanc ::
Škoda, ker niste tudi Goloba tako pozorno opazovali in mu gledali pod prste. Bi bilo precej manj težav zdajle. Če je kaj fascinantno je ta vaša (leva) obsedenost z JJ ...
Če pogledamo, Golob je JS dvignil plače. Jajčo, pa bo v JS delavce preusmeril v gospodarstvo, gre za nore številke. Prej stabilna zaposlitev, bo zaj naenkrat postala predmet ponudbe in povpraševanja oziroma tržnih razmer. Pustmo zaj pravljice o mehkem prehodu in ostale oslarije. Kdor je bil zaposlen v gospodarstvu "ve kako je luštno", ko pride kriza in se začne preštevanje. Po preštevanju pa reorganizacija, do naslednje, ki "je res zadnja"...
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
SambaShare ::
Ah dajte no. Tole odpuščanje je samo pogajalsko izhodišče. Cilj je, da se plače dvignejo manj od pričakovanj.
T440 ::
Če pogledamo, Golob je JS dvignil plače. Jajčo, pa bo v JS delavce preusmeril v gospodarstvo, gre za nore številke. Prej stabilna zaposlitev, bo zaj naenkrat postala predmet ponudbe in povpraševanja oziroma tržnih razmer. Pustmo zaj pravljice o mehkem prehodu in ostale oslarije. Kdor je bil zaposlen v gospodarstvu "ve kako je luštno", ko pride kriza in se začne preštevanje. Po preštevanju pa reorganizacija, do naslednje, ki "je res zadnja"...![]()
Ja.
In točno ta Golobov dvig plač je dejanski problem, ki ga je treba reševat. Ker niso hkrati dvignili zahtevane produktivnosti. In to sedaj napoveduje ta vlada - manj zaposlenih bo moralo narediti več. Da pač z dvigom produktivnosti upravičijo rast plač, ki jo je podaril Golob.
Velki ::
Me veseli da se vsaj tukaj dobi še kaki ki se zadeva da iz tega ne bo nič. Lahko da bo šlo nekaj poklicev v JS ki že tako niso preveč priljubljeni in se jih gleda zviška pod privat koncesije to pa je tudi vse.
kodiak ::
In sedaj desni ploskajo, kako bodo javosektoraši brez plač, ko bojo pa rabili dovoljenja za gradnjo ali subvencije za ono in tretje, bo pa spet žalostno stokanje povsod po omrežjih kako se jim godi krivica in kako vse traja. Da ne govorimo o tem, ko bo potrebno urejati kakšna banalna dovoljenja na upravni enoti. Tale vlada je res posmeh vsem nam, predvsem pa volivcem 'prikoličarjem' kot so Resni.ca in Demokra.ti, ki so zgolj privesek SDS in NSI revansizma ki ga gledamo sedaj. Spet čestitke desnim naivnežem, prvo svečko uspehov vlade vpihnemo kmalu. Zaenkrat zgolj dobre zadeve. Dragi energenti, razkroj državnega aparata, šolstva, ter javnih medijev, ker najbolj bogati rabijo več kot vi. Ko imaš večino ljudstva, ki je slepo (neinformirano in zavedeno), neumno (šolstvo ter omržja), na kolenih in vodljivo (mizerne plačle in klečeplazenje pred kapitalisti) se lahko gres kar koli. Pa sej to meji že na smešnice, ker v prvi vrsti so v tem angažmaju prav teli nevedi revšeti ki volijo to zalego!?!
Pa kdo je tu nor?
Pa kdo je tu nor?
harmonkar9 ::
+1. Tipično levakarsko, da pernatemu nič niso pod prste gledali, ko je delal škodo, ves nadzor smo morali vršiti domoljubi. Namesto tega pa zdaj ovirajo Gospoda Janšo, ko rešuje državo, življenja in dela za našo dobrobit. Levaki delajo vse obratno od tega, kot bi bilo treba.
https://www.rtvslo.si/slovenija/jansa-v...
Harmonko bo imel s tem veselico - pravo darilo. Po mojem bo štulil ta link povsod.![]()
Jaz že ne bom lepil levakarskih laži, ki poskušajo diskreditirati Gospoda Janšo. Razen morda zato, da razkrijem, kako levaki lažejo in zavajajo glede naših izraelskih zaveznikov, kar je tudi treba razkrinkati. To je pa naloga vsakega pravega domoljuba.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
LeQuack ::
V zgodovini države še niso odpustili nobenega, zdaj pa kar 10%. To so zgodbice za lahko noč.
Quack !
V zgodovini države še niso odpustili nobenega, zdaj pa kar 10%. To so zgodbice za lahko noč.
Levakov se tako ali tako ne moreš znebit, samo poskusiš kakšnega odpustit, pa že hoče odpravnino in grozi preko sodišč. Če bo Gospod Janša zraven zaposlil domoljubne uslužbence in tako demokratično uravnotežil JS, bo že naredil veliko za vse nas.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
kodiak ::
Ker SDS poslanec je res čisto zelo domoljuben. Dvom o njem ter vladnih namerah je popolnoma neosnovan. Bog nam je priča!
https://vecer.com/slovenija/poslanec-sd...
HAHAHAA
Snegec kompanija na žuru ?
https://vecer.com/slovenija/poslanec-sd...
HAHAHAA
Snegec kompanija na žuru ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kodiak ()